Arama sonuçlarınız

1. Y

Bilecik Yenişehir Yolu - Hero Karizma R

İlk videom arkadaşlar
  2. Y

Yeni Debriyaj Balatası Kaçırması - Yeniden (Hero Karizma)

Geçen senenin içinde debriyaj kaçırması ile ilgili şu konuyu açmıştım http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/182216-yuksek-vitesde-ve-devirde-debriyaj-kacirmasi.html Üzerinden 7 ay ancak geçti ve debriyaj balatam tekrar kaçırmaya başladı. Servisten aldığım balataları bu gün bir...
  3. Y

Sıfır Kısa Zincire Ek Bakla Güvenli mi?

Merhaba, Piyasadaki bir çok zincir 126 yada 128 bakla, benim motoru ise ancak 132 bakla zincir kurtarıyor. Kaliteli markaların distribütörlerini aradım ancak ellerinde 132 bakla yada üzeri zincir olmadığını söylediler. Çözüm için iki adet sıfır zincir alıp birinden diğerine bakla eklenilebilir...
  4. Y

Oringsiz Did Zincir Kopar mı?

Merhaba arkadaşlar, 223cc Hero Karizma kullanıyorum. Moturuma Did marka o-ringsiz zincir taktırmak istiyorum. Sürekli artçılı geziyorum ve internette zincir kopması ile baya bir video izledim. Sizce sürekli artçılı kullanım için did marka o-ringsiz zincir yeterli olur mu? Yardımlarınız için...
  5. Y

Düşük hızda gidon yalpalaması - tank slapper

Selam arkadaşlar, Geçen hafta motoru servise vermiştim ve servisten aldıktan sonra gidonda yalpalama sorunu yaşamaya başladım. Tespit ettiğim durumlar aşağıdaki şekilde. Sizin yorumununuz nedir, sizce nerden başlamalıyım kontrole? - Artçı ile 40-60km hızla giderken ve eller gidondayken oluyor...
  6. Y

Yüksek vitesde ve devirde debriyaj kaçırması

Arkadaşlar merhaba, Haftasonu 500km artçılı yol yaptım ve geri dönüşte son 50km kala debriyaj kaçırmaya başladı. 4. ve 5. viteste 3-4bin devir sonrası boştaymış gibi bağırmasına rağmen hızda hiç bir değişiklik olmamaya başladı. Önce sağa çekip motoru soğutmayı denedim ancak kavramada herhangi...
  7. Y

Gidon Uzatma Aparatı

Arkadaşlar selam, Resimdeki gidon aparatının ismi nedir acaba? Ne olarak aratmalıyım? Gidon uzatma aparatı olarak arattım ama farklı şeyler çıktı.
  8. Y

80/100 Ön lastik Sorunu

Merhaba, Motorumun orijinal ön lastiği 80/100 18" ancak internetten araştırdığımda hiç bir sitede 80/100 18" lastik bulamadım. 80/100 18" yerine hangi lastiği takabilirim yardımcı olursanız sevinirim. 90/100 18" https://www.tacomaworld.com/tirecalc?tires=80-100r18-90-100r18 90/90 18"...

Yeni mesajlar