Arama sonuçlarınız

1. K

Eken H9R

Arkadaslar eken i acmıs bulunmaktayım gearbestten guvenlı ve ucuz sekılde aldım urunu yanı gearbest farkıyla gonderım cok ıyı ıletısım cok ıyı gearbest i herkeze tercıh ederım ve ıncelemeyı youtubeya atmayı dusunuyorum ama bır sartla gearbest bana kupon verırse neyse urun su gecırmez cekım...
  2. K

Motor Muayenede Düşük Gösterme

Ben 16 yaşındayım 125 cc motor kullanma ehliyetim var ben cbf 150 veya ns150 alıp muayenede sorduklarında 125 cc desem inanırlarmı boş lagaluga yapcaklar terketsin sadece cevap
  3. K

Sakarya Içi Aksiyon Kamerası

Arkadaslar sakarya icinde aksiyon kamerasini takas eden varmi takasda vericeklerim sunlar 1. Slim klavye sesi cok tatli 2. Su gecirmez vakumlu sesi gayet iyi ses bombasi 3.playstation 3 kolu orjinal 4. Vatanda 40 tlye satilan bilek destekli mousepad 5. Uste para Varmi sakarya icinden bunlara...
  4. K

Ls2 FF352 Beden

Ls2 FF352 model kaskta bedenler nasil soyleyebilirmiainiz yani 55 58 arasi s gibi
  5. K

4 tlye zincir fircasi

Arkadaslar ilk olarak bende kymco ck125 var soru sormak istiyen varsa sorsun hepsini cevaplarim her neyse donelim konuya ilk olarak 1 tlye en ucuzundan 3 adet dis fircasi aliyoruz bu ucuzluk yerlerde bip pazarinda vs 1 tlye bant ve zincire fore tahta parcasi ilk olarak zincir kalinligina gore...

Yeni mesajlar