Arama sonuçlarınız

1. D

2017 model R25 2. El Fiyat Tahmini

Merhabalar, 2017 model motosikletimi expere soktum.Aşağıdaki şekilde belirtilen kusurlar var.Tahmini fiyat hangi aralıkta uygundur. Ön amortisör sistemi sökülmüş Far bağlantı ayakları kırık,yapıştırılmış. Kafa demiri ve Amortisör iç tüp sistemi değişmiş Ön takımda çekme yok Ön jantta darbe...
  2. D

Motosikleti Satıp Borçları Ödemek

Merhabalar, Motosikletimi satıp borçlarımı ödemeyi düşünüyorum bu konu hakkında yorumlarınızı alacaktım.Buraya konuyu açmamın sebebi, R25 motorum var ve daha öncesinde de satıp tarz değişikliği düşünüyordum.Aylık ödemem gereken borçlar,kafamı sürekli meşgul ediyor. Hem yaşam kalitemi...
  3. D

Motosiklet Tarz Değişikliği

Selamlar,3000 km tecrübeye sahip R25 sahibiyim.Bir takım sebeplerden dolayı tarz değişikliğine gitmek istiyorum. A2 ehliyetinin izin verdiği sınırlar içerisinde ve maks. şu anki fiyatlarla 25.000 TL bütçe sınırları içerisinde marka/model önerilerinizi alabilir miyim? Neden değiştirmek istiyorum...
  4. D

Kaza yaptım tutanak tutulmamış

Merhabalar, Dün kadikoy boğa yakininda kaza yaptım. Ambulans geldi hastahaneye götürdüler. Kaza hatirladiklarim ve orada çalışanların ifadesine göre.Solda park eden bir aracın seridime hamle yapması sonucu,çarpmamak için galiba on freni sıktım.Hakimiyetimi kaybedip ,motordan düştüm ,sağ...
  5. D

Kaza sonrası motosikletimi nasıl servise götürebilirim

Selamlar, Konu başlığı garip oldu gibi :).Bugün Yamaha R-25 motosikletim ile kaza geçirdim,(ambulansla hastahaneye götürdüler ayrıntı) motosikleti çekici ile yediemine çekmişler. Resimde kırmızı ile işaretlediğim nokta tekerleğe sürtüyor.O uç noktanın ortası kırık.Ön amortisör lere baktığımda...
  6. D

Ön Lastik İnip Duruyor

Selamlar, Ön lastiğim gün içinde 2 psi iniyor.Şöyleki sabah işe giderken hava basıncını 29 psi yapıyorum,bir sonraki gün bakıyorum 26-27 psi a inmiş.Arka tekerime çivi girmişti buna da girmişmidir diye iki kişi baktık ama göremedik.Birde bugün farkettim motorum sanki sağa doğru yalpalıyor...
  7. D

Lastiğe Çivi Girmiş

Merhabalar, Arka lastiğime çivi girmiş farkına varmamışım.Sabah çalıştırmadan önce baktım inmiş,lastiği şişirip lastikçiye gittim,fitil attı. Fitil herhangi bir zararı vs. dokunur mu?(Galiba lastiğe çok önce girmiş ama farkına varmamışım.,lastik sıkınıtı çıkartır mı) Öncesi...
  8. D

Başlangıç Moturu Karar Verme-Satın Alma Süreci ve Sonrası Genel Bilgi

Merhabalar, İlk motorumu almadan önce forumda olsun,başka kaynaklardan olsun sürekli araştırma içerisindeydim.Kendi araştırmalarım ve yaşadığım deneyimi elimden geldiğince aktarmaya çalışacağım. Kendi profilimi aktarmak istersem şu an 28 yaşındayım,ilk sürüşümü ilkokul 5. sınıfta amcamın...
  9. D

Eksozdan benzin kokusu gelmesi

Selamlar, Motosikletime(Yamaha r 25),bidonla(Benzinciden bidonla birlikte verilen huni ile doldurdum) benzin doldurduktan sonra eksozdan benzin kokusu gelmeye başladı. Not:Şu an motor 20 km de,ek olarak belirtmek gerekirse.

Yeni mesajlar