Arama sonuçlarınız

1. K

Çekme belgeli motosikleti hurdacıya satmak?

Selamlar, eski bir motosikletim var, uzun süredir çekme belgeli olarak yatıyor, kullanılabilir durumda değil. Çekme belgeli olarak hurdacıya satabilir miyim? Veya resmi olarak hurdaya ayırmam gerekir mi? Prosedürler hakkında hiç bilgim yok. Teşekkürler şimdiden.
  2. K

Cygnus L kronik şanzıman problemi

Selamlar. 2012 Cygnus L var, kronik olarak her 6 ayda bir şanzıman dağılıyor, Ankara'da 4 farklı ustaya götürdüm, ilk 3'ünde dağılan şanzıman toplandı, 4. sefer içerisindeki tüm parçalar değişti, bilya yataklarına kadar her şey değişti. Toplamda yaptığım masraf 3 bini geçmiştir. Her hangi bir...
  3. K

Anlamadığım bir sıkıntı

Selamlar. Tuhaf bir sorunum var, motorum marş almıyor, ayak marşı da çalışmıyor. Far, korna hiçbirşey çalışmıyor, yani bir elektrik arızası var. Akü değişti, konjektör değişti, buji değişti. Hala aynı. Motor Yamaha Cygnus L. Herhangi bir fikri olan var mı?
  4. K

Plaka sorguda farklı araç görünmesi

Herkese selam. Bir sorum var, bir motosiklet almayı düşünüyorum, alım satım konularında oldukça cahilim, plakadan sorgulama yapmamı söylediler, normalde Yamaha Cygnus L olan motorsiklet SBM sorgusunda ATV görünüyor. Aracın sahibi de bilgisinin olmadığını söyledi. Bu durum normal midir ? Veya...
  5. K

2 Bin liraya bu motor alınır mı ?

İlanda 2300 görünüyor ama 2'ye bırakıyor. Kararsız kaldım. Motorlardan da pek anladığım söylenemez, o yüzden fikrinizi almak istiyorum; https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kymco-bu-motor-bu-fiyata-kacmaz-436269746/detay
  6. K

Ehliyetsiz plakalı motosiklet almak

Arkadaşlar herkese selam. Benim şöyle bir sorum var, A2 sınavını kazandım ama randevu mevzularından dolayı 4-5 ay sonraya gün atıyor. Yani ehliyetim şuanda yok, şuanda plakalı motosiklet alabilir miyim ? Alırsam ne olur, ruhsat falan işlerinden hiç anlamıyorum açıkcası.

Yeni mesajlar