Arama sonuçlarınız

1. watercolours

29 Ekim 2023 - Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yaşı Kutlu Olsun

Gerek resmi, gerek sivil kurumların o tarihi gün yaklaştıkça giderek artan heyecanlarına kayıtsız kalamayarak bu başlığı açma ihtiyacı hissettim. Ülkemizin kurtarıcı ve kurucularına şükranlarımı sunuyor ve hepsi için Allah razı olsun ediyorum. Hepinizin 29 Ekim 2024 Cumhuriyet Bayramı'nı can-ı...
  2. watercolours

Yerli ve milli bayramımız kutlu olsun

Öz be öz yerli ve milli bayramımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.
  3. watercolours

Vizeler kalkıyor, sınırlar açılıyor

Artık pasaportumuz da yerli ve milli. Bizim pasaportu gören gavurların çenesi yere düşecek ve sınırlar açılacak. Haberde böyle bir şey yazmıyor ama büyük bir gururla açıklama yapıldığına göre böyle bir etkisi de vardır diye düşündüm...
  4. watercolours

İstanbullulara müjde

Anayasa'yı değiştirebilen ama alelade bir bakanlar kurulu kararını değiştiremeyen hükümetimiz, Danıştay'ın aldığı doğru karar sonrasında Ayasofya'yı asli fonksiyonuna döndürebilecek. Artık dışarda namaz kılan kalmasın...
  5. watercolours

Yurtdışı alışverişe ayda 5 adet sınırı

Vatana millete hayırlı olsun. https://www.bloomberght.com/ithalata-5-urun-kisitlamasi-2228121
  6. watercolours

Fransa Ulusal Polis Motosiklet Eğitim Merkezi dönem sonu gösterisi

Japonlarınki kadar iyi değil ama güzel yine de.
  7. watercolours

İkinci eli iyi olan hangisi?

Bir motosikletin ikinci elinin iyi olup olmadığı, yani kolay satılıp satılmayacağı ikinci el ilanlarından anlaşılabilir mi? Mesela malum sitede bir dolu HD883 Iron satılık iken Kawasaki VN900 ikinci el ilan iki tane? Şimdi, 883 daha mı çok sattığı için ikinci el ilanı fazla, VN900'ün de satışı...
  8. watercolours

2017 Euro 4 nedeniyle gelemeyecek motorlar

Bilindiği üzere 2017'de Euro 4 uyumlu olmayan motorların ithalatı yapılmayacak. Bu nedenle Türkiye (veya Avrupa)'ya geleceği veya gelemeyeceği düşünülen motorlarla ilgili bilgileri toparlamak iyi olur diye düşündüm. Ben Kawasaki'den başlayacağım. Çoğu üretici gibi ABD ve Avrupa'ya farklı...
  9. watercolours

Kask Testleri

Bu yazıdaki bütün bilgiler www.Revzilla.com'dan derlenmiştir. Kaskların gelişim sürecini, kimse okumayacağı için atlıyor ve hemen standartlara geçiyorum. Testlerin hepsi çarpışma enerjisinin kask üzerindekini etkisini değerlendiriyor. Motosiklet kaskları, motosiklet kazalarının binbir çeşitte...
  10. watercolours

F1 2009 Sezonu

1-VODAFONE McLAREN MERCEDES / MP4-23 / MERCEDES Lewis Hamilton (1) / Heikki Kovalainen (2) / P. De la Rosa / G. Paffett Tanıtım tarihi: 16/01/2009 2-SCUDERIA MARLBORO FERRARI / F60 / FERRARI Felipe Massa (3) / Kimi Raikkonen (4) / L. Badoer / M. Gene Tanıtım tarihi: 12/01/2009 3-BMW SAUBER...
  11. watercolours

