Arama sonuçlarınız

1. M

Motosiklet Statör arızası

Motosikletim Kuba pars 2016. Statör sorunu var ve 2 yıldır yenisini getirtemiyorum. Fabrikada görünmüyor. Servisten sipariş te veremiyorum. Yani fabrikayla da görüştüm elimizde yok çinden geldiginde göndeririz servise diyor. Sikayette edemiyorum cünkü siparis almıyorlar ve parada almıyorlar. Bir...
  2. M

Motosiklet'te bogulma ve tekleme

Motosikletim Kuba pars 145cc. 3 aydır motosikletin performas'ı düştü. motosikletim düz yolda 9.5 devir çeviriyordu 110km hız. Ama son zamanlarda 6.5 devir çeviriyor düz yolda 75 km ile gidiyor. Gazı çok açtıgımda motor boğuluyor. Yavaş yavaş artıyor. Ayrıca yine gazı fazla actıgımda motordan...
  3. M

Otobüsle motosiklet taşımak. Nasıl yapılır? Nelere dikkat etmeliyim

İYİ GÜNLER. Arkadaşlar kuba pars motorum ile Diyarbakırdan Muğla'nın Fethiye ilçesine geldim. Şimdi geri dönmem gerekiyor hava şartları kötü. En uygun ve en güvenli nasıl motorum'u götürebilirim? Şimdiden tesekkür ederim
  4. M

Diyarbakırda 3 gün önce Motosiklet kazası

3 gün önce İki arkadaş Motosikletlerimizi aldık iş görüsmesine gidiyorduk. Diyarbakır/Elazığ yolunda seyir halindeydik. Hızımız 60 ile 70 km arası degisiyor sakince gidiyorduk. Fakat arkadaş hızını arttırdı ve 90km hız oldugunu tahmin ediyorum. Benden uzaklastı 150 metre kadar. Akşam saat 18:27...
  5. M

18500 lira ve taksit ile dominar 400 alınır mı?

Arkadaşlar geçen gün dominar 400 gördüm yamaha bayi de. Ve bana 12 ay taksit ile ödeyebileceğimi söyledi. Birincisi nakit sıkışıklığı var. "Fakat taksitle sıkıntı çekmeden ödeyebilirdim". İkincisi yeni bir model olduğu için yeterli araştırmayı yapmadım. Üçüncüsü ise 10000 tl den fazla bir...
  6. M

Türk telokom dolandırıcılığı

Yakın zamanda Diyarbakır ve birçok ilde türk telekom bayi'si kapandı ve fatura ödemeleri durduruldu. Müşteriler faturalarını nakit ödediği için türk telekom bayisindeki görevli bu durumu fırsata çevirdi ve ödendi gibi gösterdi. Şimdi ise müsterilerin ödediği tutarlar bir kez daha isteniyor. Kimi...
  7. M

Hız, beygir ve kw konusunda bilmediklerimiz

Arkadaşlar r25 ile cbr 500 r nin son hız konusuna bakacak olursak. Cbr 500; tam olarak 35kw ve 47 beygir olmasına rağmen kendinden epey kw ve beygiri düşük görünen r25 in son hızları aynı, belki daha az. Şimdi motosiklet hız'ı kw ve beygir gücü ile doğrudan bağlantılı olduğunu düşünürsek neden...
  8. M

Kışlık motosiklet mont+ pantolon ?

Epey bir süredir dizlik dirseklik vs idare ediyorum ve memnunum işini yapıyor. Ama artık motor kıyafetim olmasını istiyorum. Bugün karar verdim mont+ pantolon alacam. İstediğim özellikler: kış aylarında soğuk gecirmeyen ve yağmur geçirmeyen olacak. İki üründe korumalı olacak. Sadece bir takım...
  9. M

Motosiklet'te kasko ücreti ve bazı çelişkiler.

