Arama sonuçlarınız

1. L

Güneydoğu turu

Herkese selamın aleyküm dostlar 10 ağustos cuma aksamdan 16 günlük bir ğüneydoğu turu plan lıyorum motor cbf 150 yanıma yoldaş aranıyor.. Not; böbrek avcısı değilim 😃😅
  2. L

Cbf 150 ile arefe den Trakya turu

Cümleten hayırlı aksamlar selamlar arkadaşlar arefe sabahı gece Kırklareli Edirne çanakkale yapmayı düşünüyorum 2 kişi 2017 cbf 150 suan 6 binde nelere dikkat etmeliyim tavsiye ve önerileri lerinize ihtiyaçım var şimdiden tşk ederim
  3. L

cbf 150 usb şarj aleti ve müzik çalar sistemi

arkadaşlar herkese merhabalar, cbf 150 me usb den şarj aleti ve müzik sistemi bağlamak istiyorum sıkıntı çıkarırmı yıkama yağmur vs,çıkarmaz ise önericeğiniz markalar varmıdır? ne alınmalı ne takılmalı? şimdiden tşk ederim.
  4. L

6000 km yağ değişimini ve Garanti durumu

Arkadaşlar merhabalar 2017 model 6000 km yi tamamlamış bir cbf 150 var elimde yag değişimini kendim yapsam garanti dışına çıkacakmıdır netten bir sürü şeyler buldum çıkar diyen var hayır cıkmaz diyen var yardımcı olursanız sevinirim servise fazladan 50 yüz her ne ise fazladan bir tutar vermek...
  5. L

Yuvacik barajina gidiyoruz.

Merabalar arkadaslar istanbul pendikten bugunde yuvacik yapicaz insAllah gelecek arkadaslarla bir cay iceriz selamlar.
  6. L

İSTANBUL(PENDİK)-Yalova-Bursa Turu

Arkadaslar öncelikle hepinizi muhabbetle selamlıyorum. Havanında güzel olmasını fırsat bilip yarın sabah erkenden feribotla yalova bursa yapma nıyetindeyim. Siz degerli tecrube sahibi arkadaslardan bilgi rica ederim Şimdiden teşekkürler. Nerelere gidebilirim bahsedilen yerlerde. Neler almalıyım...
  7. L

Cbf 150 2017 model 4 binde..

Arkadaşlar herkese merhabalar sizden engin bilgi ve tecrubelerinizden yararlanmak istemekteyim sorum şudur ki cbf 150 2017 model 5 aylik4.000 km de koruma demirleri maxem 45 lt çanta michelin lastikler hergecen gün zam gelen fiyatlara karşı niyetim gazlamak uçmak kaçmak değil gezmek sakin sakin...
  8. L

Bajaj festivalinden olanlar

Festivalde olan arkadaşlar varmidir?
  9. L

26 TEMMUZ TUNING EGITIMINDEYIZ..

Arkadaslar 26 temmuzdaki seansa çok şükür uzun bir uğraştan sonra kayıt yaptırma imkanımız oldu gelecek arkadaşlar varmidir buradan o günde?
  10. L

KARTER BLOGU KIRILDI.

Arkadaslar merhabalar. Mondial z-one 150 yagini degistiricektim ilk motorum ilk yag degisimim olacaktı motoru ikinci el bi arkadaşımdan aldım yag tahliye vidasini çok sıkılmış zorlayinca da blogu kırdı bilgi olan başına gelen anadolu pendik civarında tavsiye edeceği usta servis varsa yardımcı...
  11. L

Şilede kamp yapanları tanismaya bekleriz..

Arkadaslar merhaba sile de kamptayiz orda olan varsa bir merhaba demek isterim. Selamlar sevgiler.
  12. L

Mondial z-one 150 TOPCASE

Arkadaslar merhabalar bahsi gecen motora bir canta almak istiyorum maxem 45 lik bicanta alicam bunu takmak için ayrıca bir şey aliyormuyuz üstündeki demir e monte edilebiliyor mu? Yardımcı olursaniz sevinirim bilgisi olan arkadaşlar simdiden tşk ederim.
  13. L

Aksiyon kamerasi tavsiye. .

Arkadaslar herkese merhabalar. 250 -300 tl arası aksiyon kamerasi arayışı icimdeyim kullanan önerisi olanlar var ise cevap verirse sevinirim şimdiden tşk ederim. (Resim çekme ozelligide olan bisey olması iyi olur herhalde)😃
  14. L

ACIL yardım ...

Arkadaslar merhaba Ktk 39/2 sen bugün ceza yazdı polis amcalar araç kullanmaktan men cezasida varmı bu maddenin varsa nedir ne değildir yardımcı olurmusunuz.?
  15. L

SÜRÜCÜ KURSU GEREKLİ DİREKSİYON EĞİTİMİN VERMEDİ A2 DİREKSİYON SINAVINDAN KALDIM..

Arkadaşlar herkese merhabalar. istanbul pendikte özel bir sürücü kursuna a2 ehliyeti almak için yazıldım.beni sadece 2 cumartesi kursa çagırdılar onda da birinde işim oldu ben gidemedim.diğerinde de yarım saat kırkbeş dakika kadar bir sürüş üm oldu bu cumartesi direksiyon sınavım vardı 8...
  16. L

BAŞLANGIÇ İÇİN TAVSİYE EDİLECEK MOTORLAR.

Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar; bu gun katıldım aranıza konuyu yanlış yere yada yanlış bir başlık ile açtıysam kusuruma bakmayın öncelikle. 27 yaşındayım daha önce hiç motor kullanmadım ehliyetimi alıp 125 cc bir motor almak istiyorum bütçem 4-5 bin kadar çok büyük bi beklentim yok...

Yeni mesajlar