Arama sonuçlarınız

1. A

Enjeksiyonlu motor neden gaz verince stop eder?

2009 model yamaha fz6 marka motorum var.3 aydır garajımda duruyor ve havalar iyileştiği için artık çıkartayım dedim.3 ay boyunca düzenli olarak her hafta bi 5-10 dk çalıştırıdım motorumu ancak 3 haftadır yoğunluktan fırsatım olmamıştı.Motoru çalıştırmayı deniyorum ilk marşta alıyor sonra rolanti...
  2. A

Benzine 16 kuruş indirim

09.02.2018 cuma günü benzine 16 kuruş indirim gelmesi bekleniyormuş.yani depoları doldurun.İndirimden sonra zam geleceğinden şüpheniz olmasın :) 16 kuruş indirime 25 kuruş zam gelir. Kusura bakma hachiko senden önce yazdım
  3. A

Tuvtürk muayene sorunu

Arkadaşlar geçen salı günü motorumu tüvtürke götürdüm.12.15 e randevu almıstım.yarim saat önceden gidip sıra numaramı alıp beklemeye basladım.saat 12.45 te 6.perona çağırıldım ve muayene başladı.Görevli şasi numarasi ile motor numarasini kontrol etti,ardından fren alanında fren yaptım.farlar...
  4. A

Suzuki gs500 sübap sorunu?

Arkadaşlar ben aranıza yeni katildim.Sürekli takip ediyodum forumu ama uye degildim.Bugun boyle bir sorun başıma gelince sizlere danışmak istedim.Benim motorum Suzuki gs500 modeli ve sabah ilk çalıştırmada subaplardan ses geliyodu.Bende aldım elime alet çantami ve senteyle hepsini tek tek...

Yeni mesajlar