Arama sonuçlarınız

1. burak r25

Hakkını verdim vol2

Yine ranzadan atlayıp bugün gidiyorum dedim ve hazırlandım muzlu çoraplarımı giymediğim için foto yok. Başka geziye artık. İğnaada-beğendik plajına gitmeye karar vermiştim hava yağmurluydu ama ben şeker değildim Kağıthane-çatalca-subaşı yolu üzerinden opette kahve molası verdim Güzel dağ...
  2. burak r25

Hakkını vermeye başladım

Dün @tommygun Kaan abi ile wp den konusurken bunlar fik fik rotalar al sana rota demesi ile sağlık sorunumu ekarte edip sabah uyandığımda bugün yola çıkacağım dedim ve ranzadan aşağı cumborlop atladım,kahvaltımı yaptım ve kaynak sıçramasından dolayı delinmiş muzlu çoroplarımla yola çıkmaya karar...
  3. burak r25

Hem gezdim hem köfte hem de gözleme yedim

Beşiktaşta sofyalı Ali köftecisine gittim normalde tencere köfte adı ile satılıyor ama ben cins biri olduğum için pide üstü dedim menülerinde yok ama yaparız dediler. Yoğurtun yanına ayran ne alaka diyeceksiniz şimdi,demiştim size ben cins bir adamım. Köfteyi beğenmedim bu arada. Ardından kitap...
  4. burak r25

Anime kızları için japonyaya gittim

Anime kızları gerçek olmadığı için haykırarak ağladım ve dönüşte köfte yiyim bari dedim Karnımı doyurdum biraz da kahve içeyim dedim ve kitabımı okumaya başladım Bugünlük bu kadardı baaaay
  5. burak r25

SYM jet x 125

Direkt ilan linkini paylaşıyorum detaylı bilgi için buradan da ulaşabilirsiniz https://shbd.io/s/bp89iH6a
  6. burak r25

Yeni motorsikletim Trident 660 alış hikayem

2-3 yıldır hayalini kurduğum sürekli görsellerine baktığım bir motosikletti forumda defa kez bu isteğimi dile getiriyordum. Hislerimi hemen paylaşayım 125 cc sukuterden 660 cc bir canavara geçmek harika bir his(daha önce vitesli kullanmışlığım var) Sesine hayranım beni tatmin ediyor sanki ben...
  7. burak r25

Var olmak mı yok olmak mı

Bütün sorun bu Düşüncemizin katlanması mı güzel, Zalim kaderin yumruklarına, oklarına, Yoksa diretip bela denizlerine karşı Dur, yeter! demesi mi? Ölmek, uyumak sadece! Düşünün ki uyumakla yalnız Bitebilir bütün acıları yüreğin, Çektiği bütün kahırlar insanoğlunun. Uyumak, ama düş görebilirsin...
  8. burak r25

15 temmuz köprüsü(boğaz) üzerinde telefonum düştü

evet başıma bu da geldi(tanrı olan değil) zaten o bitişik yazılıyor 🤣 telefon tutacağımı tam sıkmamışım ya da gevşemiş bir ses geldi artçım yaptı sandım devam ettim yola 5-10 saniye sonra kafamı kadrana indirdiğimde telefonum olmadığımı anladım köprünün ortasında sağa çektim, geri koşmaya...
  9. burak r25

Merhaba tekerim dönüyor help

Motosiklete yeni başladım gazı açınca hızlanıyor teker hıphızlı dönüyor frene sertce basıyorum aniden duruyor bu nasıl sürülüyor Motosikletim pcx s125rr
  10. burak r25

Bir garip çevirme

Cumartesi akşamı 15temmuz- zincirlikuyu zorlu centerın ordan levente bağlancaktım çevirme varmış polisi görünce yavaşladım kafamı sallayıp geçtim gectikten sonra dur dedi iyi ki duydum duymasam mokokoydu, Ehliyeti vermek için cüzdanımı nereye koydum diye ellerimi bedenimde gezdiriyordum...
  11. burak r25

Tekstilci arkadaşlar help

1.5 ay önce aldığım durt marka kışlık retro ceketimin fermuarı patlamaya başladı fermuar demir ve mekanizma kısmı komple kapalı bir model penseyle geri sıkıştırılıyor ya o kısımdan bahsediyorum. Daha yeni aldım o kadar da para verdim bunun bir çözümü yok mu ?
  12. burak r25

