Arama sonuçlarınız

1. A

Ps4 Fifa 17 Oynayanlar

Merhaba arkadaşlar playstation'da fifa 17 online oynayan arkadaslar varmı acaba? Düşündüm de biz motorcular olarak oynayan varsa online bir lig kurabiliriz. :)
  2. A

Eski modeller gibi 2017 pulsar da kronik zorunlu!

Evet arkadaşlar bildiğimiz üzere bajaj pulsar 2017 modelleri satışa sundu. Fakat eski modellerdeki sorunlar aynı şekilde devam etmekte. İsyan eden edene bence artık bajajın artık bu soruna dur demesi lazım!
  3. A

Bir motorcu daha aramizdan gitti.

Merhaba arkadaşlar Geçen pazar kuzenim ve arkadaşları düğüne gitmisler. Düğünden sonra motorla canınız çekmesin kokoreç yemeye gitmişler. Yemek yedikten sonra dışarıya cikip sigara yakmislar ve bir arabaya yaslanmışlar. Araba sahibi ve arkadaşı 45li yaşlarında 2 adam arabaya neden...
  4. A

Pulsar As 150 Modeline Saklal Takılırmı?

Evet arkadaşlar sorumun cevabını bekliyorum. Hiç rastlamadım As modeline sakal takanları.Birde bu Ns modellerindeki sakal as modeline olurmu?
  5. A

Ekipman Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar Ekipman düzmenin vakti geldiğini düşünüyorum. Fakat şuanda bütçem kısıtlı 400 TL gibi bir bütcem var. Tabi bu fiyat sağlam kaliteli bir ekipmana yetmez biliyorum fakat ileride daha kaliteli ekipmanlar bakıcam şimdiki alıcak olduğum ekipmanlar geçicidir. Hiç yoktan iyidir...
  6. A

Garanti Belgesini Aldığım Galeri Vermedi

Aradakaşlar bugün teslim aldım motoru hemen garaja koydum. Fakat motorun yanında kullanma kılavuzu ve garanti belgesi yoktu, aldığım kişi servisten alıyorsun dedi doğrumudur acaba?
  7. A

Kuralkanın yaptığı düşüncesizlik. Pulsar Kullanıcıları olarak Tepkiliyiz

[/url][/IMG] Arkadaşlar kuralkan servislere kesin talimat göndermiş sis far 4lü vb uygulamalar kesinlikle elektirik aksamını garanti dışı bırakıyormuş kendi adıma konuşacagım pulsarın bukadar tutuldugunu ve insanların aksesuarla harikalar yarattıgı bu öotorsikletin 2017 model siparişini verdim...
  8. A

Tanışma

Merhabalar arkadaşlar Aranıza Pulsar As 150 alarak katıldım. İsmim Aytaç Aydın merkez'de oturuyorum yaşım 19. Sizlerle tanışıp kaynasmak istedim ve konuyu bu yüzden açmak istedim :) Bu arada pulsar whatsapp grubu varsa dahil olmak isterim. Değerli abilerim kardeşlerim sizlerde kendinizi...
  9. A

Pulsar 150 As Sonunda Birbirimize Kavuştuk. :)

Merhbalar arkadaşlar Uzun araştırmalar sonunucunda pulsar 150 as almış bulunmaktayım. Son zamanlarda kronik sorunlardan dolayı büyük eleştrilere maruz kalmış fakat bir türlü bu motordan vazgeçemedim. Fiyatta uzun süre pazarlık yaptım son olrak 6500 TL'ye el sıkıştık. Pulsar almadan once Tvs...
  10. A

Yatan motor

Merhaba arkadaşlar 17 nisan pazartesi günü motor alıyorum allah nasip ederse fakat motoru 2 ay garajda yatirmak zorundayım haziran da ehliyet elimde olcak insallah. Bu 2 ay içinde motor yattığı için zarar görürümü? Nelere dikkat etmeliyim?
  11. A

Başlangıç Motoru

Merhaba Arkadaşlar Pulsar As 150 almayı planlıyordum fakat son zamanlarda çok şikayet aldığını fark ettim. Bu yüzden motordan biraz soğudum açıkcası. Daha önce 100cc yuki gezgin motor kullandım 200km falan çokta fazla bir tecrubem yok. - Cf Moto 150 - Honda Cb 125 - Yamaha ybr 125 - Hero Hunk...
  12. A

Yeni motor

Merhabalar abilerim kardeşlerim Adım aytaç yaşım 19 Aydın Merkezde oturmaktayım uzun zamandır motor alma gibi bir düşüncem varmış kısmet bu zamanaymış fakat bu euro 4 bana iyi gelmedi fiyatlar arttı aklımda bajaj pulsar 150 ns vardı fakat oturduğum çevrede maalesef 150ns yok bulamadım kime...

Yeni mesajlar