Arama sonuçlarınız

1. E.Yzr

Yamaha R25 hararet sorunu

Merhaba arkadaşlar. Yamaha r25 2022 model motosikletimi kilswitchten kapattıktan sonra fan açtı ve sıcaklık çizgisi 5e kadar yükseldi. Motosikleti tekrar çalıştırınca 3 çubuğa düştü. Sizce bu bir sorun mu? Motosiklet şuan rodajda. Sıvı kontrollerini yaptım, havasına baktım. Herhangi bir sorun...
  2. E.Yzr

Eskişehir - Muğla motosiklet nakliye

Merhaba arkadaşlar Salı günü(10.05.2022) Eskişehir'den Muğla'ya motosiklet getirebilecek bir firma tanıyan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim
  3. E.Yzr

Bim Aktüel Motosiklet ürünleri

4. E.Yzr

Dainese zip bel- motosiklet montu bel uzatma

Merhaba arkadaşlar bu ürünü kullanan var mı? 470Tl vermeye değer mi? Alternatif olarak işe yarayacak başka ürün önerilerine de açığım. Elinde olup satmak isteyen olursa özelden de yazabilir.
  5. E.Yzr

Fikirlerinizi alabilir miyim?

Merhaba motodaşlar, pazartesi günü nasipse 7 ay aradan sonra tekrar motosiklet alıcam. İkinci el 2018 r25 abs. Şimdi şöyle bir durum var : Motosikleti şaseden sorguladım ve herhangi bir kazaya karışmamış. Bugün bayiden bakımlarını sorgulattım. En son 24.09.2018 tarihinde 5000 bakımına girmiş...
  6. E.Yzr

Otomobile gece gelen ötv zammının etkisi

Merhaba arkadaşlar, malumunuz bir güne daha zamla uyandık. Bu otomobile gelen zam biz motosiklet sürücülerini nasıl etkiler? Eylülde kalkacağı söylenen %10 vergi vardı, akıbeti ne olur?
  7. E.Yzr

Motosiklet.net Android IOS uygulaması

Evet arkadaşlar bizim neden uygulamamız yok? Moderatör arkadaşlar böyle bir çalışmanız var mı? Donanım haber tarzı bir uygulamamız olsa fena olmaz mı?
  8. E.Yzr

DİKKATSİZ SÜRÜCÜLER VE KAZAM

Arkadaşlar kazam Muğla Milasta gerçekleşmiştir. Şehir içinde artçımla birlikte fıtı fıtı dolanırken park halindeki araç yola çıkmak için sinyali yakmış. Ben önüme atlar diye hızımı baya bir düşürdüm ki şehir içinde 2.vitesin üstüne çıkmam. Neyse yoluma devam ederken bir yandan da korna...
  9. E.Yzr

MOTO BARNES HAKKINDA

http://www.motobarnes.com/ Arkadaşlar merhaba. Bu site hakkında bilgisi olan var mı ? Fiyatlar diğer yerlere göre daha uygun. Galiba Ankara'da bir motorsiklet mağazası.

Yeni mesajlar