Arama sonuçlarınız

1. M

Eken h9 mu Sjcam sj4000 mi?

İki kameradan birinin ikinci elini alacağım. Sizce hangisi?
  2. M

Motorunuzu Biri İsterse?

Merhaba herkese, Motorunuzu bi arkadaşınız, samimi olduğunuz veya olmadığınız biri isterse "ver bir tur bakıyım nasılmış, şurda iki dk işimi halledip geleyim benzinini atarım ya da bana bi sürmeyi öğretsene" vs. gibi durumlarda ne diyorsunuz, nasıl reddediyorsunuz kırmayacak ve yanlış...
  3. M

Alarmlı Disk Kilidi Tavsiyesi?

Herkese merhaba, Alarmlı disk kilidi alayım diyorum. Ancak ürün yorumlarını okudukça kararsız kaldım. En ucuz fiyatlılara bakmaya çalıştım. Kimisi anahtar kırıldı içinde kaldı demiş, kimisinde rüzgarda bile ötüyor derken kimisinde iyice hırpalamadan ötmüyor denilmiş. Kimisinde 9. gün bozuldu...
  4. M

Pulsar NS200 için 15-50 Numara Yağ?

Herkese merhaba, Bir arkadaş yazın sıcak hava olduğu için 15-50 almamı önerdi. Ben de 15-50 aldım. (Ankara'dayım) Sonra bir başkası da kalın yağ alma öyle kranklarda sabah çalıştırdığında ses yapıyor daha hemen tam yağlayamadığı için, 10-50 al dedi. Ben de artık 15-50'yi alıp koymuştum. Sonradan...
  5. M

Ankara Pulsar NS200 Arıyorum

Merhaba, Km'si çok fazla yüksek olmayan, 8 bin liraya kadar Pulsar NS200 arıyorum.
  6. M

Araba Mı Daha Ekonomik Motosiklet Mi?

Ekonomik açıdan değerlendirirsek eğer; Motosiklet her türlü daha ekonomikse motosiklet almayı düşünüyorum. Araba ile motosiklet arasında aşağı yukarı cebe dokunur farkı yoksa arabayı seçeceğim. (Not: LPG'li bir araba ile benzinli bir motosiklet aşağı yukarı aynı fiyatı yakıyor, bu yüzden de...
  7. M

7-8 Bin TL Arası 2. EL Marka Model Tavsiyesi

7-8 bin lira arasında ikinci el bir motosiklet almayı düşünüyorum. Bazen uzun yol da yapayım diyorum. Daha önce 150 cc'lik bir motorum vardı (Lifan EM150L) bir türlü cc yükseltemedim o yüzden almışken 150 cc üstünde olsa bari diye düşünüyorum. Tekrar satarken ya da parça ararken sıkıntı...
  8. M

Glovo Yapan Var Mı? (Özellikle Ankara)

Merhabalar, Şu an tekrar bir motosiklet alma arefesindeyim. Almışken Glovo yaparak kazanç sağlasam mı diye düşünüyorum ancak Glovo yapanlarla ilgili internette pek bir geri bildirim bulamadım. Kazançları tatminkâr mıdır, tavsiye eder misiniz? Ankara'da yapacağım.
  9. M

Fiyat Düştü Lifan EM150L - ANKARA

Muayenesi yeni ocakta yapıldı. Muayeneden tek seferde sorunsuz geçti. Takas tekliflerine maalesef açık değilim, yeni mezun işsiz olunca maddi yetersizlikten dolayı mecbur satıyorum. Bakımları yeni yapılmıştır. İLAN LİNKİ