Arama sonuçlarınız

1. Boldpilot

Yanmış debriyaj hakkında hasbihal

41000km orjinal debriyaj performansından sonra, şu tarz bi arazide debriyajımı bu hale getirdim. Ölçümlerimi vs yaparak yay ve sac ihtiyacı olmadığına kanaat getirip balatalarımı ebc ile değiştirdim fakat aklıma takılan bi nokta var. Motosikletin yağını 800km önce eni yarı sentetik...
  2. Boldpilot

Debriyaj için Nhc mi Ebc mi?

Bu gün arazide çamura saplanıp debriyajı yedik çok şükür. Daha önce Ebc yada Nhc debriyaj balatası kullanan var mı?
  3. Boldpilot

Alçaltma kiti hakkında

Dostlar geceniz iyi olsun.. Motosikletimde alçaltma kiti mevcut, ihtiyaç duymadığım için sökmeyi düşünüyorum ama daha önce hiç alçaltma kitiyle işim olmadığından bu parça buraya extra olarak mı takılıyor yoksa başka bi parça sökülüp onun yerinemi takılıyor bilgisi olan var mı acaba?
  4. Boldpilot

Süpermoto hakkında tavsiye

Açıkçası yola uygun dişli ve lastik almak için çıktığım bi yolda karşıma bana güzel gelen bi fırsat çıktı. Bu sene tam 51 gün yıllık iznim var ve Allah izin verirse uzun uzadıya bi gezi yapmayı düşünüyorum. Wr250r ım için ön r25 arka duke390 jantına işlem yapılıp wr250r 'a uyarlanmış bi set...
  5. Boldpilot

Deli Tire cross lastik hakkında

Bu lastiği kullanan deneyimleyen var mı acaba? 1950 lerde kurulan endonezyalı bi firmaya ait. Hoş fiyatından dolayı 12 adet sipariş geçtik ama 😀 yinede kullanıcı yorumunu merak ettim extra 1 set daha sipariş vermeyi düşünüyorum.
  6. Boldpilot

Zincir mevzusu..

Arkadaşlar Allahın selamı üzerinize olsun Motosikletimin zincirini değiştirmeyi düşünüyorum. Üzerinde did 520 108bakla oringli zincir var ve bu zincir bağlantı baklası(masterlink) pimli olandan değil zincirin tamamı perçinli. 1. sorum yine did marka alıp zinciri bu şekilde bağlamak için...
  7. Boldpilot

Anmokask 10 Kasım Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk'ü anma sürüşü..

Allah'ın rahmeti üzerinize olsun arkadaşlar Ankara motosiklet ve kampçılık spor kulübü derneği olarak 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma törenine komşu illerimizden Çankırı'da katılmak için Sabah 07. 00' de Ankara'dan hareket ettik. Kişi sayımız 110 küsürdü ancak araçla katılım da...
  8. Boldpilot

Kırılan metali yapıştırmak için tavsiye..

Arkadaşlar Allah ın selameti üzerinize olsun.. Tur camı bağlantı demirini soft arazide kırdım ve yenisi gp kompozitte 60tl+kargo. Hadi fiyatını geçtim aynısı değil gelecek ürün , tekrar delmem gerekicek camı. Metal çok ince olduğu için kaynak eritir mi bilemedim, böyle kaya gibi sağlam...
  9. Boldpilot

Dağların deli kurdu benim oldu 😊

Allah ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun arkadaşlar 17. macerama atıldım sonunda Buradan MrMud'a teşekkür ediyorum. Enduro hakkında bu kadar detaylı konu açmasa belki tarzımı halen bulamamış olurdum 😊 bu ne biçim arazi motoru dediğinizi duyar gibiyim 😀 icabına baktım merak etmeyin.
  10. Boldpilot

İç lastik değişimi hakkında

Arkadaşlar 4.10 - 18 dış lastiğe 4.50-18 iç lastik taksak ne gibi bi sorunla karşılaşırız? İç dış lastik set aldım bunları takarken uyumamız gereken püf noktası varmıdır? YouTube da bir video izledim elim yatkındır, sökme işlemini kendim yaptım zaten . Takacağıma inanıyorum ancak herhangi...
  11. Boldpilot

Ankara V. İ. P Motors hakkında..

