Arama sonuçlarınız

1. Carlsberg

R25 Ömrü Biten Zincir

Abiler, kardeşler merhaba, R25'im 23bin km'yi devirdi, zincirim ise berbat bir halde. Bozulduğunu, gerdirilmeyeceğini ve değişmesi gerektiğini kesin olarak biliyorum. Zinciri kontrol etmeyi biliyorum ancak dişliler hakkında emin olamıyorum, dişlilerimin bozulup bozulmadığını, değişmem gerekip...
  2. Carlsberg

Motorumun Geleceği Hakkında Tavsiye

İyi günler sizlere bir akıl danışacağım, Motorum an itibari ile 19900 kilometreyi devirdi. Haliyle 20bin bakımı geliyor, motorun garantisinin bitimine de 5-6 hafta gibi bir süre kaldı. Daha önce bütün bakımları garanti bozulmasın, sorun çıkmasın vs. gibi sebeplerle serviste yaptırıldı...
  3. Carlsberg

SATILIK | Alpinestars Jaws Deri Ceket

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-kask-kiyafet-ekipman-alpinestars-jaws-deri-mont-763562427/detay/
  4. Carlsberg

SATILIK | Shoei GT-Air Integral Fable

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-kask-kiyafet-ekipman-shoei-gt-air-integral-fable-741039269/detay/
  5. Carlsberg

R25 Far içi bar LED

Merhaba, şu resimde gördüğüğünüz angel uygulaması bana çok abartı geliyor ancak altındaki, işaretlediğim şerit led gibi olan uzun led ışık çok hoşuma gidiyor, ucuz yollu şekilde nasıl bulabilirim? Aldıktan sonra nasıl takarım, daha önce yapmış olan veya yapmasa bile nasıl yapılacağını bilen...
  6. Carlsberg

Kendi Plaka Tutucumu Yaptım - R25

R25'in kendi kallavi boyuttaki çamurluğu gözüme hoş gelmiyordu ama 30TL'ye satılan katlanır plakalardan takıp çevirmelerin yanından korkarak geçmek de istemiyordum. İnternette benim yaptığım tarzdaki plaka tutucuları da 150TL'den aşağıya satmadıkları gibi, orta demirleri çok kısa olduğundan...
  7. Carlsberg

R25 Manet Değişimi

İyi günler, R25'im için uzun bir süre önce aldığım manetler bugün elime ulaştı, dandik çin mallarından değil nispeten kaliteli sayılabilecek bir ürün soracağım soru için herhangi bir şeyi değiştirecek mi bilmediğim için söylüyorum en başından. Sorum şu, kimisi manetleri değiştikten sonra bazı...
  8. Carlsberg

R25 - Yanıp Sönen "OIL" Yazısı

Abiler kardeşler merhaba, Az önce motoru sürerken resimde işaretlediğim "OIL" yani yağ yazısının yanıp söndüğünü farkettim, belki hep yanıp sönüyordu ancak şu an dikkatimi çekti. Yağ değişimi gelince göstergedeki yağ lambası yanıyor diye biliyorum, bu oil yazısı neyi ifade ediyor acaba? Yağ...
  9. Carlsberg

Bursa'da Plastik Kaynak Yapan Yer

Önerebilecek var mı? Ucuza kaliteli iş yapan bir yer olması lazım, grenaj içindeki vida yuvalarının altındaki çatlaklar kapatılacak.
  10. Carlsberg

R25 Amortisör Vida Kapakları

Türkiye'de renklisini bulabilir miyiz acaba...
  11. Carlsberg

Parlak Yüzeye Mat Cila Atarsak ne Olur?

Evet abiler kardeşler sorum gayet açık sanırım, ne olur?
  12. Carlsberg

R25 15.000 KM Bakımı Hakkında?

Merhabalar, 2017 Model R25 sahibiyim, km 15 bine dayandı. Tam olarak 14979km'de şu anda. Garantisi sürdüğü ve şimdiye kadar tüm bakımları serviste yapıldığı için bu bakımı da serviste yaptıracağım. Merak ettiklerim; - İlle 15 bini geçmeden gitmek zorunda mıyım? Yamaha bayiisi zaten...
  13. Carlsberg

CBR 500R 2018 için Zincir Tavsiyesi

Bir arkadaşımın cbr 500rının zinciri bitik durumda, linkler ile birlikte atarsanız önerileri çok iyi olur, 500₺ max bütçe imiş.
  14. Carlsberg

Kısa Farımın Işığı Bir anda Azaldı

2 haftadır bu ledleri sorunsuzca kullanıyordum motorumda, bugün marş verdim 3-4 saniye sonra far gidip gelmeye başladı sonra hepten gitti şu an çok zayıf bir ışık veriyor resimde göründüğü gibi, uzun farın çalışmasında bir sıkıntı yok sadece kısa far böyle gitti. Sorunsuzken böyleydi...
  15. Carlsberg

Mat Siyah Motora Uygulanan Cila

Mat siyah renkte bir motorum var, önceki sahibi kafa grenajına ve çamurluğa pasta cila uygulatmış ve bunun sonucunda motorun her tarafı mat iken ön tarafı parlıyor, bunu eski haline getirmenin, cilayı çıkarıp eski mat rengini geri kazanmanın yolu var mı boyaya zarar vermeden?
  16. Carlsberg

Mitas MC50 Almayı Düşünüyorum

R25 için lastik büyütme sevdasından beni caydırdınız tamam ama piyasada takılacak 140lık lastik yok hiçbir yerde, tavsiye verir misiniz? Ben Mitas MC50’yi buldum, nispeten uygun fiyatlı, kullanıcıları tecrübelerini paylaşabilir mi...
  17. Carlsberg

Pilot Power kullanıcıları var mı aranızda?

Merhabalar, kısmetse bugün alacağım R25’in üzerindeki irc lastikleri çok geç olmadan değiştirmek istiyorum, değiştirmişken de 150 veya 160’lık takmak istiyorum daha önce 160 takıp memnun kalan çok insan ile karşılaştım, yakıttaki 0.2 ile 0.5lt artış dışında herhangi bir sorun yaşamadıklarını...
  18. Carlsberg

Katlanır Plakalık Hakkında Bir Soru

Merhabalar, sorum basit. Ufak cc de olsa racing motosiklet kullanıyorum, yakında da R25 geçme düşüncem var ancak gerek cbr'da gerek r25'te plakalıkların stok hali çok büyük ve kaba duruyor. Katlanır plakalık dediysem de plaka katlama veya polisten kaçma gibi bir düşüncem yok, her şeyim zaten...
  19. Carlsberg

Müneccim Arkadaşlar için R25 Sorusu

Merhabalar, müneccimlik tabiiki işin esprisi, kafam şu sıralar çok karışık piyasa hakkında sizin görüşleriniz nedir merak ediyorum. Olay şu ki, malum 2017 0km R25'ler indirimle beraber 19.900'e satılmakta, buna karşın 2.el piyasası yerinden kıpırdamadı bile, fiyatlarda herhangi bir inme söz...
  20. Carlsberg

CBR 250RR Mevzusu

Evet kardeşler, abiler, var mıdır bu konuda bilgisi olan. 2-3 senedir türlü sebeplerle motosiklet tanıtılıp ülkemize getirilmedi. İleride ne olur bu konu hakkında bir bilgisi, fikri olan bizimle de paylaşabilir mi? Görünüşüne tek aşık olan ben değilimdir sanırım.

Yeni mesajlar