Arama sonuçlarınız

1. W

Lutfen acil bir bakabilir misiniz 2.el motosiklet devir islemleri icin.

Merhabalar. Ben daha once 2.el bir scooter almistim 9-10 ay once simdi ben bunu baska birisine satmam yani devir etmem icin 1 yil gecmesi mi gerekiyor. Acil cevaplar misiniz.
  2. W

5 aydir duran scooter yardim

7 aydir evin onunde motoran vento 100 duruyor. Ustunde ince branda vardi ama yinede o kadar yagmur felan yedi. Bunun ne gibi eksikleri vardir sizce nelerini halletmem gerekir?
  3. W

Yeni yeni ilgi alanim "Motosiklet"

Merhabalar. Forumda yeniyim motorlara yeni yeni ilgi duymaya basladim malum arkadas cevresi cok isli disli ben yabanci kaliyorum bu konuda dedim benim niye olmasin. Ehliyet alip kucuk bir scooterla baslamayi dusunuyorum. Teknik bilgi vs. alip kendimi gelistirmek istiyorum. Sizce neleri takip...
  4. W

5 AYDIR YATAN SCOOTER

Evin onunde 5 aydır motoran vento 100 scooter duruyor. Sımdı calıstırmaya calıstıgımda calısmadı buyuk ıhtımal akusu bıttı. teknık servisede goturemıyorum aku felanda anlamam.
  5. W

Scooter bakim ucreti ne kadar olur?

4-5 aydir evin onunde duran motoran vento 100 scooter calismiyor. bakima goturucem yag,aku sarj,lastikleri kontrol eder sanirim baska neyo varsa bakicak sizce ne gibi bir fiyat cikar
  6. W

Calismayan motorsiklet

Selamin aleykum.2-3 aydir kullanmadigim motorumu calismak icin gittm ama marsa bastigimda hic tepki vermedi ne ses vs. yok sanki basmiyomusum gibi
  7. W

2 aydır kullanılmayan motor.. Yardım

Selamın aleyküm. Disarda 2 aydir motoran vento 100 motor duruyor. Buyuk ihtimal calismaz diye dusunuyorum. Ne gibi eksikleri olur sizce ne yapmaliyim?

Yeni mesajlar