Arama sonuçlarınız

1. B

YBR--125-2015 -Bakım ? Sorular Ustalarım Bakabilir mi Tamir

Merhaba arkadaşlar dün civataları vb küçük bakımları yağlaması zincir ayarını falan yaptırdım 20 liraya hepsini-elektirik aksamlarınıda yaptık. Motorum yol tutuşu çok iyi Allah hata kaza vermesin inş fakat benim sorularım var ve sizin dediklerinizle yaptıracağım 1- Sibob ayarı yaptırmak...
  2. B

Zincirmi Zincir Takımı mı ? Ybr 125

Ybr 125 ESD Kullanıcısıyım Zincir bozuldu ZİNCİR FİYATI 100 LİRA ORİNAL AMA DİŞLİLERİDE DEĞİŞTİR SET OLARAK DİYORLAR 210 TL EDİYOR ? SİZCE NAPMALIYIM
  3. B

YBR 125 ESD-2014--Lastik Önerisi.

Eski sahibi 2 bin km önce Arka lastik ANLAS Olarak değiştirmiş 2015 model motorum. Ön lastikde nylon % 30 ömrü kaldı.. İlk olarak İzmir Denizli Manisa Civarlarında Cadde ve çok nadir olarak uzun yola çıkarım üniversite de bineceğim yani toprak yollara binmem kötü yollarda binmem otoban çoğu...
  4. B

Yamaha YBR 125ESD Zincir-Takımı

Eski sahibi motul sincir spreyi vs bakım malzemeleri ile kullanmamış zincir i değiştireceğim fakat takım önerdiler dişli vs.. Zincir alt üst binmiş çok ses çıkarıyor bu da benim canımı çok sıkıyor.. Hangi siteden orjinal ybr 125 esd 2015 modelin zincir setini bulabilirim fiyatı ne olur ...
  5. B

Ybr 125 Esd

Merhaba sayın Forum Halkı. Yeni Yamaha mı Dün aldım ve bende sizin aranızdayım artık.. Yamaha YBR 125 Model yılı 2015- Vize Sigorta 0 Renk Siyah Km-10.000 Extra+( Xenon Far Motorlu ) + Özel dikim süngersiz deri Kılıf..++ Anlas Arka lastik 0 Dün depoyu Doldurdum arkadaşlar 41 km yol...