Arama sonuçlarınız

1. dogan70

Knox Handroid (S) , Tcx Jupiter Evo Gore-Tex (41)

Kışın almıştım denemek için bir kaç kez kullandım eldiven küçük geldi, botlar büyük geldi o sebeple satıyorum. Botlar: 900 TL Eldivenler: 1200 TL İletişim: 0553 369 9219
  2. dogan70

Motul ve putoli karışırsa ne olur ?

İyi forumlar herkese arkadaşlar.Motosikletim 1.2 litre yağ alıyor ve elimde 600 ml Motul 7100 15w50 yağ mevcut.Yeni alacağım yağı putoline denemek istiyorum yani 15w50 full sentetik, putoline marka sadece. 1 Litre putoline 200 ml Motul ilave etsem sorun olur mu ?
  3. dogan70

Yıkadım çalışmıyor yardım!!

Sa iyi forumlar herkese. Bugün motosikletimi yıkadım ve Barkın abinin videosu geldi aklıma Wd40 la temizledim güzelce.Daha sonra bi bineyim dedim ve motosiklet çalışmadı. Marş basıyor ama hiçbir şekilde ateşleme yapmıyor bir kez gelir gibi oldu çalıştı hemen stop etti bir daha çalıştıramadım...
  4. dogan70

BALAKLAVA KONUSU YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.

İyi forumlar herkese, kazasız belasız sürüşler inşallah. Hemen konuya gireyim dostlar balaklava olmadan kask takamıyorum hem temizlik açısından hemde balaklava varken daha rahat ediyorum gibi geliyor. Bu zamana kadar 3 tane ucuz marka balaklava kullandım ve hep rahatsız olduğum sonuçlar çıktı...
  5. dogan70

Tech 90 Sitesi Hakkında

İyi akşamlar herkese. Söyleyeceklerimi lütfen yanlış anlamayın, şahsi düşüncem, yanlış olabilir ama fikrinizi almak istedim. Tech 90 pantolon kullanıyorum ve merak edip sitesine girdim.Ve sitenin ingilizce olması çok garibime gitti sizcede öyle değil mi? Türk markası olması ve böyle güzel bi...
  6. dogan70

Hayatınızda duymadığınız bir servis sorunu daha (bajaj)

2015 yılında bajaj 150 ns motosiklet aldım.Sabah aldığım motosikleti akşam üzeri servisten teslim alanabileceğim söylendi ve bende o şekilde yaptım. Akşam üzeri servise gittim. Tam o esnada serviste başka birisi vardı ve motosikletini teslim alıyordu motosikleti tamirden çıkıyordu. Servis...
  7. dogan70

ALPINESTARS AMOK DS JACKET SATILIR.

2017 Motosiklet fuarından aldım ve fuar yoğunluğundan mıdır yoksa ilk kez ekipman almamdan ötürüdür bilmem ama üzerime göre biraz büyük almışım o yüzden satıyorum... Herhangi bir sorunu yada kazası yoktur. Orjınal sırt koruması ile göndereceğim alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. Ürün...
  8. dogan70

İXS Carbon Mesh 3

Merhaba arkadaşlar.2017 motosiklet fuarı ndan mesh 3 marka eldiven aldım ve neredeyse hiç memnun değilim.Uyarı niyetli açtım bu konuyu bu eldiveni alırken dikat li olun derim...Eldiven 4 mevsim ceket üzerine olmuyor içine alsam bileğimden kayıyor.Baş parmağıma büyük geliyor ama diğer...
  9. dogan70

Direksiyon sola çekiyor. Ön teker elimde çeviriyorum az dönüyor.

S.a arkadaşlar motosikletimle ufak bi kaza atlattiktan sonra ön tekerin az döndüğünü farkedip diski değiştirdik sorun düzeldi.Ama bugün yeni lastik taktırdım ve ön tekerlek gene aynı şekilde dönmüyor belki sorun daha öncedende devam ediyordu onu bilmiyorum ve elimi saldığımda motosiklet sola...

Yeni mesajlar