Arama sonuçlarınız

1. Hakki

Tucano Urbano X-Max için diz örtüsü

Ürün: Yeni kasa X-Max için Tucano Urbano termoscud diz örtüsü Durumu: Sıfır, kullanılmamış ürün. Fiyatı: 260 TL Lokasyon: İstanbul-Kadıköy İletişim: 05397209468 (Hakki Bey)
  2. Hakki

Tucano Urbano X-Max için diz örtüsü

Ürün: Yeni kasa X-Max için Tucano Urbano termoscud diz örtüsü Fiyatı: 260 TL Lokasyon: İstanbul-Kadıköy İletişim: 05397209468 (Hakki Bey) http://www.motoden.com/Files/78112/Img/09/tucano-legcover-XMAX.jpg
  3. Hakki

Kask Yapısı ve Muhteviyatı

Her sene kasklar ile başlıklar açılır. Kask testleri. Fiyat/Performans yorumları vs. Benim merak ettigim kaskların (güvenlik onayı almış kasklar) malzemesinin muhteviyatı. malzeme olarak hep fiber kompozit veya kevlar kompozit veya başka bir kompozit olarak kısaca belirtliyor. nedir bu...
  4. Hakki

Rüzgar Sesi (gürültü) Çözümleri

Merhaba arkadaşlar, kasktaki rüzgar sesinden gün geçtikçe daha çok rahatsız olmaya başladım. bu aralar F1'de dagıtılan kulak tıkaçlarından kullanmaya başladım. fakat memnun değilim. tıkaç tiz sesleri neredeyse tamamen kesiyo fakat bas türündeki sesler ya aynı miktarda ya da daha fazla olarak...
  5. Hakki

Kenan Sofuoglu Imola'da 1. oldu.

Kenan Sofuoglu biraz once tamamlanan wss'nin imola ayagında yarışı 1. sırada tamalayarak bayragımızı dalgalandırdı. hey yavrum hey. yürü be koçum :cherry:
  6. Hakki

Kenan Sofuoğlu'ndan Amerika'da Harika Zafer!

Kenan Sofuoğlu, Dünya Supersport Şampiyonası'nın Amerika'da yapılan yarışında oldukça üstün performans göstererek damalı bayrağı ilk gören isim olmayı başardı. Sıralamalarda yavaş kalan ve 6. en hızlı zamanı yapan Kenan, ısınma seansında yükselişe geçti ve en hızlı isim oldu. Aynı performansı...
  7. Hakki

Karayolları Trafik Kanunu

trafik kurallarını ve cezalarını araştırıyordum. en kapsamlı şekilde olmasa da en kolay şeklide anlayabilmeniz açısından size bulabildigim en basit kaynagın adresini veriyorum http://www.tae.org.tr/ftm-cezalari.html . kurallara bir göz atarsanız iyi olur. öyle anlaşılmaz kurallar var ki...
  8. Hakki

MT Naked Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

naked motosikletler ile ilgili bir başlık bulamadıgım için böyle bir başlık açıyorum. kawasaki z1000 bmw k1200r honda cb 1000 f yamaha fz-1 suzuki b-king yazdıgım motosikletler ile ilgili olarak önem verdigim ilk şey kullanıcı yorumlarıdır. yazmış oldugum motosikletlere sahip olan varsa veya...
  9. Hakki

Bogazici Koprusundeki Eziyet

23 Mart 2008 pazar günü yani bugün saat 13.00 sularında bogazici koprusunde oyle bir trafik yogunlugu vardı ki sanki pazartesi sabahı iş trafigi. insanlar pazar günü köprüde bu eziyeti çekmek zorunda mı... gelelim trafigin niye böyle olduguna. köprünün girişinden çıkışına dek en sag şerit...
  10. Hakki

Saat 18.00 Sularında Kızıltoprak'ta Kaza

Kadıköy'den dönerken E-5'te Hasanpaşa sapagı taraflarında 2 ambulans ve motosikletler gördüm. ben karşı şeritte oldugum için ilgilenemedim. haberi olan varsa detaylarını buraya yazsın.
  11. Hakki