Herkese hayırlı akşamlar, iyi hafta sonları dilerim. Bu gün Kazımkarabekir'de bulunan V. İ. P Motors ile yaşadığım sorundan bahsetmek istiyorum ki başkalarının da canı tehlikeye düşmesin. Yarın Nallıhan'da olan KANDO KAMP VE YARIŞ etkinliğine katılmak için motosikletim üzerinde bulunan...
  12. Boldpilot

16. motosikletim, başladığım yere döndüm.

Heyyy gidi hey .. Aslında hiç eski motosikletçi değilim ama kendi kendimi eskitmişim 😀 Motosiklet kullanmaya 2017 ağustos ayında başlamışım bu da foruma ilk açtığım konunun tarihi.. Hep kısa kısa mutlu etti beni motosikletlerim, 2. motosikletim olan rx3i evo ile sorunlar yaşamasam. Arazide...
  13. Boldpilot

wr250r - crf250l arasında kalkmak

Allah ın selamı üzerinize olsun dostlar . İki motosiklet arasındaki farkları gayet iyi biliyorum , ancak bu gün karar vermem lazım ve ben aşırı şekilde kararsızım. Amacım günü birlik hem yol hem soft arazide geziler yapmak , kısmetse temmuz ayında İran gezisi yapmak , arazide tek teker hoplama...
  14. Boldpilot

Ön amortisör yaylanınca neden stop eder?

Merhaba arkadaşlar 625cc karbüratörlü bi motosiklet kullanıyorum. Ufak bi problemim var motosiklet öne doğru yaylanınca devir düşüyor ve stop ediyor. Düz yolda giderken ön frene sert basınca stoo ediyor tatlı tatlı basarsanız hiç bi problem yok. Veya elimle geri doğru çekerken frene asıldığımda...
  15. Boldpilot

Milyonuncu lastik konusu...

Merhabalar Son motosikletim duke2 640 ile hafi araziye de adım atabileceğim bi lastik arıyorum. Arıyorum dan ziyade buldum ama tavsiyelere ihtiyacım var. Motosikletim crossdan hallice, yüksekliği felan ideal arazi için. Öyle hard cross peşinde değilim patika yollar tarlalar vs için...
  16. Boldpilot

Ne güzel şeysin sen hep yaşın 17..

Allah ın selamı, rahmeti, bereketi üzerinize olsun arkadaşlar. @Ekarademir üstadımın konusunda gaza geldiğimden mütevellit ktm 640 adventure bakar oldum bi dönem. Sonra bu kınalı kuzuyu ilanda görünce bi jant lastikle araziye de sokarım asfaltta da binerim deyip ucuz da olduğundan balıklama...
  17. Boldpilot

Çekme belgeli aracı trafiğe tekrar sokmak..

Merhaba arkadaşlar İşe git gel ve şehir içi pratik olması sebebiyle commuter arayışları içersindeydim bi süredir. Samanlıktan çıktı tarzı eşten dosttan 2011 Model ilk sahibinden 31 binde bir rtr150 buldum 2 yıldır binilmiyor motosiklete. 1 saat sonra satın almaya gidicem fakat motosiklet...
  18. Boldpilot

Çinli cross tercihi..

Allah 'ın selamı üzerinize olsun forum ahalisi.. Bir süredir gezmekten foruma girecek vakit bulamıyordum Angara' ya kış gelince yaza hazırlık yapalım 2. motor olarak bi crosslanalım dedim. Mondial xtreme max200 Mondial xtreme max150 Yuki izci Küba black cat Rks rk200r Bunlardan şimdilik...
  19. Boldpilot

Eskişehir Gürleyik Şelalesi Gezisi.

Allah'ın selamı, rahmeti ve bereketi üzerinize olsun Geçtiğimiz hafta sonu yaptığımız kamplı gezimizin başlığını açmak bu güne kısmetmiş. 6 kişi 1 hafta öncesinden sözleştik bu sene yaptığım kaza ve gurup arkadaşlarımızdan bi kaç kişininde ufak kazalar atlatması + ailevi meseleleri derken...
  20. Boldpilot

Tüm motosiklet sürücülerinin okuması gerekiyormuş 😃

Biz #Motor sürücüleri için #harika bir yazı ama tüm sürücülerin okuması gerekir lütfen sende #paylaş... Motorsikletin altından kaçar gider. Düşmüssündür. Eğer takla atıyorsan ve bir gürültü patırtı olmadıysa etrafında, montun pantalonun çizmen eldivenin kaskın üzerindeyse, motorun da arkandan...

Yeni mesajlar