Arama sonuçlarınız

1. I

İŞ VE EV ARASI KULLANABİLECEİM YOL VE NELERE DİKKAT ETMEM LAZIM

Arkadaşlar honda pcx motor kullanıyorum ve çok prof değilim evim kartalda işim beyoğlunda nasip olursa pazartesi motor ile gidip gelmeye başlıycam işe artık köstebek gibi metroda gitmekten aşırı sıkıldım sizce hangi yolu izlemeliyim hangi yol üzerinden gidip gelmeliyim , yolda nelere dikkat...
  2. I

Motorsiklet icin alarm garanti bozarmi ?

Arkadaslar 2018 model pcx var alarm baglatmayi dusunuyorum ama bazi servisler garanti disi kalir motor diyor bazilari getir baglayalim ucret karsiliginda diyor ben acikcasi birsey anlamadim bu isten bu garanti isi nabza gore serbet isimidir ? Yada bilgisi olan bir arkadas aydinlatirmi bu konuyu
  3. I

Pcx 2018 model lastik degisimi

Arkadaslar herkese merhaba herkese hayirli surusler Pcx 2018 model motorumun lastiklerini degistirmeyi dusunuyorum suan motor uzerinde irc lastikler var On lastik 100/80-14 M/C 48p Arka lastik 120/70-14 M/C 61p Simdi michelin city grip lastik taktircam insallah internette aratiyorum ama...
  4. I

Noter ruhsat yazısını batırdı

Arkadaşlar sıfır motorsiklet aldım herşey yolunda ama noter ruhsatı en son yazdırıp veriyor ya hepsini 1 er satır aşağıya kaydırdı yazıcı kaynaklı imiş , bu bir sorun olurmu acaba ? örnek plaka motor cinsinde yazıyor motor cinsi plakada yazıyor ortaya karışık bişiler yaptı :) ayrıca 2 adet...
  5. I

abus 7000 RS1 serisi kullanan arkadaşlar bir sorum olacak yardım edersimiziniz

Aldığım firmaya yazdım ama cevap gelmedi ne yazıkki ben şunu öğrenmek istedim içindeki pili duracell ile değiştirdim diske takınca alrm açıyorum ama üzerinde ilk kurulunca yeşil ışık yanıyor ve o söndükten sonra aralıklarla kırmızı ışık yanıyor , ama okuduğum yada izlediklerim kadarıyla kırmızı...
  6. I

Arkadaşlar alarmli disk kilidi tavsiyesi

iyi forumlar arkadaşlar alarmlı disk kilidi almayı düşünüyorum marka model ne tavsiye edersiniz hassasiyeti iyi ve gerçekten kaliteli bir ürün almayı istiyorum fiyat aralığım 400 tl ye kadar kullandığınız ve memnun olduğunuz ürünlerden önerirseniz çok sevinirim
  7. I

Kask onerisi

Arkadaslar merhaba elimde bir adet kaskim var ama pinlock yerleri yok bu nedenle yeni bir kask almayi dusunuyorum ne onerirsiniz kullandiginiz ve cok memnun oldugunuz kasklardan tavsiye ederseniz sevinirim butcem 1000 tl
  8. I

Pcx lastik tavsiyesi

Arkadaslar merhaba pcx motoruma lastik almak istiyorum ne tavsiye edersiniz yol tutusu iyi ve saglam olmali ve lastik ebatlari ne olmali on ve arka tesekkurler herkese
  9. I

Kask icin kamera onerisi

Arkadaslar merhaba kask icin kamera almak istiyorum ilk etapta ucuz uygun birsey almak istiyirum , kask icin yan baglanti aparati ve uat baglanti aparati olmasi yeterli benim icin ne tur bir kamera ve aksesuar onerirsiniz tesekkurler
  10. I

ARKADAŞLAR SON TAVSİYE BAKARMISNIZ SON KARAR

Arkadaşlar arada konu açıyorum başınızı ağrıtıyorum hakkınızı helal edin son iki motor arasında kaldım ve belli alacağım motor bu 2 sinden biri 2017 MODEL 0 KM FİDDLE 3 125 CC BAYİİDEN 7.300 TL 2016 MODEL PCX 125 CC 10.000 KM DE + EKSTRA ÖN CAM + michelin city grip + arka çanta : 9.750 tl (...
  11. I

MOTOR VE KM DEĞERLENDİRME YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Arkadaşlar merhaba ilk motorum olacak alacağım motor ve acemiliğimi atacağım biraz kullanıp sonra satarım diye düşünüyorum ama malum şuan piyasa yaz havasına girmiş malum sitede ilanlara bakarken bir kaç motor gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim alınırmı zarar ettirirmi 2013 model 45 binde...
  12. I

Arkdaşlar ekipman tavsiyesi yardımcı olurmusunuz

Merhaba arkadaşlar çok şükür motorumuzu aldık şimdi ekipman tavsiyesi alıcaktım ( bu arada motora binmiyorum ekipman gelene kadar bekliyecek ), kullanacağım motor honda pcx , kullanım amacım gezmek olacak sadece hafta sonları sizce ekipman olarak ne almalıyım yardımlarını bekliyorum
  13. I

arkadaşlar bir kaç motor arasında kararsızım yardımlarınız bekliyorum

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba , herkese sağlıklı kazasız belasız sürüşler diliyorum nisan ayı içinde motor alacağım kafamda taşlar yerine oturmaya yavaş yavaş başladı vitesli mi otomotikmi , commuter scooter mi derken scooter almaya karar verdim ama hangisini alayım , motor kullanmaya...
  14. I

BAŞLANGIÇ OLARAK TAVSİYELERİNİZ NELERDİR

Arkadaşlar merhaba foruma yeni üye oldum hatta motor kullanmaya bile yeni karar verdim , sizlerin görüşleri benim için önemli ve sizlerde yardım bekliyorum 14 senelik B sınıfı ehliyetim var ama aklımın bir köşesinde hep motor kullanmak vardı nihayet gerçekleştirmek için çalışmalara başlıyorum...