Arama sonuçlarınız

1. tugrulbora

Kask Boyama İçin Sprey Boya Tavsiyesi

Merhabalar. Haftasonunda iyice kirlenmiş olan parlak beyaz MT Blade marka kaskımı mat siyaha boyamak istiyorum. Bu anlamda hangi sprey boyayı tercih etmeliyim? Plastik sprey boya mı, sentetik sprey boya mı olmalı bilemedim. Kaporta boyamaya yarayan sprey boyalardan olmalı diye biliyorum...
  2. tugrulbora

Berat Kandiliniz Mübarek Olsun.

Kandiliniz mübarek olsun abiler, kardeşler.
  3. tugrulbora

İstanbul' a Bahar Geldi mi?

İstanbul' a, Ankara' ya, Antalya' ya ve birçok şehire gerçekten bahar geldi mi arkadaşlar:)
  4. tugrulbora

Yakit Gosterge Panelindeki Son Cubuk

Depoyu ikaz lambasi yanar yanmaz dolduranlardan misiniz yoksa depoyu son damlasina kadar bitirdikten sonra yakit alanlardan misiniz? Son damlaya kadar bitmesini beklemenin olasi bir yolda kalma durumu haricinde motora zarari var midir?
  5. tugrulbora

Tek Teker Yaparken Asfaltla Buluşmak

Kendisini tehlikeye atsa tamam derim ama düştüğü anda arkasından gelip, duramayıp ona çarpacak olanın ne günahı var? Muhtemelen çarpan da düşecek. Ama arkadan bir araç gelsin isterdim. Videoyu ilk seyrederken o istekle izledim ama maalesef... Bir dahaki sefere artık. https://streamable.com/8r85u
  6. tugrulbora

Kulak Tıkacı Gerçekten Faydalı mı?

MT Blade marka kask kullanıyorum fakat her ne zaman bir kamyonun ya da tırın yanından geçsem bütün o ses şiddetini arttırarak kaskın içine doluyor sanki.Kamyonun ya da tırın çıkardığı o sesten motorumun devrini işitemiyorum. Bu bağlamda çözüm aramaya başladım.Kulak tıkacı kullanan var mı...
  7. tugrulbora

Honda CB250R Egzoz Değişimi

Bilindiği gibi motorun egzozu çok kaba bir görünüme sahip ve yazın ısı yönünden beni etkiler mi diye düşünmekteyim.Bu yüzden şu sıralar egzoz değişimi yapmak gibi bir fikir var aklımda.Ixil egzoz düşünüyorum ama bunu takarsam trafikte ceza yer miyim sizce? Veya dışarıyı fazla rahatsız...
  8. tugrulbora

Gazyağının Gücü ve Zincir Kremi

Dün havanın da güzel ve elverişli olmasını fırsat bilerek zincir temizliği yaptım ve gazyağının üstün temizleme gücüne ilk kez şahit oldum.Zincirim ilk günkü gibi tertemiz oldu.Würth,Ipone vs hikaye..5 liraya alıyorum gazyağının yarım litresini ve hala yarısını bile bitiremedim:) Üstüne bir de...
  9. tugrulbora

Turist Turnuvasında İzleyenlerin Tepkileri

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:03 ---------- https://www.youtube.com/watch?v=dj-IY9ltLnc&t=25s&index=2&list=LLYDp2D-0K6Dk4E3NbrxIhww
  10. tugrulbora

Battlefield 1 Multiplayer PS4

Aramızda Battlefield 1 oynayan varmı?Varsa aynı mangada cepheden cepheye koşturalım.
  11. tugrulbora

Bakımı Yetkili Serviste Yaptırmak veya Sanayide Yaptırmak

Bildiğim kadarıyla 1.000 km bakımını ve daha sonraki periyodik bakımları yetkili serviste yaptırmadığımız zaman, satın aldığımız motorsiklet garanti kapsamı dışında kalıyor.Garanti hangi koşullarda devreye girer pek bilmiyorum açıkçası.Örneğin benim motorumun herhangi bir mekanik arızası meydana...
  12. tugrulbora

Motosiklet Yıkama

Youtube videoları arasında gezinirken bir motosiklet yıkama videosuna denk gelsdim.140 bar ile suyu uzaktan tutarak yıkamanın motora zarar vermeyeceğini söylüyor bu vatandaş.Sizce de bu şekilde yıkama motora,elektrik aksamına,egzoza,rulmanların içerisine herhangi bir zarar vermez mi...
  13. tugrulbora

Venom Cargo Mesh Mont

Merhaba Linkteki montu kısmetse bugün almayı düşünüyorum.Kışın da bunun üzerine rüzgar kesici bir mont giyerek kışlık mont ihtiyacımı da bu şekilde aradan çıkarmayı düşünüyorum.Montu alma arifesindeyim.Mont hakkında fikir beyan edecek olan varsa dinlemek isterim.Dirsek ve omuz korumaları ne...

Yeni mesajlar