Arama sonuçlarınız

1. N

Motorsiklet Seçimi Konusunda Yardım (DL650-CBF600)

Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim ve kıymetli yardımlarınız için önceden teşekkürlerimi sunarım. Bir süredir yurtdışında yaşıyorum ve artık bir motosiklet almaya karar verdim. Bütçemi limitli tutuyorum çünkü yağmura oldukça yatkın bir coğrafya ve çok fazla kilometreler yapmak gerek iş...
  2. N

70.000 TL Bütçe Çıkmazı

Herkese selamlar, başlıkta belirttiğim bütçede bir motor arayışındayım. Racing ve naked düşünmüyorum. Dominar 250, KLE 500, F650GS şimdiye kadar aklımdan geçenler. Daha farklı seçeneklere açığım. Gelecek sene satarken beni çok yormazsa da mutlu olurum. Tavsiyeler için teşekkürler.
  3. N

650 Enduro Seçimi

Herkese selamlar forum ahalisi, kısa süren dominar maceram yarın bitecek gibi duruyor. Bu sebeple yıllar içinde cruisera olan sevgim biraz artçı konforu biraz da taşındığım bölgedeki güzel dağ ve orman rotaları sebebiyle enduroya evrildi. Bütçem zorlamadan 27 bin Tl (zorlasam 2-3 bin Tl daha...
  4. N

Aksiyon Kamerası Seçimi

Herkese selamlar, motoru yeniledim bari iyi bir kamera alayım güzel hatıralar biriksin dedim. Bütçem nakit 600 taksitle 1000 tl civarında. 2.el ya da yurtiçi bir cihaz bakıyorum yurtdışından almayacağım. Düşündüğüm kameraları aşağı ekliyorum , siz de fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Sjcam...
  5. N

4riders Breeze- Evo Tour Wp Yardım

yok demeye değmeyecek bir paraya satılan bu iki bottan yıl boyunca gerekirse takviyelerle kullanmaya hangisi daha uygundur ? Breeze yazlık termal çorap dışına da su geçirmez bişeyler giyerek kullanıp yazın rahat etmek mi ? ya da Evo breeze alıp kış bahar rahat edip yazın yanmak mı? yardımcı...

Yeni mesajlar