Arama sonuçlarınız

1. J

Cbr250r aksesuar tavsiye

Elime 10000 tl kadar bir para geçti. Cc yükseltmek istemediğim için 2016 cbr 250r motosikletim üzerinde harcamak istiyorum . Halihazırda grenajlarımda çatlak olduğu için sıfır grenaj alıp chrome kaplama yaptıracağım . Renk olarak silver veyahut gold düşünüyorum . Lastiklerimi de değiştirdikten...
  2. J

Cbr250r Aksesuar

Merhabalar, Motoruma ekstra aksesuar almak istiyorum fakat aklımda ufak bir soru var motorum 2016 model cbr250r Manet elcik vb aksesuarlarda 2011 2013 model arası için kullanılabilen aksesuarlar olduğunu farkettim. Acaba satın alsam uyumsuzluk problemi yaşar mıyım ?
  3. J

İlk defa motosiklet sürecek birine tavsiyeler.(CBR 250R)

Tekrardan merhaba. Forumda yaptığım anketler - kendi tercihlerim sonucu Honda CBR250R nin ilk motorum olmasına karar verdim. Bugün satın almak nasip oldu. Tricolor olan modelini aldım. Yarın teslim edecekler. Hayatımda daha önce hiç motosiklet sürmedim. Motosiklet hevesim küçüklükten beri var...
  4. J

Cbr250R - Siyah - Beyaz tricolor - Renk tavsiye

Tekrardan merhabalar. Kısa bir süre önce motor tavsiyesi için başlık açmıştım. Bayi bayi gezip düşündüm taşındım. Cbr250 ile başlamaya karar verdim. Siyah gözüme hoş gözüküyor . Fakat kime sorsam beyaz daha güzel diyor. Açıkcası bende ikisinin arasında kaldım. Genel olarak hangisi daha güzel...
  5. J

2016 Supersport ABS 125 vs Non-ABS 200

KTM RC 125 ABS ve KTM RC 200 arasında kararsız kaldım. İlk defa motor süreceğim. Uzun bir süre değiştirmeden kullanmak istiyorum. Ek olarak tavsiye edebileceğiniz aynı fiyat aralığında (MAX 15000) SUPERSPORT motor varsa memnuniyetle incelerim. Şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ederim.

Yeni mesajlar