Arama sonuçlarınız

1. B

Vibrasyon arttı

Merhabalar. Öncelikle iyiki böyle bir forum var. Uzun zamandır çok faydalı bilgiler edinebiliyorum. CBF 150 kullanıyorum. 1 hafta önce beraberce yeri çok tatlı şekilde öptük. Yerle seviştik felan. Bu ufak çaplı kazadan sonra motorda makyaj olarak sorun olmadı ancak vibrasyon da biraz artış oldu...
  2. B

Korumalı pantalon bedenleri

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır koruma pantalonu bakiyorum ama bedenim olan 32 bel, 30 boy bulamıyorum. Genel olarak sadece 32 yazılıyor bel bedeni olatak ve bacak boyu yazılmıyor. 1.76 boyum var. Sadece 32 yazan pantalonların diz korumaları bedenime uyar mı?
  3. B

Akü sorunu

Merhaba arkadaşlar. CBF 150 motorsikletimin aralarında 1 hafta süre farkıyla ilk önce akünün yanındaki sigorta attı ve sigortayı değiştirdiğimde motorumu sorunsuz 1 hafta kullandım. Sonrasında 1-2 gün motorum 2 gün yağmur sebebiyle brandasına sarılı şekilde kaldı. 2 gün sonra motoru kullanayım...
  4. B

Ankara yardım acil.

Merhaba arkadaşlar. Ankara'dan cbf150 bir motor aldım. Kızılaydan GİMAT'a motoru getirecek bir arkadaş arıyorum.GİMAT'ta motoru araca yükleyip Zonguldak'a götüreceğim. Ehliyet var ama sürüş eğitimi almadan trafiğe çıkmak istiyorum
  5. B

Bell Kask

Merhabalar arkadaşlar, İnternette biraz araştırmama rağmen Bell marka kaskın Ankara'da nerede satıldığını bulamadım. Ulusan diyenlere kendi internet sitesinde görünmediği için gitmedim cevabını vereceğim. Sanırım orada da yok
  6. B

Tavsiye, öneri

Merhabalar arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Aslında kendimi bildim bileli bir motor sahibi ve sürücüsü olmak istemişimdir. Bu benim için bir hayal, bir tutku diyebilirim. Madem tutkuydu arkadaşım neden bu kadar geç kaldı diyenler için ilk başlarda ekonomik olarak kendime bakamıyordum. Daha...

Yeni mesajlar