Arama sonuçlarınız

1. GLADiUSS

Aprilia RS 125

kardeşlerim uzun zamandır ortalıkta yoktum tekrar geldim sizlere danışmak istiyorum Aprilia RS 125 arıyorum bilen duyan satan varsa görüşmek istiyorum alma diyenlere şimdiden cevap vereyim ben iki zamanlı seviyorum mz 251 etz var bende rs 125 içinse ömürlük satmak istemeyeceğim bir motor...
  2. GLADiUSS

Artık korkmaya başladım

Sizde de olmuyor mu korku hissi? Üstüme süren otobüsler mi dersin, kavgaya hazır hep kendileri haklı sürücüler mi dersin, yola hiç beklemediğin anda çıkan hayvanlar mı dersin, kar soğuk yağmur mu dersin, umursamazca yola fırlayan yayalar mı dersin vs... Ben bu gelişmelerden sıkılmaya başladım...
  3. GLADiUSS

Hobimiz var mutluyuz...

Arkadaşlar içinizde hobisi ve ya hobileri olan var mı? Benim yaptığım hobiler: kitap okuyorum, serbest dalış, zıpkınla balık avlamak, motosikletime bakım yapmak. Çok hobim yok ama beni mutlu ediyor. Zaten bunlar fazlasıyla yetiyor bana. Sizinde varsa benimle paylaşır mısınız?
  4. GLADiUSS

Türkçe müzik dinleyemiyorum

Arkadaşlar sizde de oluyor mu? Ben hiç severek Türkçe müzik dinlediğimi hatırlamıyorum. O kadar itici geliyor ki bana Rock olsun pop olsun hiç bana göre değil. Mesela amatör Amerikan müzik grupları bile bana daha iyi rock müzik ortaya koyuyor. Elektronik müzikleri bile daha iyi geliyor bana...
  5. GLADiUSS

Günümüz Türk İnsanı

https://www.facebook.com/sondakikamanavgathaber/videos/10155883734224812/ kardeşlerim bu videoyu bir izleyin lütfen adam haklı...
  6. GLADiUSS

Motosikletimin farındaki su buharları

Arkadaşlar benim motorda böyle bi problem var google amcaya yazdığımda arabaların farları çıkıyor. Gündüzleri uzun farla geziyorum uzun süre gezince su buharları sıvılaşıyor ama soğuyunca buhar yapıyor bunu nasıl düzeltirim. Tekerleriniz düz bassın aklınız hep yolda olsun.
  7. GLADiUSS

2010 CBR125

Arkadaşlar motorum temiz daha önce kaza yapmıştım (çakıla kaptırıp düştüm) ilanda belirtmedim ama iletişime geçene belirtiyorum motorun her yerini yaptırdım ve bu tamir bana pahalıya patladı Honda today alarak kendimi hem motorsuz bırakmamış hemde vergisiz bir motosiklet sahibi olmak istiyorum...
  8. GLADiUSS

Plakasız motosiklet ilanları

Arkadaşlar bu durum beni çok rahatsız ediyor sizide rahatsız etmiyor mu? Mesela ben istediğim motosikletlere bakarken kriterlerini ayarlamıyorum bakarken güzel gözüken ilanlar çıkıyor bir bakıyorum açıklamaya plakasız ruhsatsız motosikletler oluyor. Malum ilan sitemiz var çok da seviyorum ama...
  9. GLADiUSS

Tanıdığınız bildiğiniz gördüğünüz sevimli motosikletler

Hayırlı geceler. Ben CBR 125imi satmayı düşünüyorum. Ama satmadan önce yeni alacağım motosikleti planlamam lazım. Sizin aklınızın bir köşesine yer etmiş veya kullandığınız tatlı sevimli minnoş motosiklet önerileriniz var mıdır bana tavsiye eder misiniz?
  10. GLADiUSS

Kedimiz doğuruyor

Arkadaşlar aranızda veteriner var mı kedim doğuracak dikkat etmem hususlar varsa yardım edin ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ---------- Birinci geldi arkadaşlar
  11. GLADiUSS

Barkın Abinin amacının devam ettirilmesi

Abilerim, ablalarım, kardeşlerim şimdi bana kızacaksınız ama kusuruma bakmayın. Biliyorum acımız büyük ve daha olayın üzerinden yıl geçmedi ama Barkın Abinin amacı bizim için önemli bir meseleydi. Acaba Barkın Abinin amacını devam edebileceği, yetiştirdiği çırak falan varmıydı. Kızmayın game of...