Arama sonuçlarınız

1. B

1.vitese geçmiyor 2.vitese zor geçiyor

Ufak bi kaza yaptım motorum sola yattı kaldırıp vitesi boşa almaya çalıştım geçmedi iler geri götürüp denedim baya sonunda boşa geçirebildim ama 1 e kesinlikle geçmiyor 2 vitestede zar zor takıp otoparka götürdüm diger viteslerde sorun yok şakır şakır geçiyor sizce problem hangi parcada ...
  2. B

Kaza yaptık Görüşleriniz tecrübeleriniz??

Çift şeritli yolda şeridimde giderken karşıdan gelen araç benim şeridimin sagındakı sokaga girmek icin aniden sola döndü sinyalsiz ve kontrolsüz bir şeklide bende motoru kafadan vurmamak icin son anda ön frene abandım sonuc teker kilitlendi motor sola yatti sürüklenerek araçin tekerine carptim...
  3. B

Mt piyasası

S.a arkadaşlar öncelikle hayırli sahurlar Mt-125 Bakiyorum ama cok degişik fiyatlar görüyorum sizede sormak istedim 2014 model 35bin km de 8.500tl sizce normal mi ? Ayni marka model sadece km daha düsuk oldugu icin 10bin fiyat cekiyor km bukadar fark yaratirmi tecrübeli abilerimiz bilir bu...
  4. B

A1 ehliyet 125 cc mi 11kw mi

S.a arkadaslar a1 ehliyetim var pulsar 150ns aldim sorun olurmu yonetmelikde max11 kw diyodu yanlis hatirlamiyorsam 125 cc şartmi polisimiz 25 cc fazla diye islem yaparmi tesekurleer
  5. B

İCERDE KASK TOPLUYORUZ💀👉

GOREN HERKEZ SERICE KASKININ MARKA MODELINI YAZSIN NELER VAR BAKALIM💣
  6. B

SENETLE MOTOR🖒🖓

S.a arkadaslar senetle motor alan varmi nasil oluyor rehin felan koyuyorlarmis vardir bi ali cengiz oyunu saygilar sevgiler
  7. B

Direksiyon sınavı

S.a arkadaşlar yarın sınava giriyorum tavsiyeleriniz varmı bu acemi arkadaşıniza Dua edin makara bi hoca gelsin denetime
  8. B

Ehliyeti alamayanlar

S.a arkadaşlar ehliyeti alamadık ama öyle herkezin Sandığı gibi sınavda kalma felan yok daha doğrusu sınav yok başımdan geçen olayı anlatayım 18 yaşimi doldurur doldurmaz kostum önüme çıkan ilk kursa girdim kayıt oldum neyse parayi da verdim sonra devletin yaptığı Teorik ehliyet sınavına girdim...
  9. B

EKİPMAN ŞART!!

S.a arkadaşlar yeniyim ekipman tavsiyesi bütçem 1600-1800 gibi aklımda olanlar şunlar Agv-K3 sv kask Prohel colambia mont Scoyco mc 17 kışlık eldiven Prosev Dizlik Tex yüz maskesi Alabilirsem bide sirtlik düşünüyorum Özelikle kask hakkında ne düşünüyorsunuz ls2ff396 mi agv k-3 mu
  10. B

Ybr125'i nasıl bilirsiniz

ybr125 alıyorum 2012 model 23000km de nasıl sizce 4000tl fiyati var
  11. B

Kışın motosiklet alınır mı?

S.a arkadaşlar motosiklet alicam kışın alınmaz diyor eş dost akraba haksızda sayılmazlar ama ben alicam sizce aliyimmi yoksa baharı mı bekliyim
  12. B

Sıfır motosiklet masrafı ?

S.a arkadaşlar ilk motorumu alicam Allah izin verirse bayiye gidip motosiklet ücreti dışında plaka ruhsat trafik sigortası çart curt ne kadara patlar şimdiden sağolun
  13. B

Yeniyim tecrübeli arkadaşalara ihtiyaçım var

s.a merhaba arkadaşlar ilk motosikletim olacak hemen konuya gireyim cbr125r, yzfr125, ns150, duke125 vy tavsiye etiginiz başka marka,model benim gibi yeni başlayanlara tavsiyeniz hangisi olurdu alırken nelere dikkat etmeliyim tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirmi teşekkürler.