Arama sonuçlarınız

1. O

Aksiyon kamerası için SD micro hafıza kartı

Merhabalar öncelikle tekerinize daş değmesin Şimdi elimde insta ace aksiyon kamerası var Ben bunun için minimum 1 TB SD micro hafıza kartı almak istiyorum , Hem iyi bişi olsun hem de fiyat performans olsun istiyorum ama bütçem şu an 4500 e kadar filan almışken tam alayım diye düşünüyorum...
  2. O

Sway SW 861 Carbon lion red full face

Bir karbon kask almak istiyorum ama , Butceme en uygun bu markayı buldum alan kullanan var mı acaba önerir misiniz ya da bu butcelerde karbon başka bir kask önerisi de olur
  3. O

Kameralı interkom

Merhabalar kameralı interkom kullanan varsa kullanıp onerdiginiz bir model var mı , üst segmentlerde bişi almak mı mantıklı yoksa alt segmentlerde işe yarıyor mu blog tarzında içerikler çekmeyi düşünüyorum, ses mikrofon hışırti gibi şeyleri az olması lazım
  4. O

bulgaristan internet sitesinden kask alma

merhaba bulgarıstanda bır tanıdık donuste ıstedıgın bır kask varsa ev adresıme yolla ben getırırım dedıydı. bulgaristanda motorsiklet kaskı alısverısı yapapileceğim güvenilir bir site var mı bildiğiniz bir kaç yere baktım, bizimkine göre yarı yarıya fark oluyor ama emın olamadım...

Yeni mesajlar