Arama sonuçlarınız

1. srdrrr

Enduro / Motocross Botu Tavsiyesi

Merhaba. Hem arazide hem de yol sürüşlerinde kullanabileceğim bir bot satın almak istiyorum. Aşağıdaki ürünlerden hangisini (sebebiyle birlikte) tavsiye edersiniz? Farklı bir öneriniz varsa yazmanızı rica ederim.
  2. srdrrr

Motosiklet Koruma Demirleri Hk.

Motosikletime GP marka koruma demirleri taktırmıştım. Dün farkettim ki motor bloğuna fazla yakınlar. Motorun devrilmesi halinde zarar verebilirler. Biraz araştırınca sorun yaşayanlar olduğunu gördüm ve değiştirmeye karar verdim. Givi ve Kappa markalarına ait ürünler var. Ancak bana pahalı geldi...
  3. srdrrr

Yan Çanta Demiri Hk.

Merhaba. Motosikletime yan çanta demiri satın almak istiyorum. Fiyatları araştırdım. GP Kompozit piyasa da en uygun fiyatlı ürün gibi gözüküyor. Ancak şekli itibarıyla aklımda soru işareti var. Yani incelediğim başka markaların ürünleri boru şeklindeyken GP'nin ürünü öyle değil (düz kesime...
  4. srdrrr

Kask İçin Kamera Aparatı Seçimi

Merhaba. Aksiyon kamera bağlantısı için kask aparatı araştırıyorum. Aşağıdaki iki ürün arasında kararsız kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz? 1. Ürün: https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08ZRZ6QC1/ref=ox_sc_act_title_13?smid=A2J7JQCETW510Z&psc=1 2. Ürün...
  5. srdrrr

Full Face Kasklar Hakkında (soru)

Merhaba. İlk motorumu ve ekipmanlarımı alacağım. Motor konusunda karar verdim. Ancak ekipmanlar içinde özellikle kask konusunda kararsızım. Forumu gezdim benzer konuları okudum. Kask alırken şunlara dikkat edilmesi gerektiğini öğrendim. - Kaskın kabuk sağlamlığı, - İçindeki pedlerin kalitesi...
  6. srdrrr

Mondial RX1 Evo mu Benelli 125S mi?

Merhaba. Ehliyet almak için başvurumu yaptım. sınava gireceğim. Bu iki motosikletten biri ile başlamak istiyorum. Daha fazla zamlanmadan önümüzdeki günlerde almak düşüncesindeyim. Hız yapmak meraklısı değilim. 90 benim için yeterli. Araştırdığım kadarı ile: Mondial RX1 Evo: Koruma demirleri...

Yeni mesajlar