Arama sonuçlarınız

1. N

Jüpiter 125 çalışmama

125 cc Jüpiter sahibiyim motor henüz yeni , bazen marş basmıyor daha doğrusu marşa basınca motor boguluyor gibi olup çalışmıyor tekleyip sönüyor , servisleri anlamıyor arıza yapınca gel bakalım diyorlar , sizce neyden olabilir ? Çözüm önerisi olan var mı ?
  2. N

Pulsar 200rs alacağım

Alacağım bir kaç saat içinde ama şu son sıralar şüpheye düştüm başlangıç motoru olarak almayacağım cbr125den sonra bu geliyor mantıklı mı sizce
  3. N

Pulsar 200rs kullananları buraya alabilir miyim

Arkadaşlar merhabalar Pazartesi inşallah pulsar 200rs alacağım 2015 model absli aklıma takılan birkaç şey var neden top speed böyle düşük , ben 125cc cbr da bile 144 bastım ve daha yükseklik gelmese 150 görürdü , ayrıca kullananlar tavsiye eder mi inşallah pişma olmam alırken dikkat etmem...
  4. N

H2 aynası yaptırabilir miyiz

Arkadaşlar merhaba normal bir süpersport motora h2 nin aynasından nasıl yaptırabiliriz güzel ve kullanışlı olur mu
  5. N

Cbr125r zincir

Arkadaşlar merhabalar benim motorun zinciri bazı yerlerde genişlemiş bazı yerlerde daralmış bunu nasıl çözüme kavuşturabilirim Bir de parça alabileceğim bir sayfa var mı orijinal
  6. N

Yuki samurai 250cc

Merhaba arkadaşlar bu motoru kullanan var mı acaba aranızda bilen var mı ,benim 125 cbr a veriyorlar da takas etmemi önerir misiniz
  7. N

Honda cbr 2013 model 125cc

Arkadaşlar merhabalar motorumu cc olarak yükseltmek istiyorum motorum temizdir cızırtı gelse hemen tamire giderim Motor =Honda cbr125r Yıl=2013 Km=33bin ve aktif kullanıyorum ama çok artmaz Kaza durumu = virajda yan yatırdım ve ön grenaj ve arka 125 cc yazan küçük grenaj kırıldı değiştirdim...
  8. N

Honda cbr 125 hız sabitleme

Arkadaşlar merhabalar benim Honda cbr125 motorum var normalde motorum 110 120 çok rahat görürken şuan 100 101 felan oluyor daha gitmiyor ( kaza yapmıştım ve motor serviste tamir olurken babam ilgilenmişti hızı sabitleme diye birşey varmış onu yaptırmış olabilir mi ) veya neden böyle düşmüş...
  9. N

motorsiklet arızaları

Arkadaşlar merhabalar , öncelikle herkese iyi günler iyi akşamlar dilerim Benim bir motorum var Honda cbr 125r motorumdan ses gelse içim gidiyor tamire gidiyorum hemen ama benim motorda da ses hiç bitmiyor bir kaç arızası var ve bu konuda sizlerden bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok...
  10. N

honda cbr 125 grenaj parçaları satan var mı arkadaşlar

Arkadaşlar merhabalar geçenlerde kaza yaptığım için motor grenaj parçaları lazım satan veya orjinal olarak uygun fiyattan satan bir yer bilen var mı parçalar şöyle ; Sağ ayna Sağ sinyal Ön koruma ayna Gaz kablosu çıkış parçası plastiği Ön far üstü grenaj Ön sağ büyük grenaj Gösterğe yanı sağ...
  11. N

Honda cbr 125 bir anda tamamen söndü ve çalışmadı

Arkadaşlar merhaba ben Nuh Bestami,Kiliste yaşıyorum motorum honda cbr125 2013 model motorumu bugün biraz hor kullanmak zorunda kaldım motor kullanmayı bilmeyen arkadaşlar sürmek istedi ve 30 40 defa motor çalışıp söndürdüler daha sonra ben motorla gezerken motor gösterge yerinde yağ şeklindeki...

Yeni mesajlar