Arama sonuçlarınız

1. Dinçdarı

Kilis’te Motosiklet Kullanımı

Saygıdeğer arkadaşlarım öncelikle hepinize hayırlı ramazanlar dilerim. Kilis’te çok yoğun bir motosiklet kullanımı var. Buranın diğer şehirlerden farkı nedir sizce. Diğer ekipmanları geçtim ama kaskı sadece motosikletli polislerde görüyorum. Ekipman anlamında anadan üryan sürücü trafik polisine...
  2. Dinçdarı

Scooter Ama Bulabilirsen

Merhaba Dostlar; Xmax 250 hiç bir bayide yok, hakeza forzada aynı.Sahibindende 60 bin farkla veriyorlar.Piaggio Beverly 400 kullanan, önerisi tavsiyesi olan var mıdır?
  3. Dinçdarı

Royal Enfield Royal Enfield Himalayan Kullanicilari

TEKNİK ÖZELLİKLER MOTOR HACMİ 411CC MOTOR TİPİ TEK SİLİNDİR HAVA SOĞUTMALI 4 ZAMANLI MAX. GÜÇ 24.5 BHP / 6500 RPM MAX. TORK 32 NM / 4250 RPM SIKIŞTIRMA ORANI 9.5:1 YAKIT SİSTEMİ DİJİTAL ELEKTRONİK ENJEKSİYON FREN ABS ÖN ARKA DİSK ŞANZIMAN 5 İLERİ AKTARMA ZİNCİR https://youtu.be/IvYcxtXdghY...
  4. Dinçdarı

Enduro nasihat-tavsiye

Merhaba dostlar.Ben geçen sene a sınıfı ehliyetimi aldim.Tam motor alacakken sehir ve is degisikligi sebebiyle motor alip baslayamadik. Motorla tecrübem bunun haricinde yok. Doğayla haşir neşir olduğumdan model olarak plaka takabilecegim ama arazidede kullanabilecegim modellere bakiyorum.1...
  5. Dinçdarı

Merhabalar

Merhaba arkadaşlar.26 yaşındayim.Yeni kursa başladım. Nasip olursa a ehliyet alacağım. Bu forumu 4 sene gibi bir zamandır takipteyim.Bu güne kısmetmis.Tekerinize taş degmesin.

Yeni mesajlar