Arama sonuçlarınız

1. M

SYM WOLF GAZ YEMEME SORUNU

Merhabalar. Enjeksiyonlu olarak sym wolf 250 motorda rölantideyken 4000 devirde çalışıyor. Ve bu sırada çiğ yakıt atıyor zengin karışımda çalışıyor. Daha da kötüsü yavaş yavaş da olsa gazı açtığınızda boğulup tekleyip stop ediyor. Binip sürmekten bahsetmiyorum bile. Cihaz bağlandı motorda hata...
  2. M

40 Hp Motor 1 Hpye Düştü

Merhabalar. sahibi oldugum virago 535 motorum v twin çift karbüratörlü bir model. motoru aldıgımdan beri 100den yukarı hiç çıkmadı çünkü bir devirden sonra öksürür gibi yapıp daha da çıkmıyordu. Ben de karbüratör temizliği için temizleyip takınca motoru çalıştırdım ve rölantide kusursuz bir...
  3. M

MOTOR SICAKKEN MARŞ BASAMAMA SORUNU

Arkadaşlar virago 535 kullanıcısıyım. 1 hafta motoru kullanmayıp, çalıştırmaya kalktığımda tek seferde marş alıyor. motoru durdurana kadar sorunsuz olarak çok güzel seyahat ediliyor. akü çok iyi durumda, marş motoru canavar gibi işini iyi yapıyor. Ancak bi 10 dk motor kullanıp ısındıktan sonra...
  4. M

ENTERESAN ATEŞLEME SORUNU

Merhabalar, sahibi olduğum tek silindirli karbüratörlü motorumun enteresan bir ateşleme sorunu var. Motoru çalıştırmaya çalıştığımda, bazı günler çalışmıyor. Takviye akü yaptığım zaman bir süre sonra kendi kendine ateslemeye başlıyor. Kontrol kalemi ile, buji çalışmadığı zaman pipoyu kontrol...
  5. M

DEBRİYAJ KAVRAMA ANINDA TIRRRRRR SESİ

Merhabalar, bugün satın aldığım 2017 model Mondial kt150 motosikletimde hangi vitese geçersem geçeyim, debriyajı bırakıp debriyaj kavradığı an 1 saniyeliğine bloktan tırrr diye ses çıkıp anı titreme ile birlikte anlık motosiklette atılma oluyor. Debriyajı ne kadar yumuşak bırakırsam bırakayım...
  6. M

TELEFONU AÇINCA TV YAYINI GİTMESİ

Xiaomi Mi A1 telefonumun veri bağlantısını açınca, LCD ekran televizyondaki yayın karıncalanmaya ve donmaya başlıyor. Ve sadece Fox TV, ATV, TRT Belgesel kanallarında oluyor. Farklı uydu alıcısı takmamıza rağmen sorun devam ediyor. Sizce neden olabilir?
  7. M

Boyasız Motor Ruhsata İşletme Sorunsalı

Sahip olduğum cruiser tipi motosikletinin tüm dış grenaj parçaları metalden yapılmış. Uyun şekilde boyadan arındırıp, kendi sahip olduğu açık metalik rengi ile kullanmak istiyorum. Ancak ruhsata yeşil geçen motorumun bu renk sorununu nasıl halledebilirim? Şimdiden teşekkürler
  8. M

JANTI KIRILAN MONDİAL 150 MASH

Bugün tamirci ustamla bayramlaşmaya gelince karşılaştığım vaka. Ustam henüz gelmediği için soramadım.Sizce sebebi ne olabilir? ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:06 ---------- [/url][/IMG]
  9. M

ABS'nin Kapitalist Sistemin Bir Oyunu Olması

Önceden ABS yoktu Ucuz motor çoktu Motora ABS geldi Cüzdanımızı yendi Fren mesafesi uzadı Can burnumuza geldi -ABS boşa ağırlık yaptığı gibi maddi külfeti de çoktur. -Gereksiz miktarda pahalı olmasıyla beraber tamir masrafı da gereksiz pahalıdır -Kapitalist sistemin bize dayattığı, gereksiz...
  10. M

