Arama sonuçlarınız

1. C

GÖSTERGE DEĞİŞİNCE KM SIFIRLANIRMI /YARDIM/

Beyler benim motorumda yuvarlak gösterge var.Motoruma Yakışmıyor ve Cızırtı yapıyor bende kare gösterge almayı düşünüyorum. Yalnız göstergeyi değiştirirsem kilometrem sıfırlanır diye korkuyurum. Ben orjinal kilometremin kalmasını istiyorum nasıl yapabilirim sıfırlanırmı.
  2. C

EGZOZ ÖNERİSİ

CG İÇİN Egzoz Alıcam Kafama takılan 2 egzoz var. OHH EGZOZ 89 TL BİDE ÇIR ÇIR EGZOZ VAR 90 TL FİYATLARI AYNI HANGİSİNİ ALAYIM GÖRÜNTÜLERİ AYNI FARKLARI NELERDİR
  3. C

PERFORMANS EGZOZ

Beyler motoruma OOH EGZOZ alacam ama komple motorun garantisini bozar diye alamıyorum motoru yeni aldım ne yapabilirim hiç şansım yokmu garanti konusunda komplemi bozuyo servis filan takmazmı önerilerinizi ve cevaplarınızı bekliyorum.
  4. C

MOTORA TEL JANT ALAYIMMI

Motor Lifan lion 1 haftaya modifiye edicem fena yapıcam tel jant alayımmiki bide benim motorum orjinal jantları arka 18 ön 18 eğer tel jantı arka 18 ön 17 alırsam dahamı güzel olur ön jantının küçük olmasının avantajı dezavantajı ne veya 2 sinide 18mi alam
  5. C

MOTOR ÖN AMASÖR BASMA

Motorun Ön Amasörünü basmak motoru geranti dışı edermi
  6. C

YARDIMMM!!!

Beyler motorum lifan lion 125 sıfır aldım garantisi devam ediyor şimdi gelelim konuya.Benim motorum yuvarlak far sarı yanıyo köyde önümü göremiyorum bende gerezlide mor angel far buldum hem zenonlu hem angel hem çakarlı tipi cg farı kare olandan ben yuvarlak far yerine bunu taksam garantiden...
  7. C

ANGEL FAR GARANTİİİİİ

Beyler motorum lifan lion 125 sıfır aldım garantisi devam ediyor şimdi gelelim konuya.Benim motorum yuvarlak far sarı yanıyo köyde önümü göremiyorum bende gerezlide mor angel far buldum hem zenonlu hem angel hem çakarlı tipi cg farı kare olandan ben yuvarlak far yerine bunu taksam garantiden...
  8. C

EGZOZ TAKMAM Bİ BAKIN ÖNEMLİ

Beyler motorum Lifan Lion 125 sıfır garantisi var egzozuna bi bakın orjinal egzozu var Benimde orjinal cg egzozu takasım var kesme mesme yok direk motora takılıyo. Motorumu garantiden çıkartırmı ona göre sipariş vericm
  9. C

ÇİFT SİLİNDİR MOTOR YAPMAK

Elimde 250cc CG var en son cbr 125 in eline verdim sonra karar aldım motorumu çift silindir yapmam lazım youtubede çift silindir cg filan gördüm +1 motor ve baska parça lazım oluyomu beyler bilenler yazarsa sevinirim
  10. C

SIFIR MOTORDA RODAJ

Beyler motorum 200 km de en iyi şekilde ve hızlıca rodajını nasıl yaparım uzun yol filanmi yapım ?
  11. C

PERFORMANS EGZOZ VE MOTOR GARANTİSİ

Selamun Aleykum beyler motorum lifan lion 125. 2 hafta önce sıfır aldım.Motorumun bi kaç yıl garantisi vardı tam bakamadım peformans egzos veya orjinal cg egzozu taksam motorum garantiden çıkarmı ?
  12. C

MOTORUM KESİCİYE GİRMİYOR !

2 Hafta Önce Sıfır Lifan Lion 125 aldım şuan 200 kmde.Viteş boşta iken gazı kökledim 11bin devire geldi ama kesiciye girmiyor bazı cgler 7 binde kesiciye giriyor.Arkadaş motorum rodajda olduğu için olmuyor diyor rodaj bitince çıkar filan diyor NASIL OLUYOR ?

Yeni mesajlar