Arama sonuçlarınız

1. Se-ZeR

KNMaster KN1600c Kameralı Bluetooth Interkom İncelemesi

Herkese merhabalar, Geçtiğimiz hafta aldığım kameralı interkomun yol çekimlerine ve "kısa ve öz" bir incelemesine bir türlü denk gelememiştim. Sponsorlu anlatanlar da sürekli ıvır zıvır detaylardan bahsedip doğru düzgün göstermedikleri için, bugün geçmişteki kendime birer test videosu...
  2. Se-ZeR

Harley Davidson Harley Davidson Road-King / Bilgi Paylaşım Başlığı

Herkese selamlar, Yakın zamanda edindiğim motosikletimin bir paylaşım grubu olmadığını gördüm ve böyle bir konu olması gerektiğini düşündüm. Diğer motosikletler gibi "detaylar" bölümü oluşturmak isterdim ancak yıllar içerisinde "Road King" değişime uğradığı için Road King -> CVO Road King ->...
  3. Se-ZeR

Hyosung Gv 250 Hava Filtresi Yapımı

Herkese merhabalar, 4 yıldır Hyosung GV 250 ile keyifli bir dostluğum var. Kendisiyle 40.000 km ye merdiven dayamış durumdayım. Yakın zamanda evlenip, İstanbul-kuşadası arası balayına motorumla gitmeyi planlıyorum. Gel gelelim motorun hava filtresi piyasada yok. Şu an elimde son yedek sıfır...
  4. Se-ZeR

Devrin ayarsız yükselmesi

Selamlar, İlginç bir sorunum olduğu için buradan fikir alayım istedim. Hyosung GV 250 Aquila sahibiyim. Geçen hafta debriyaj balata ve saclarını değiştirdim. Motor 4. vitesteyken gaza yüklendiğimde sanki debriyaj çekmişim gibi devir 8-9 binlere anında çıkıyor ama motor normal ivmeleniyor...
  5. Se-ZeR

Kumanda Panelini Temizlemek (WD40 vs Balata Spreyi)

Merhaba, Sorum başlıkta da olduğu üzere, sinyal, 4'lü, uzun kısa gibi düğmelerin zarar görmelerini nasıl önleyebiliriz? Ben WD-40 kullanıyordum ancak birkaç yerde yağlı yapısı nedeniyle zarar verebileceği söylenmiş. Kontak Spreyi almak istemiyorum çünkü bir çanta dolusu sprey oldu, almaktan...
  6. Se-ZeR

Gv250 Lastik Tavsiyesi

Selamlar, Öncelikle aramaya inanıp lastik tavsiyelerine baktım ancak gv250 için sınırlı imkan olduğu için net bir yanıt bulamadım . Michelin ve pirelli gv250 için lastik üretmişler; Pirellinin arka lastiği 800 lirayken michelin'i(link) 1000 liraya buldum. Bu alet için alternatif tavsiyeleriniz...
  7. Se-ZeR

1000 liraya kadar kask tavsiyesi

Herkese merhaba, Öncelikle daha önce açılmış konuları okudum ancak artı ve eksilerinden yeterince bahsedilmediği için kararsız kaldım. Bir de dolar/euro kurunun ani artışı gibi nedenlerle daha önceki tavsiyelerin bir kısmı anlamını yitirmiş durumda. 1000 liraya kadar kask önerilerinize açığım...
  8. Se-ZeR

Bir Motosiklete Sahip Olmanın Fizyolojisi

Önce motosiklet almaya karar vermekle başlayan bu süreç, hiç de hayal edildiği gibi eğlenceli değildir. Önce bir motor görüyorsun ve kanın karıncalanıyor. B*k varmış gibi “ben bundan istiyorum” diyorsun ve süreç başlıyor. Birkaç hafta deli gibi internette araştırıyorsun, hastalık araştırmaktan...
  9. Se-ZeR

50 cc Scooter lastik hava basıncı

Merhabalar, Mondial revival 50 cc motorum mevcut, lastik basıncı ile alakalı olarak 175 ile 225 Kpa arası yazmış, ancak bu kaç bara tekabül etmekte, çözemedim. Netten ceviriciler aracılığıyla baktığımda 2 bar yazdı bu da mantıksız oluyor. 200 Kpa kaç bara tekabül etmekte acaba? Motorun teknik...
  10. Se-ZeR

Selam Güzel İnsanlar

Merhabalar; Ben de aranıza Yalova/Istanbul'dan katılıyorum :) okulum/işim gereği bu 2 şehir arasında git-gel yapmaktayım. Bir süredir Cf Moto 150 NK alma planım var, umarım alır ve bir ömür kazasız belasız sürerim. İyi forumlar.

Yeni mesajlar