Arama sonuçlarınız

1. A

Ukrayna - Kağıthane Turu

Arkadaşlar merhaba, Önümüzdeki haziran ayı bayram tatilinde 2 motorla batı karadeniz turu yapmayı düşünüyoruz. Araştırdığımız kadarıyla Haydarpaşa'dan feribot turları başlamış, araçlı feribota binip Odessa'ya gidip ordan kıyıdan kıyıdan Moldova, Romanya ve Bulgaristan üzerinden Kağıthane'ye...
  2. A

Viraj Eğitimi

Arkadaşlar merhaba, 2 yıldır motosiklet kullanıyorum ve yaklaşık 20K km tecrübem bulunuyor. YamahaRA'de seviye 3'e kadar tüm eğitimlerini aldım ve artık bir adım daha ilerlemek istiyorum. Genel olarak Darlık ve Bozhane yollarında hafta sonları gazlıyorum ancak viraj konusunda halen kendimi...
  3. A

Bunlar da İngiltere'nin Çakalı

Her geçen gün insanoğlunun kötüye gittiğini gösteren referans video. Kadının aracında kamera olmasa yaşayacağı sıkıntılara ne demeli...
  4. A

Yol Tavsiyesi

Arkadaşlar:bestmt: merhaba, Öncelikle bu konuyu açmamın sebebi; ben dahil olmak üzere bir çok motorcu arkadaşımın yurdumun yollarından muzdarip olması. 2018 kışının maşallahı var, doğru düzgün ne yağış var ne de soğuk, tabii ki hafta sonu gelsin de kendimizi yollara atalım diye heyecanla...
  5. A

Expertiz - Sigorta Çelişkisi

Arkadaşlar merhaba, Bundan 3 hafta önce, akşam saatlerinde Levent'te seyir halinde giderken sola dönecek olan bir araç, beni görmeyerek sol tarafımdan vurdu. Çok şükür bende herhangi bir şey olmadı. Önce arabanın kaportasının üzerine uçtum oradan da yere. Full koruma ve hızımın yavaş olmasından...
  6. A

Bayram tatili dönüşü Bodrum - İstanbul Yol Arkadaşı Aranıyor

Arkadaşlar merhaba, Bayram tatili dönüşünde, 4 Ağustos günü, sabah erkenden Akbük(Didim)'ten yola çıkıp İstanbul'a gidiyor olacağım. Tamamen karayolu veya Mudanya'dan İDO'yla İstanbula geçebilirim. Yol boyunca bana eşlik etmek isteyen arkadaşlar 05076092740 nolu numaramdan ulaşabilirsiniz. Didim...
  7. A

250cc ve Altı Gezisi - İstanbul

Herkese merhabalar, 1.5 ay önce ilk motorumu aldım ve tahmin edersiniz ki küçük geziler için hafta sonunu dört gözle bekliyorum. İstanbul içinde yapmış olduğum yoğun antrenmanlar sonrasında, çok uzaklaşmadan İstanbul çevresinde 40 - 60 km'lik küçük turlar yapmayı planlıyorum. Forumda takip...

Yeni mesajlar