Öncelikle iyi akşamlar. 2016 da kuba pars modelini sıfır km olarak aldım. O dönemde motoruma kasko yaptırmak istemiştim. Fakat kasko yapmadılar, bende araştırdım ve bir yerde kasko yapacak oldular. Fiyat konusun da tam net hatırlamsamda 2750 gibi fiyat verdiler. Motorum 4000 lira zaten, bende...
  10. M

Dainese Korumalı deri mont seçiminde yardım edebilirmisiniz?

https://app.alibaba.com/dynamiclink?touchId=50004233071&type=product&schema=enalibaba%3A%2F%2Fdetail%3Fid%3D50004233071%26ck%3Dshare_detail&ck=share_detail&shareScene=buyer. Bu ürünü beğendim ama. Sizce güvenilir ve rahat olurmu? Bütce biraz kısıtlıdır. Kullandıgınız fiyat performans ürünü...
  11. M

Kawasakki 250sl mi? Yada 250r 'mi tercih etmeliyim?

Bugün kawasakki 250sl ilanlarında bir motor beğendim. 10000 km de, 2015 model, sağ tarafa yatması var birkaç çizik görünüyor. Anlatılana göre bir arıza söz konusu değil. Benim kafama takılan boy ve kilo konusu. Boy:188 , kilo: 82 Bu ölçülere göre hangisini tercih etmeliyim. 250sl mi? Yoksa...
  12. M

Zorunlu trafik sigotasında il seçimi fiyatları etkilermi?

Arkadaşlar benim bir ev K.maraş'ta bir ev diyarbakır'da ikamet ettiğimiz yer zorunlu trafik sigortasını etkiliyormu? Etkiliyor ise hangi il'de ikamet almalıyım? K.maraş'mı Diyarbakır'mı?
  13. M

Kendime 250 lik motosiklet yapmayı düşünüyorum.

Bildiğiniz üzere 250 lik motorsikletler degerinden iki katı fazla. O yüzden kendi motorsikletimi yeniden dizay edip farklı parçalar kullanarak 250 lik motorsiklet üretecem, sadece kendime. Sonrada proje çizdirirecem ve eksigimide tamamlayıp ruhsatı da yenileyecem. Sizce bunu yapmama engel olacak...
  14. M

Neden yüksek cc alınır

Arkadaşlar 150cc bir motorsiklet ile bile yasal sınırları aşacak hızlara ulaşıyoruz. Peki yüksek cc alan örneğin 600 rr alan kişi 90 km hızı geçmeden kullanabilen varmı?!! Yani ben genelde 90 ve 100 km arası gidiyorum hiç benim ile birlikte gidebilen yüksek cc motorsiklet görmedim yanımdan...
  15. M

Araba sürücülerinin dikkatsizliği ve asabiyeti

2 gün önce yine diyarbakırdan k.maraş'a yola koyuldum yolcuğum güzel geciyordu tabi herseyin bir sonu vardır. Motorsikletim kuba pars. Kask,dizlik dirseklik kullanıyorum bazen garip yorum gelmesin. Konuya döneyim k.maraş türkoğlun'da hız 50 km seyir halindeyim bir kamyenet sağda park halin park...
  16. M

Motorun dişli zincir bölgesinden gelen ses

Motorsikletim 17000 km geldi. Kuba pars 150. Yolda ilerlerken ön dişli bölgesinin ordan tıkır tıkır ses gelmeye başladı özellikle boş vitese aldığımda ve firene bastığımda ses daha anlaşılır düzeyde. Sorun nedir ve ne yapmalıyım ? Not: motorsikletin performansında herhangi bir düşüş...
  17. M

Servis sorunu

Motorsikletimi servis zamanı servise götürdüm. Motorumda bi sıkıntı yoktu çekisi ve gidişi oldukca iyiydi. Sadece bir aydır 9 devire yakın kesiciye girmeye başladığını söyledim usta hemen hallederiz dedi. Orasını burasını söktü taktı ki alllaaaah motor stop edip duruyor gaz verdigimde gaz çok...
  18. M

Garanti süreci bitmiş motorsikletin bakımını kendim yapsam??

Bende kuba pars var. Fakat diğer motorlar içinde geçerlidir sorduğum konu. Fikrinizle birlikte hangi motorunuz var onu da yazarsanız değerlendirmemiz daha iyi olacaktır.

Yeni mesajlar