Ruhsata yazılan yanlış kW hakkında

Sahibi olduğum 1997 model yamaha xv535 motorun normalde 32 kW olmasına rağmen ruhsata 58 kW yazılmış. Ve sistemde de 58 kW gözüktüğü için A2 ehliyet olduğumdan yetersiz ehliyetten ceza yedim. Sizce ruhsat bilgisini nasıl değiştirtebilirim?
  11. M

Bir Bobber Hikayesi

Öncelikle herkese merhabalar. Biz macAs ve Cenaheyn nickli iki arkadaş olarak, bırakın custom yapmayı motosiklet sürme konusunda bile hatrı sayılır tecrübeye sahip olmasak da, ''binmek başka, yapmak başka'' deyip Cenaheyn'in motoru olan Kuba Superlight 200'ü bobbera cevirmeye karar verdik. Kendi...
  12. M

KARBÜRATÖR TAHLİYE BORUSUNDAN BENZİN ADETA FIŞKIRIYOR

Garip bir durum aktarayım. Kendi karbüratörlü motorumda başıma şöyle bir olay gelmişti motor sürekli benzin bitmiş gibi güçten düşüp kendine gelmeye çalışıyordu artık aksırmak mı dersiniz tıksırmak mı dersiniz, 200km yol gitmem gerekirken hem de. Neyse giderken benzin hiç ummadığım anda bitti ve...
  13. M

19'' Janta 18'' Lastik Takılabilir mi? Jant Sorunsalı

Motosiklet Ön Jant Sorunsalı: Merhabalar, iki sorum olacak sizlere. 1-Motosikletimin 19'' jantına uygun lastikler malesef 300 tlden başlıyor, acaba 18'' lastiğin uyma şansı yok mudur? 2- Eğer uymuyorsa, motoruma uygun 18'' bir telli jant bulabilir miyim fren disklerinin tam oturacağı şekilde...
  14. M

MOTOR BLOĞU IZGARALARI (HAVA KANALLARI) NASIL TEMİZLENİR?

Merhabalar herkese, v motor motosikletimin motor blogunun, devriyaj tasının vs tamamen yaglandıgını kir tuttugunu gördüm. Acaba özellikle de motor blogunun soğutma kanallarının aralarını nasıl temizlerim? Özellikle de o kanallar cok dar ve cok kötü görünüyor.
  15. M

SENKRON AYARI ve YOĞUN BENZİN KOKUSU YARDIM LÜTFENNNN

Herkese merhabalar, motorumu calıştırmaya başlayınca egzozdan yoğun miktarda benzin kokusu geliyor hatta ortalığı 20 metre öteye kadar benzin kokusu kaplıyor. Ve motorun senkron ayarı yapılması gerekiyormuş acaba bu benzin kokusunun bununla alakası olabilir mi? Motosiklet virago 535 bu arada
  16. M

Virago XV 535 Boyutu Hakkında

Merhabalar herkese, 185 boyunda ve 95 kiloyum, sizce virago 535 üzerinde sığabilir miyim, artcı alabilir miyim?
  17. M

KARBÜRATÖRLÜ GV25O VEYA VT600 SHADOW ARANIYOR

Karbüratörlü gv 250 veya vt600 shadow aranıyor. [email protected] üzerinden ulaşınız. İstanbul cevresi tercihimdir.
  18. M

Enjeksiyonlu Motoru Karbüratörlüye Çevirmek

Merhabalar dostlar, enjeksiyonlu bir motoru karbüratörlüye cevirmek zor mudur? Her iki versiyonun da aynı motor bloğuna ve aynı bir cok özelliğe sahip olmakla beraber bunun olur yanı var mıdır?

Yeni mesajlar