Arama sonuçlarınız

1. K

MOTOSİKLET MONT TADİLAT / TAMİRAT

venom marka motosiklet montumu dün biraz serinlemek için çıkartıp motosikletin üzerine koydum ama kolu egsoz borusuna gelmiş ve bir süre orada kalınca sağ kolun bilek bölümünün bir kısmı erimiş. sorum şu; böyle birşeyin tamiratı var mıdır? yoksa çöp mü olacak ?
  2. K

REGAL RAPTOR DD 150 İLE ADANA-KAŞ

Herkese iyi günler. arefe günü çıkıp dönüş salı günü ( 6gün) motosikletimle mersin üzeri kaş'a kadar gidip geleceğim. çadırımla konaklayacağım yerler sırayla anamur, kemer, demre, kaş olacak, dönüşte ise sadece anamur'da konaklayıp adana'ya varmayı planlıyorum Allah nasip ederse. kamp ve mutfak...
  3. K

REGAL RAPTOR DD 150 E2 ARKA FREN MÜŞÜRÜ

İyi günler herkese. İnternetten biraz baktım ancak genellikle 250 lik olan model için müşür bulabildim. tamircim de uyumlu olup olmadığını bilmediği için bilen birilerine danışmak istedim. dd 150 için müşür var mıdır yoksa 250 lik olan modellerinki de uyumlu olur mu ? teşekkürler.
  4. K

Herkese hayırlı günler. regal raptor dd 150 ile uzun yol

Merhabalar.. geçen ay motosikletimi aldım (regal raptor dd150 e2) ve aranıza katıldım. Yaklaşık bir ay sonra tahmini 1800-2000 km lik yolu 14-15 gün içerisinde geze geze tamamlamayı düşünüyorum (adana - çanakkale arası sahil üzerinden). Daha önceden kamp deneyimlerim olduğundan işin konaklama...

Yeni mesajlar