Arama sonuçlarınız

1. S

0km Motosiklet Alırken Dikkat Etmemiz Gerekenler

Yarın 0km motosikletimi teslim almaya gideceğim. Motosikleti bilerek servise yollatmadım, ilk marşına kendim basmam için. Yarın nelere dikkat etmeliyim ?
  2. S

Boy sorunsalı (1.68)

Bajaj pulsar 200rs alacağım fakat tek ayağımı koyduğumda rahatlıkla topuğum yere değiyor.Fakat iyi ayağımı da koyunca parmak uçlarımda kalıyorum. Bu bana çok sıkıntı içerir mi? MOTOSİKLET TECRÜBEM VAR fakat hiç boyda sıkıntı çıkaracak motosikletler sürmedim. PULSAR 200 RS arka amortisör...
  3. S

0 MI ? yoksa 2.EL Mİ ? (ANKET İÇERİDE)

BAJAJ PULSAR 200 RS(2016) Çok sıkı pazarlıkla 2016 model 0 km bajaj pulsara 10.500 tl'ye anlaştım. (+) Servis evime çok yakın. Parçaları ucuz. 0 km olacak ve ilk sahibi olacağım. Fiyatı çok makul. (-) Koruma takozu takılamıyor. Genelde bajaj üzerinde olumsuz bakışlar var. Arıza...
  4. S

1000-1500 TL yazlık mont tavsiyesi//400-500 TL yazlık eldiven tavsiyesi

Çok araştırmama rağmen eldiven montum hakkında kesin karar veremedim.Ortalama fiyat aralığım başlıktaki gibi daha üstüne çıkamam.Kaskım HJC IS-17 Mavi-Siyah modeli olacak.Mont olarak aklımda Revit Tornado modeli var.Ama görüntüsü pek tatmin etmiyor.Motosikleti sadece yazın kullanıyorum 4 mevsim...

Yeni mesajlar