Arama sonuçlarınız

1. K

Herkese iyi forumlar mt 09 kawa 636

Merhabalar, Çok sevdiğim ruh hastası motorum mt 09u satıp, kawasaki 636 2016 almayı düşünüyorum var mıdır bi önerisi olan?
  2. K

Katil olmaya 5 kala

Merhabalar, Arkadaşlar naparsak yapalım ne kadar dikkatli kullanırsak kullanalım böyle şeyler karşılaşabiliyoruz. Önümden atlayan arkadaş uçarak refüje düştü Allahtan başına bir şey gelmedi
  3. K

mt 09 a bi egzoz yapabildik sonunda nasıl olmuş

Selamlar, Akrepe 7200 vermek yerine gayet Türk malı gayet iyi olduğunu düşündüğüm ferik egzozda salyangozlu güzel bi egzoz yaptırdık. Sizce nasıl olmuş.
  4. K

mt 09 için çelik fren hortumu

Merhabalar, Mt 09a çelik fren hortumu takmayı düşünüyorum ama performans konusunda değer mi bilemiyorum varmıdır fikri olan?
  5. K

Motosikleti gece arka sehpada bırakmak

Herkese iyi akşamlar, Motorsikleti gece arka sehpada park halinde bırakmak tehlikelimidir acaba kırılır mı falan diye düşünmeye başladım? Var mı başına bir şey gelen?
  6. K

Düşen parça mt 09

Selamlar bugün motoru yıkamak için herzamanki gibi sağ maşadan krikoyla kaldırdım. Elimle arka lastiği çevirmemle yere bu parçanın düşmesi bir oldu, krikonun oturduğu yerde böyle bi parça olmadığına eminim ama nerden düştü anlamadım
  7. K

Motorun sekmesi

Selamlar, lastik değiştirdim mitas sf taktım sanki çukura girince motor sekiyomuş gibi hissediyorum psikolojikmi anlamadım
  8. K

Hafta sonu darlık rotası

Selam arkadaşlar, Bu pazar darlığa gitmeyi düşünüyorum, istanbulda ikamet eden pazar günü gezmek isteyen arkadaşlar varsa duyrulur. İyi akşamlar
  9. K

Fiyat performans interkom önerisi??

Herkese iyi akşamlar, Fiyat performans interkom önerisi verebilecek birileri varmıdır? Bütçe 400 e kadar daha uygun olursa daha iyi olur tabi :) Şimdiden teşekkürler
  10. K

Çevremde motosiklet süren kimse yok

Merhabalar Çevremde motosiklet süren kimse yok yalnız gezmek biyerden sonra sıkıyor, bu grup halinde gezen racing süren arkadaşlara özenir oldum. Yok mu gezi yapan gruplar herkesin katılım yapabildiği?
  11. K

mt 09 için Mitas sportforce vs pilot power

Evet arkadaşlar yukarıda adı geçen 2 lastikten birini takıcam ama karar veremiyorum Mitas sportforce veya Michelin pilot power? başka önerisi olan varsa ilgilenmek isterim. şimdiden teşekkür ederim
  12. K

Mt 09 tank slapper

İyi geceler herkese, Bu mt 09 ile sürekli tankslappera giriyorum. Normalde prosedürü uyguluyorum gaz bırakıyorum, gidon serbest bırakıyorum ama bugün yalan değil 3 5 saniye kafayı yedi nasıl gidip geldi engelleyemedim. gidon amortisörü falan mı taksak napsak bilgisi olan esirgemesse sevinirim.
  13. K

Lastik montajı

Merhabalar mitas sport force aldım montajını nerede yaptırabilirim ist avrupa yakasında?
  14. K

Füme(smoked) vizör vs iridium vizör

Yıllardır hep şeffaf vizör kullandım kaskım suomy apex vizör almak istiyorum ama iridium için gece önünü göremezsin diyorlar, füme nasıldır bilmem tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim hangisini aliyim?
  15. K

Anahtarlık takma riski

Herkese merhabalar ; Bugün sabah e5'e bağlanırken motor bi anda stop etti hemde tam bağlantı yoluyla anayolun arasından çıkarken çalıştırıp yanaştırdım arkadaşlar bişey olmaz demeyin anahtarlık takmayın plastik bi anahtarlık takmıştım araya girmiş kitlenincede anahtarı offa çekmiş herneyse...
  16. K

Şile yolları

Bugün bi arkadaşımla şileye gidelim dedik gerçekten dunlop leş ötesi virajlarda bırakmak için elinden geleni yapıyor acilen super corsa almam lazım yada başka bi önerisi olan var mı? Not: şile yolundaki harfiyat kamyonları katil gibi geziyorlar dikkat edelim
  17. K

mt 09 gerçeği

Evet arkadaşlar mt 125 25 07 kullanımımdan sonra mt 09 2017yi dün aldım. Mt 07yi 15 bin kullandıktan sonra 09a geçtim ve alet ruh hastası asla ve asla öyle ilk motor yok r25ten geçiyim falan gibi bir motor değil. Gözünüzü seviyim ki ben mt 07yi limitlerinde kullandım 09la nasıl olucak bilmiyorum...
  18. K

Debriyaj sorunsalı

2017 mt 09 aldım bugün. Yamahada baktırdım 4000de ama şuan farkettim boştayken bi ses geliyo debriyaja basınca kesiliyor. Giderkende gaz vermeyince aynı ses geliyor önemli bişeymidir? Mt 07 dide yoktu.
  19. K

Dainese mont sorunsalı

Selamlar Aşşağıdaki link sahibine mesaj attım bana bire bir replika çok memnun kalırsınız dedi? DAİNESE SPR SUPER SPEED TEX MONT İlan No: 554278293...