Cumhuriyet Bayramı, Motosikletlerle Fener Alayı

Bildiginiz gibi haftaya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı. Her sene Bagdat Caddesi'nde fener alayından önce motosikletler ile geçiş olurdu. Bu başlıgı hatırlatmak maksadı ile açtım. İster site üyeleri bir organizasyon yapıp topluca katılabilir isterseniz bireysel olarak da katılabilirsiniz. Ben bu sene...
  12. Hakki

Bagdat Caddesi Niye Asfaltlanmiyor...

Bu konuyu anasayfada gozukmesi icin bu foruma actim. secim yaklastikca gozlemlediginiz uzere bir cok yerde gerekli gereksiz asfalt calismalari yapilmaktadir. bazi sokaklarimizin hakikaten yeni bir asfalta ihtiyaci vardi (koordine olamayan belediye, iski, tedas vs. kazilari yuzunden bazi...
  13. Hakki

Dragstar 1100 Classic

Marka: Yamaha Model: XVS1100A (Dragstar 1100 Classic) Yıl: 2002 KM: 22000 Renk: Siyah Fiyat: 13.200YTL Açıklama: Orjinal motor koruma demiri, sisi bar, deri yan çantalar, sert ve yüksekliği ayarlanabilir ön cam, 900 euro´luk Vance&Hines egzos. Kapalı garajda muhafaza edilmiştir.Görülmeye değer...
  14. Hakki

Gereginde Fazla Yag Degiştirmek

Şimdiden söyleyeyim, sadece meraktan soruyorum. Böyle bir şey yapmaya niyetim yok. yanlış anlaşılma olmasın. ona göre cevap yazın. Mesela 5000 km'de bir yag ve yag filtresi değişimi gereken motorumun yagını ve yag filtresini 3000 km'de bir değiştirsem ne olur? motorum daha uzun ömürlü olur mu...
  15. Hakki

Sarf Malzemeleri Fiyatları

konuya nasıl girecegimi bilmiyorum o yüzden direk giriyorum. Piaggio X8-200'üm var. Garantisi bitmek üzere. Garantiden çıkmaması için periyodik bakımlarını mecburen yetkili servise yaptırıyorduk(böyle bir saçmalık yok). Motorumun varyatör kayışının değişim zamanı gelmek üzere. Bir hesap yaptım...
  16. Hakki

GSX-R 1000 K7 fena geliyor!!!

Bir evvelki modelinde de olan debriyaj kaydırma(arka lastik kilitlenmesini engelleme) 3 kademeli güç kullanımı (BMW M5'in bir tuşla 400 beygirden 507 beygire ulaşması gibi olan bir sistem) Veeeeeee!!! Elektronik Direksiyon Amortsiörü (1000RR'daki ile aynı prensipte mi çalışıyor orasını...
  17. Hakki

Yamaha 1100 Drag Star Classic

.........................................................
  18. Hakki

Dragstar 1100 Classic

...........................
  19. Hakki

13 Yaşındaki Tekerci "Stuntrider"

http://www.youtube.com/watch?v=qba6uq8tcoQ&mode=related&search= aşağıdaki videolarda yaşı büyümüş. 14 olmuş. http://www.youtube.com/watch?v=IxQxoHc-JMs http://www.youtube.com/watch?v=2R4g8d2p3Rw&mode=related&search=
  20. Hakki

Hyosung'cılar için video

bu arada belirteyim bazı insanlar bu markayı telaffuz ederken haysung, hayasung, hiosung vb. gibi kelimeler kullanmaktadır. herkesin kullanacağı ortak kelime doğru kelimedir diye düşündük ve zamanında bir koreliye sorduk "Hyosung"un telaffuz nasıldır diye. Korelinin cevabı: Hosang (cevabı...

Yeni mesajlar