Arama sonuçlarınız

1. X

Yamaha x city 250

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar şimdiye kadar 3 motor sahibi oldum 3 ü de bana gelince bozuldu alırken de baktırdım çoğu ustaya sıkıntı yok dendi sıkıntı benim şansım ile alakalı olduğunu düşünüyorum artık. Yamaha x city 250 motorum var şu anda motor soğukken çalışıyor zor da olsa ama ısındığı...
  2. X

Fren sorunu

Herkese merhaba bende Ktm düke 200 vardı sattım Yamaha x City 250 aldım 4 gün oluyor ve maşallah motorumdan memnunum çok keyifli rahat aslında aradığım rahatlık ve keyif bu motordaymış neyse bunlar duygularımdı şimdi asıl mesele bugün motoru çalıştırdığımda arka fren pamuk gibi olmuştu sıkınca...
  3. X

Yamaha xcity 250

Herkese selamlar bende düke 200 var 1.5 senedir kullanıyorum biraz daha rahat bişeyler bakayım derken x City 250 de karar verdim bütçem müsayit olsa x max almak isterdim aranız da kullanan var mı ? İyi kötü yanlarından bahsedebilir misiniz ?
  4. X

Problemi bulamıyorum [KTM Yağ Basınç Uyarısı]

Herkese merhaba bende Ktm düke 200 var low oil pressüre uyarısı veriyor servise gittim yağ konusun da bir problemi olmadığını söylediler sonra yağ müşürünü değiştirdim garanti olsun diye sorun düzelmedi bazen hiç uyarı vermiyor güzel mutlu mesut sürüyorum bazen de yola çıktığım anda yanmaya...
  5. X

Ktm zincir dişli seti

Herkese merhaba zincirim çok bollaştığı için fazla da bütçem olmadığı için bunu aldım görüşleriniz nelerdir...
  6. X

Yardım

Arkadaşlar yaz aylarında 3. Köprüden geçiş yaptım hgs çıkarmamıştım daha nakit gişesinde kaldım o gün de param yoktu nakit olarak da veremedim derken plakaya yazarız dedi görevli plakaya yazdı sonra ben unuttum bu borcu ödemeyi borç ödemek sıkıntı değil de olay şu motor kız arkaşdaşımın üstüne...
  7. X

Ceza işlemleri

Herkese merhaba normal de kask takmadan kullanmam fakat bugün gideceğim adres çok yakın olduğu için hemen gider gelirim diye takmadım çevirmeye girdim ve ceza yazdılar benim size sorum şu motor paket servis motoru ceza benim ehliyetime mi yoksa plakaya mı yazılıyor yani cezayı kim ödemek zorun da?
  8. X

Motorsiklet muayene

Herkese merhaba plakadan dolayı geçemedim harflerin üzerine gelmiş vidalar görevli hızlı hızlı bişeyler anlattı pek anlamadım Yen'i plakayı nerden nasıl alıyoruz ve ne kadar ücreti vardır ?
  9. X

Low oil pressure

Herkese merhaba düke 200 sahibiyim ekran da sürekli low oil pressure hatası verdiği için yağ pompası yağ müşürü yağ filitresi hepsini yağını değiştirdim önceden bu uyarı hiç sönmezdi şimdi ise bi yanıyor 5 dakika sonra sönüyor sonra tekrar yanmaya başlıyor bilgisi olan veya daha önce bu durum...

Yeni mesajlar