Arama sonuçlarınız

1. A

Special 125 tekleme

Herkese iyi akşamlar bir haftadır motorumda tekleme var. Motor soğukken pek olmuyor 80-90 çıkıyor ama ısındıktan sonra gaz kesiyor ve yaptığı sürat 50-60-70 arasında kalıyor üstüne çıkmıyor ve egzoz patlatıyor bujisindendir dedim buji pipoyla birlikte komple değişti zaten eski buji biraz deforme...
  2. A

Motor krank kutusunda sorun çıkarsa

Herkese merhaba iyi akşamlar Şu aralar ucuza cbf bakayım diyordum ve kondisyonu, şasisi, amortisör ve diğer aksamları temiz ve uygun bir cbf buldum tek sorunu kmye bağlı Silindir piston aşınmasından yağ yakması eğer olur da motoru açtığımda beni sürpriz olarak krank kutusunda bir işlem karşılar...
  3. A

Pulsar Benzin pompası çalışmıyor - - Sigorta

Bugün motoru çalıştırdım kapatıp bidaha marş yapayım dedim pompadan tuhaf sesler gelmeye başladı bidaha aç kapa yaptım bu sefer hiç ses yok. Sigortaları kontrol ettiğimde 7.5 luk Bi sigortanın yanık olduğunu gördüm bu sigorta benzin pompasına mı ait acaba?
  4. A

2t 125 cc cross/Enduro motosiklet ve 2t hakkında söylentiler

Herkese merhaba Öncelikle motosiklet deneyimimden bahsedeyim 125,150 cc birçok motosiklet kullandım şuanda ise pulsar ns 200 kullanıyorum toplam km tecrübem 30 bini kuryelikte geçmek üzere 40 bini aştı ve artık iyice ağır motosikletten (artık pulsar bile ağır geliyor) ve asfalt, trafik...
  5. A

Pulsar 200 NS Benzin pompası arızası

Herkese merhabalar. Motosikletimde benzin pompası da sorun var kontağı açtığıldığında ilk selamlamayı çok sesli yapıyor ustam pompanın içinde 200-250 TL'lik bir otomatik var onun değişmesi gerekiyor dedi zamanında 150 yi geçen motosikletim şimdi 130 da tıkanıyor ani gaz açınca hemen tepki...
  6. A

NS 200 Anlas Tournee lastikler

https://www.lastikdeposu.com.tr/bajaj-pulsar-200-anlas-100-80-17-130-70-17-yeni-tournee-motosiklet-lastigi-2020-pmu8590?gclid=CjwKCAjw8J32BRBCEiwApQEKgTAJTJQDQqyT2uDJjVWCtBIezDeeHvY1ib00LULw9NpeoCo4IcOp6hoCgSkQAvD_BwE Bu lastiklerden almayı düşünüyorum (radyal olmayan Tournee ler) motorun...
  7. A

Ns 200 vites 1-2 haricinde geçmiyor

Evet beyler ns 200 ile ilk problemimi yaşadım inş devamı gelmez. Yolda giderken sakin de sürüyorum 6-7 bin deviri geçmeden vites pedalı bir anda yumuşadı ve şuan 1. Ve 2. Vites haricinde geçmiyor hatta boşa da zor geçiyor ama herhangi bir şıkırdama metal sürtme sesi VS yok şuan işteyim eve...
  8. A

200 ns lastik önerisi ve Anlas Tournee Sport (Radyal)?

Yaklaşık 2 hafta önce foruma konu açarak ns 200 ile zontes s250 abs arasında kaldığımı söyleyip tavsiye beklemiştim yorum yapanlara çok teşekkür ediyorum belki de beni Bir ton masraftan kurtardılar çünkü aldığım motoru 2-3 yıl kullanmayı düşünüyordum velhasıl kelam ns200 de karar verdim ve...
  9. A

Pulsar NS 200 mü Zontes Phantom 250 (ABS) mi?