F1 2008 Sezonu

1-SCUDERIA FERRARI MARLBORO / F2008 / FERRARI Kimi Raikkonen (1) / Felipe Massa (2) / L. Badoer / M. Gene Tanıtım tarihi: 06/01/2008 2-BMW SAUBER F1 TEAM / F1.08 / BMW Nick Heidfeld (3) / Robert Kubica (4) / C. Klien / M. Asmer Tanıtım tarihi: 14/01/2008 3-ING RENAULT F1 TEAM / R28 /...
  12. watercolours

Motorsuz Gezimin Motorlu Resimleri -2-

Başlığı Seda arkadaşımızın aynı adlı ve konulu daha önceki topiğinden çaldım. Bu da bir müze resimleri topiği olduğu için -affına sığınarak- aynı başlığı kullandım. Gezimizin geçtiği müze bir teknik müze. Havacılık, otomobil ve motosikletleri konu almış. Askeri araçlar da olsa da daha çok sivil...
  13. watercolours

Kawasaki Kawasaki VN900 / Classic

VN900CL MAKİNE TİPİ : 4-zamanlı,su soğutmalı,V - Çift silindir SİLİNDİR HACMİ : 903 cc SİLİNDİR, ÇAP x STROK : 88.0 x 74.2 mm SIKIŞTIRMA ORANI : 9.5:1 SÜBAP SİSTEMİ : SOHC,8 Sübap MAKSİMUM GÜÇ / TORK : 54 PS 6000 rpm / 82 Nm 3500 rpm KARBURATÖR : Full enjektör ATEŞLEME : Dijital TCBI...
  14. watercolours

F1 2007 Sezonu

F1 2007 sezon öncesi testler bugün itibariyle başlamıştır. Şimdi takımlar ve pilotlar (Bu mesaj ileriki tarihlerde güncellenecektir) 1-VODAFONE McLAREN MERCEDES / MP4-22 / MERCEDES Fernando Alonso / Lewis Hamilton / P. De la Rosa / G. Paffett Tanıtım tarihi: 15 Ocak 2007 2-ING RENAULT F1...
  15. watercolours

Bülent Ecevit 06.11.2006 tarihinde vefat etmiştir

T.C. siyasi tarihine damga vurmuş bir devlet adamını kaybettik. Türk siyasetinin başı sağolsun.
  16. watercolours

Dünyanın (Yeni) 7 Harikası

www.new7wonders.com Kim düzenliyor, ne kadar geçerli olacak bilmiyorum (Unesco Dünya kültür Mirası varken) ama var böyle birşey. 210 aday adayı 21 adaya indirilmiş. 7 tanesi seçiliyor. Benim 7 harikadan anladığım mühendislik ve estetik güzellikti. Burada benim anlayışıma ters adaylar var ama...
  17. watercolours

Kanaltürk'te Fransa'nın Cezayir Soykırımı

Şimdi yayında. İsteyen izlesin.
  18. watercolours

mutlu yıllar vlad1462

vladımın bugün doğumgünü. ona kocaman bir "İYİ Kİ DOĞDUN!!!" diyoruz. :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
  19. watercolours

tarihi anı kaçırdık yine...

SAAT VE TAKVİMİN ''01:02:03 04/05/06'' HALİ BİN YILDA BİR (A.A) - İbrahim Özçekiç - Erciyes Üniversitesi (EÜ) Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Osman Coşkun, bu gece 01.00'den 2 dakika 3 saniye sonra, saat ve takvimin ''01:02:03 04/05/06'' şeklinde gerçekleşeceğini belirterek...
  20. watercolours

F1 2006 Sezonu

F1 2006 sezonuna az kalmışken hızla bilgileri güncelleyelim. 1-RENAULT R26 Fernando Alonso/Giancarlo Fisichella 2-McLAREN MERCEDES MP4-21 Kimi Raikkonen/Juan Pablo Montoya 3-FERRARI 248 F1 Michael Schumacher/Felipe Massa 4-TOYOTA TF106 Ralf Schumacher/Jarno Trulli 5-WILLIAMS FW28...

Yeni mesajlar