Arama sonuçlarınız

1. S

KTM 250 Adventure için sis farı önerisi

Merhaba, Motosikletim için sis farına ihtiyacım var ama anladığım bir konu değil, yardımınıza ihtiyacım var. :king:
  2. S

75-80bin liraya ne alınır?

Merhabalar, Yılbaşı öncesi 75-80bin tl ile motosiklet arayışındayım. Ne tavsiye edersiniz? Şu an CF Moto 250NK için görüşüyorum.
  3. S

KTM 530 EXC HAKKINDA BİLGİ

Merhaba, KTM 530 EXC modeliyle ilgileniyorum. Motor hakkında bilgisi olan var mı? Yakıt, bakım, motor vb..
  4. S

Kanuni Windy S 150 eksantrik zinciri kaç bakla?

Merhaba, İnternetten istediğim bilgiyi bulamadım. Kanuni yedek parçalarına en ucuz nereden ulaşabilirim?
  5. S

Motor fuarına katılan firmaları nerden öğrenebilirim?

Suzuki, Kawasaki, Aprilia, Triumph, Ducati ve bir çok firmanın bu yıl fuara katılmayacağını okudum. Eğer katılmayacaklarsa fuarın pek tadı tuzu olacağını sanmıyorum. Doğruluk payı var mı?
  6. S

Öğretmenden, mühendisten, doktordan, memurdan satılık...

Oraya mesleğini yazıp egonu okşayınca motorunla daha fazla ilgilenmiş mi oluyorsun? Ben öğrenciyim, sen öyle yazınca benim ilanımın önüne mi geçtiğini sanıyorsun? Belki ben çocuğum gibi bakarken sen teker yapıyordun. Satışa çıkardığınız mesleğiniz değil motorunuz lütfen bunu unutmayın.
  7. S

46.500 TL'ye Honda Today satan troll dayı

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-temiz-honda-today-522823981/detay Açıklama herşeyi özetliyor :queen: "MOTOR SORUNSUZDUR EVET FİYAT DOĞRU EMSALİ MOTORLARA 5-10 BİN LİRA PARA YAZILIYOR BU NEDİR YA ? BENİM MOTORADA BEN BU FİYATI İSTİYORUM BELKİ SATILIR TAKAS YOK"
  8. S

35-40bin bandında alınacak en iyi motor

Merhaba abilerim ve kardeşlerim, Kısa süre sonra satılacak bir mülkten motor alınması için 35-40bin bandında bir para ayrılacak. Küçük bir ilçede oturduğum için genellikle uzun yolda kullanılacak çünkü merkeze gitmesi zaten 3-5dk ve emektar Kanuni var :cherry: Babamın aklında Tracer 700 var...
  9. S

Regal Raptor DD 250E-6C almaya değer mi?

Merhaba, Son zamanlarda aklıma Regal Raptor takılmaya başladı. Bu motoru almak pişmanlık yaratır mı? Servisi, parçası, pazarı ne durumda?
  10. S

Kerem A'da patladı!

11. S

Harley Davidson çok masraflı mı?

Merhaba, Kendi mesleğimi elima aldığımda Harley Davidson sahibi olmak istiyorum. Bu aletlerin bakımları ve parçaları bahsedildiği kadar pahalı mı? Bilenler örnek verebilirse sevinirim. Teşekkürler, iyi bayramlar.
  12. S

Satılık R25

Ekim 2016 sonunda aldığım R25 motorumu nakit ihtiyacımdan dolayı satıyorum. Motora çok iyi baktım. Birkaç nazarlık çiziği var. Onlara da çok yakından dikkatli bakmak gerekiyor, yoksa belli bile olmuyor. Rodajı kitapçığa göre yaptım. Redline, teker, stoppie, lastik yakma gibi zarar verici...
  13. S

Hırsıza Tepki Toplayan Ceza: Alnına 'Ben Hırsızım' Dövmesi Yaptı

Brezilya'da Maycon Wesley adındaki bir dövme sanatçısı, tek bacağı olan bir adamın bisikletini çalan çocuğu yakalayarak alnına Portekizce "Eu sou ladrao e vacilao" yani Türkçe anlamıyla "Ben bir hırsız ve kaybedenim" dövmesi yaptı. Olaydan sonra genç hırsızın ailesi çocuklarının durumunu görüp...
  14. S

Arka selede oluşan çizikler

Artçılarım motora binmek yerine, vahşi batıda atına binen kovboy gibi bindiği için selede çizikler oluştu. Gözüme çok batıyorlar. Mat sprey alıp, parmağımın ucuna sıkıp, hafif dokundurarak kapatmayı düşünüyorum. Başka önerisi olan var mı? https://i.hizliresim.com/Mv9r8a.jpg...
  15. S

Motorsiklet aşkımızı dövme yaptırmak

Şu dövmeyi kolumun arkasına dirsek üzerine yaptırmayı düşünüyorum. Dövme anlam taşıyan bir şey olmadı, benim için motorun anlamı da oldukça büyük. Siz ne diyorsunuz?
  16. S

R25 batması nedir? Tedavileri nelerdir?

R25 Batması Nedir? Referandum sonrası tartışacak konu bulamayan Türk Halkı son zamanlarda Yamaha YZF R25 modeliyle meşgul. Bu konu yüzünden işi gücü bırakıp, ailesini boşlamaya başlayan Türk Halkının arası gittikçe açılıyor. R25 ve diğer motor kullanıcılarının arasının gittikçe açılması üzerine...
  17. S

MZ ETZ 251 veya 301 almak ne kadar mantıklı?

2 zamanlı eski motorları çok seviyorum. Yaşım ufak olduğu için hiç kullanmak nasip olmadı hep hayal olarak kaldı. 2-3bin tl ye bir tane alıp kendi ilavelerimle zamanla toplamak istiyorum. Yarı cafe racer bir şey çıkarabilirim diye düşünüyorum. Sizce uğraşmaya değer mi? Aldıktan sonra parça...
  18. S

100TL'ye en iyi F/P yazlık eldiveni hangisidir?

Merhaba, Elime havadan 100TL geçti bende değişiklik olsun diye başka bir eldiven daha alayım diyorum. Scoyco dışında o fiyatlarda F/P ürünü var mı?
  19. S

Shoei vizörler pahalı olduğu için vizör bulamıyorum

Merhaba, Shoei - Qwest Bloodflow Tc-1 model kask kullanıyorum. Yazın renkli vizör takmak istiyorum ama Shoei'nin orjinal vizörleri 400 küsür tl. Başka bir markanın vizörünü takma şansımız var mı?
  20. S

Kaza yaptım! Yayaya vurdum ya da o bana vurdu.

Merhaba, Bugün çift şeritli yolda 50km hızla giderken kaldırımda duran çocuk birden koşarak yola atladı. Beni görmüştü böyle bir hareket yapmaz diye düşünmüştüm hazırlıksız yakalandım. Aramızda çok az mesafe vardı fren kurtarmazdı çocuğa direk vurmak istemedim o yüzden gazı açtım kontra verdim...

Yeni mesajlar