Arama sonuçlarınız

1. Kaiser3461

Kar İzni Ücret Kesebilirler mi (Kurye)

İnternette bulamadım cevabını 24-27 Ocak valilik tarafından verilen kar yasağında pakete çıkamadım. Şirket kesebileceğini söylüyor. Tanıdıklar kesemez diyor.
  2. Kaiser3461

Askerlik Sebebiyle, Ybr Esd2013

672818822 Sahibinden.com ilan numarasından ulaşım sağlayabilirsiniz. İşe gidip gelmek için 1 sene kullandım. Bakımlarını aksatmadan severek bindiğim motorumu Askerlik sebebiyle satacağım. Lütfen değerinin altında fiyatlar teklif dahi etmeyin.
  3. Kaiser3461

HGS Cezası Gelmedi

2 ay önce sabah 6:00-6.10 arasında gişeden kaçak geçtim. Alarmın öttüğünü ve flaşın patladığını gördüm. E-devletten ve ptt den baktığımda plakama yazılmış bir ceza göremiyorum?
  4. Kaiser3461

İlk Motor İçin Hero Thriller Uygun Mu

Ehliyeti 1,2 ay içinde alacağım. İlk motor düşük cc düşünüyorum. Hero Thriller'ı gözüm ısırıyor. Ama sıfır fiyatları 6bin küsür. Oyüzden 2.el almayı düşünüyorum. Kronik sıkıntıları, kullanıp beğenmeyenler veya 2.el de kullanılabilir bir motor mu siz üstadlarıma da bi danışayım dedim..
  5. Kaiser3461

Pulsar'la Direksiyon Sınavı

Selamunaleyküm. Motor tutkumu resmiyete dökmek için ehliyet koşturmaya başladım. Bugün evrakları tamamlarken sınav motorunu sorayım dedim. Bajaj Pulsar200 dedi vay arkadaş dedim ya. Motordan korkan bir tip değilim de normalde daha hafif motorlar tercih edilmeli bence. Ybr, Cbf, Cbe kullanma...

Yeni mesajlar