Arama sonuçlarınız

1. D

Fethiye Saklıkent Kanyon

Selam tatilimden görüntüler editlemeye devam ediyorum. 2. bölümde Saklıkent Kanyon'u ziyaret ettik. Güzel vakit geçirdik ben çok eğlendim. Zordu üzerimdeki ekipmanlarla çok zorlandım. Kısmet olur bir daha gidersem ekipmansız ilerlemeyi düşünüyorum eğer sizler gitmeyi düşünürseniz sadece telefon...
  2. D

Abant Gölü, Eskişehir, Burdur Gölü, Gezi

Selam arkadaşlar Eskişehir, Kütahya, Afyonkarahisar, Burdur Muğla tatilimden görüntüler ayarlayıp editledim. Görüntülerimin yarısı kırık çıktı sebebini bilmiyorum. Yarısıdan fazlasıydı ama topladım geride 56 gb lik bir video kaydı kaldı ama maalesef ana videolarımın çoğunu kaybettim...
  3. D

Çatalca İnceğiz Mağaraları

Selam arkadaşlr. Her hafta bir yerlere gitmeye çalışıyorum bu hafta Çatalca İnceğiz Mağaralarına gittim biraz aksilikler yaşadım ama güzel vakit geçirdim. Fotoğraf makinem bozuldu bu sebep ile gopro ile çetiğim resimleri ve videoyu eklicem. Sizlerinde gitmesini tavsiye ederim video'yu izlerken...
  4. D

Ayvat Gölü Gezimiz.

Selam arkadaşlr. Her hafta bir yerlere gitmeye çalışıyorum bu hafta Ayvat gölüne gittim. çok güzel bir yerdi. Sizlerinde gitmesini tavsiye ederim ben güzel vakit geçirdim sizlerde video'yu izlerken güzel vakit geçirirsiniz umarım. İyi seyirler. :)
  5. D

650 DRAG STAR - SHADOW 750 fikirleriniz önemli.

Arkadaşlar selam 650 dragstar ve honda shadow 2000 - 2006 modelleri alinir mi kullanan varsa bilgi verebilir mi ? Kaç km yapabiliyor, alicak olursam kaç km sınırdan bakayim uzun yolda bukadar yaşını almış motor sıkıntı çıkarır mı? Bilenler yardimci olursa sevinirim. Teşekkürler.
  6. D

YAMAHA MT-03 YADA ER-6N SİZCE ?

ARKADAŞALR Merhaba 2005 ve 2008 model yamaha mt-03 15 km ve kawasaki er-6n 25 km var iş görür mü bu motorlar biraz yaşlarını almışlar sice alınır mı ? Yorumlar için şimdiden teşekkürler...
  7. D

Sizce ?

Merhaba arkadaşlr ben chopper kullanıcısıyım ama durumum şuan iyi olmadığından oturu biraz düşük bir motor alacağım. Sizce hyosung gv 250 " 0 " mi alayım yoksa yamaha vl 250 2005 2007 model mı alayım ? hyosung ilanlarına bakıyorum insnalar 100 1000 3500 gibi düşük kmlerde motorları satıyor ve...
  8. D

Sizce ne yapmalıyım fikir verirmisinz ?

Arkadarşlar merhaba ben chooper kullanıcısıyım daha öncelerden ilk keeway süper light 150 ve regal kullandım dd250e-9 ve dd250 e-10 kullandım. Bazı sebeplerden dolayı durumum biraz kötüleşti ve motoru satmak zorunda kaldım. Şimdi tekrar almak istiyorum ama chooper alkam istiyorum bilindik marka...