Arama sonuçlarınız

1. apokral24

Honda cbr 600f (2006)

Merhaba arkadaşlar. 2006 model Honda cbr 600f motoruna sahibim. motorum yatak sardı ana yatakları değiştiricez ana yatakların hangi renk olduğunu bilen var mı ? Honda Anes'e ve Honda Esengül'e sordum bir kaç tane renk söylediler hangileri olduğunu onlarda bilmiyorlar 600f tamiri yaptıran veya...
  2. apokral24

Honda cbr 600 f yatak, yatak sarma

Merhaba arkadaşlar. Bir tane arızalı 2006 model 600f almıştım ana yatak kol yatak egzantirik zinciri gergi paletleri vs ağır bakımlarının hepsini yaptım. Motosikletim bu 3. oluyor yağ pompası arıza ışığı ve motor arıza ışığını yakıp yatak sarıyor. ROdajını çok dikkatli yapıyorum 4 bin devri...
  3. apokral24

Cbr 600f yağ pompası ışığı

Merhaba 600f kullanıcıları. Benim dün başıma gelen bir olay oldu ve sizinle paylaşıp sorunu bilenlerden çözüm önerisi almak istiyorum. Motorum 2006 model 600f. Dün biraz gazladıktan sonra Işıklarda beklerken göstergede kırmızı ışığın ve yağ lambasının yandığını gördüm. Motoru kenara çektim...
  4. apokral24

Cbr 600f FI ışığı sorunu

Selamunaleyküm 600f kullanıcısı arkadaşlar. 2006 model 600 f im var. Motoru çalıştırırken stop ediyor gaz verip 5-6 saniye bekledikten sonra FI kırmızı ışığı yandıktan sonra gazı bırakıyorum stop etmiyor. Diğer türlü rölantisi 1 in altında boğuluyormuş gibi çalışıyor FI ışığı yandıktan sonra...
  5. apokral24

600f 2. vites dişlisi dişli sayısı

Merhaba arkadaşlar. 2006 model cbr 600f im var. 2. vites dişlisinde ve karşılığında kaç diş mevcut bilenler varsa söyleyebilir mi acilen lazım. Teşekkür ederim
  6. apokral24

2006 model Cbr 600f ana yatak kol yatak değişimi

Merhaba arkadaşlar 2006 model Cbr 600f motoruna sahibim. Motorumdan son zamanlarda tuhaf sesler gelmeye başladı ve bi kaç ustaya götürdüm yataklarından ses geldiğini ve maliyetli olduğunu söylediler. (4.000 TL civarı) Motorumu yaptırmaya karar verdim. Şimdi sormak istediğim soru şu, motorumu...
  7. apokral24

EFI ışığı sorunu

Merhaba arkadaşlar. Mondial MR 250 destro shibiyim motosikletim enjeksiyonlu sıvı soğutmalı ve çift silindir iki buçuk senedir kullanıyorum şuan 19.300 km deyim. Son 1 aydır motorumla kış aylarının gelmesine rağmen 120-130 km/h hızla 2-3 dk gittikten sonra efi ışığı yanıyor. Işığın yandığını...