Bu ikisi arasında çok kalıyorum elimde 11 nakit var ve kurye olarak çalışıyorum ama işten gelirken servis kullanmam gerekiyor o da çok geç bırkıyor spacy üstün de 30 bin 125 cc şahsi motorumda 10 bin küsür km tecrübem var 2-3 sene kullanıp satacağım bir motor arıyorum 11e pulsar bulunabiliyor...
  10. A

Mondial drift fren sorunsalıı

Merhaba Mondial 125 mh driftim var çok memnunum motorumdan ybr cbf gibi motorlara nazaran biraz daha dengesiz virajlarda ve slalomda ama motoruma uyum sağladım limitlerini biliyorum ama bi türlü ısınamadığım sorunu var lastik ne kadar güzel olursa olsun aşırı dandik frenleri var yani motoru...
  11. A

Pulsar NS 200 alabilmek için kafamdaki çözüm alternatifi: Renktefiye 😀👍

Selamın aleyküm Bikaç 125 cc de tecrübe yaptıktan sonra A2 ehliyete yazıldım ve Pulsar 200 düşünüyorum ama bütçe kısıtlı bende 2015-16 model fıyatı uygun ama bol km li Bi pulsar alıp kışın garajda muhafaza edip yazın (yani param olduğu dönemler) motoru kendi bayisinde renktefiyeydi sanırım yani...
  12. A

Yuki İzci mi Mondial Xtreme Enduro 250 mi?

Selamın aleyküm. Sağlamlık, güç, motor ömrü açısından hangisini önerirsiniz varmı bi abimiz bu motorları uzun süre kullanmış bi el atsa duruma Zonguldak' ta kullanacağım öyle Hard Enduro yapma niyetim yok araziye ara sıra girerim (zaten yollar arazi gibi 😂) hatta ön jantı değiştirip biraz...
  13. A

Performans karbüratör,hava filtresi, egzoz

Merhabalar. Mh drifti sattım üniversitede ayağımı yerden kesecek sağlam motor arayışına girdim. Bu yazdan sonra inşallah alacağım YBR 125 ESD'ye performans için eklentiler düşünüyorum. Açık hava filtresi egzoz ve alta linkini attığım karbüratörle motorda ne kadar güç artışı olur A1 ehliyetim var...
  14. A

Honda Cb 125E lastik ebatı uyarmı?

Honda Cb 125 E nin ön lastik ebatı 80/100x18 ama bu şekilde İnternete takım lastik yok 2.75 18 90/90 x18 arka lastik ebatı tutuyor. takım lastik almayı düşünüyorum ön lastik uyarmı veya ilerde herhangi Bi sorun yaşatırmı yanlara bombe yapma gibi vs.::thanks::
  15. A

Kışlık lastik yazın kullanılır mı aynı performansı verir mi?

Selamın aleyküm. biliyorum saçma ama fakir öğrenci kafası işte 😀Anlas winter grip 2 alıp yaz kış kullanmayı düşünüyorum sizce bir sorun yaşarmıyım. Cb125e si olan bi arkadaşımda irc winter grip vardı ayaklığı sürüyordu yere şehir içinde.
  16. A

Anlas Mb 79 ve Nr 21 nasıl ve farklı lastik sorun çıkarır mı ?

Selamın Aleyküm Ben Mh minör motosikletime mcx in arka jantını takmak istiyorum (ilerleyen zamanlarda) çünkü ; stunta başlıycam inşallah elden fren olayı için motorumda şuan arka fren kampana ama mcx arka jantta disk fren sistemi var. ve lastik konusu; normalde driftin lastik ebatı 3.00 ama o...
  17. A

NCR kask nasıl ?

Herkese selamın aleyküm. NCR adinda bir kask markası varki kafamı karıştırdı 140 tl fiyatıyla https://m.youtube.com/watch?t=529s&v=M-IBqqc1HqU Bu kadar darbeye dayanması iyi bence 125 cc 120-130 kmleri gecmeyen bi motosiklet ve trafiği pek sevmeyen daha çok virajlı köy yolları , ara sırada...
  18. A

Anlaş Capra R mı, Metzeler Me22 mi ???

Selamın aleyküm uzun zamandır bu iki lastiğin arasında kaldım fiyatları ikisininde aynı 240 lira ben Anlas alma taraftarıyim çünkü yerli marka ama kötü bir lastik olup benim canımı riske atacaksa neden o parayı vereyim motorum Mondial drift ve çoğunlukla asfaltda kullanacağım. Yorum yaparken...

Yeni mesajlar