Motopixelin satış istatiği verileri üzerine videosu

MOTOPİXSELİ SEVMİYORUMCUMLAR GELMEDEN. 2025 yılında yüzde 30-35(2024 yılı için 1 milyon civarı. 2025 için 800 bin kusürlerde). oranında düşüş olduğu gözüküyor, çünki millet yatırım yapmayı bıraktı ve bu camia biraz kendi içinde bölündü gibi ,kanallar genellikle yüksek cc motosikletleri inceliyor...
  13. burak r25

Keyif sorgusu

Ben normalde herşeye hayıflanan,birisiyim çalışırken oflaya puflaya çalışırım, abiler banaa ohoo senin yaşın daha genç deyip durur ,siz benden daha erken doğdunuz diye benim sıkılmaya bunalmaya hayıflanmaya hakkım yok mu yani sizin ki canda benimkisi can değil mi neyse... Ama motosikletin...
  14. burak r25

Hjc v10 yerine alternatif kask

Bir arkadaşım hediye alacak ben de kaskımı yenileyim dedim 10 yıldır aynı kaskı kullanıyorum 5 yılı aktif. Kaskı alıp 5-6 yıl sonra motoru almıştım sjjsjsjsjsjsjsjs Bu kask almak istediğin tridente ve aldıgım retro cekete uyar gibi. Bu fiyata bundan daha kaliteli(kabuk yapısı- veya aynı) retro...
  15. burak r25

Lastik şişirmeyi unutmak

Aynı güzergahı kullanmama rağmen litre bazında kilometrem düşüyor, iklim etkiside var da yazın mı artıyor kışın mı artıyor anlamadım,basınç düşünce etkisinide hissedemiyorum yani ,ivmesi bir tık daha iyi oluyor gibi sadece. Zaten üşendiğim için şayominin pompasından aldım sukuterin torpidosunda...
  16. burak r25

Ara sokaklarda sellektör kullanımı üzerine

İş güzergahım genellikle ara sokaklardan oluşuyor ama o ara sokaklar yoğun akışın olduğu kısım ve dar yollar karşıdan araba gelince birinin yol vermesi lazım ve yolun bütünlüğünde 4-5 kez keskin dönüş yapıyorsun o dönüşlerin olduğu yerde büyük araçlar park halinde ise hızlı gelen bir denyo(çünki...
  17. burak r25

Osmanlı son çeyrek ve cumhuriyet ilk dönem edebiyatı ve günümüz yaşam standartları üzerine

Çalışırken sesli kitap dinleme imkanım olduğu için nisan kumru(sesi muhteşem kesinlikle tavsiye ederim) adlı seslendiricinin okuduğu öyküleri dinliyorum;ömer seyfettin sabahhattin ali gibi. O kadar üzüyor ki günümüz şehirlisinin ve köylüsünün daha da doğrusu insanının yaşadığı problemler düpedüz...
  18. burak r25

Toki sistemindeki mantık

Benim anladığım kadari ile yanlış anlamışta olabilirim bilenler yeşillendirirse sevinirim. Sözleşme fiyatının yüzde onunu ödesekte Senede iki kez memur maaşına gelen zam oranı ile birlikte taksit fiyatı artmaktadır bu durum vade sayısını değiştirmesede ana parayada zam getirmiş oluyor. Yani...
  19. burak r25

E okuyucular hakkında

Bir iki kişinin kullandığına denk gelip bir göz attım ancak çok video var onları izleyip sıkılmak istemiyorum. Alan kullanan var mıdır bütçe belirlemedim,inç konusunda yakından gidip görmem lazım, sadece okumak amaçlı olsun yeterli üzerine not alıp çalısmalar yapmayacağım. Kitaplarıda ücretsiz...
  20. burak r25

Cb500 hornet nakit 397.000 tl

Lansman fiyatını yansıtmıslar ama çıktığı dönemde ve geçmiş yıllardaki fiyatını sordum ortalama 500.000 tl bir fiyat çıkıyor. Alan adama yazık almak isteyene müjde ama hondanın yaptığı kappelik Not:Motosiklet resminin altındaki gri fontlu açıklamayı okuyun.