Arama sonuçlarınız

1. barismanco

Denizli - Uşak Kawasaki Servis yada motor tamircisi

Merhaba arkadaşlar 2013 model ninja 250R için güvenilir işinin ehli bir usta yada servis bilen var mı denizli yada uşak çevresinde ? Komple bakıma sokmak için soruyorum bu motordan anlayan birisini bulursam iyi olacak tavsiyelerinizi bekliyorum şimiden teşekkürler
  2. barismanco

Chopper motosiklet

Merhaba, sizden tavsiye motosiklet isteyeceğim hali hazırda ninja 250r ve çin malı bir scooter motorum var. Meraktan ve hevesten dolayı bir chopper motosiklet istiyorum. Bir de tabi 2 kişi kısa süreli seyahat etmek için motor lazım o yüzden chopper tarzı dedim. Aradığım kriterler: 1-) Çift...
  3. barismanco

Rüzgarlıktaki lekeler nasıl giderilir ?

Arkadaşlar ucuz yollu kendimiz yapabileceğimiz bir yöntem var mı ? Camlara yapılan filmler gibi böyle absürt gözükmeyecek kaplama yöntemleri de olabilir. Fotoğraflarda görüldüğü gibi böyle bulanık güneş yanığı muhtemelen lekeli bir rüzgarlığım var. http://i.hizliresim.com/YDJa2A.jpg...
  4. barismanco

Ön fren kullanımında ne yapılmalı ?

Merhaba abilerim kardeşlerim, bu konuyu sürüşümü daha güvenli hale getirmek için açtım. Sorum şu: Motosikletimiz de gidonu serbest bırakıyoruz sıkmıyoruz ya hani. Peki ön freni sıkacağımız yada sıktığımız zaman gidonu sıkmalı hareket ettirmemeye mi çalışmalıyız ön teker kaymasın sağa sola diye...
  5. barismanco

Radayatörden duman geliyor yanık kokusu var.

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. 1-2 gündür yağmurlu çamurlu bir şekilde motora biniyordum bugün farkettim durunca bi yanık kokusu geldi burnuma lastik yanığı gibi böyle indim motordan baktım sağına soluna sonra radyatörden duman çıktığını ve kokunun oradan geldiğini gördüm. Sonra yine atladım...
  6. barismanco

Motosikletle Nasıl Yanlanır ?

Arkadaşlar bilen biri anlatabilir mi ? Çok komplike bir anlatım istemiyorum nasıl yapıyorsunuz söyleyin bizde deneye deneye öğreniriz nasılsa. Fren mi basıyorlar gaz mı açıyorlar her ikisini aynı anda mı yapıyorlar yoksa debriyajla mı oynuyorlar ne yapıyorlar çözemedim işi. Bazen benzinlik gibi...
  7. barismanco

Motosikletinizi Ölümsüzleştirin

20 Temmuz 2014 Yazı:Ahmet TEZCAN Motosikletinizi Ölümsüzleştirin Az önce denk geldim okumakta fayda var. Özellikle çeşitli sorularla motor bakımı hakkında soru soran konu açan arkadaşlar için iyi bir kaynak. Reklam filan yapmıyorum arkadaşlar gördüm faydalı buldum kaynak belirtmeden kopyala...
  8. barismanco

Yağmurdan çamurdan koruyacak yağmurluk altı bilen var mı ?

Vitesli motor kullanıyoruz ve ayaklarımız yerde neredeyse. Yağmur çamur motorun attırdığı kirler hepsi botlarımıza ve pantalonumuzun paçalarına sıçrıyor. Motosiklet montum var su geçirmiyor bir tane de botlar için yapılan su geçirmez kılıflardan almayı düşünüyorum. Peki yağmurluk altlığı...
  9. barismanco

Açık Hava Filtresi Konusu

Motoruma açık hava filtresi taksam ama yakıt ve egzoz ayarını yapmasam, sadece stok hava filterisini çıkarıp yerine açık hava filtresi taksam motorun sağlığı açısından zararlı olur mu ? Yakıt tasarrufu, hız meselesi, motorun sesi vs. bunları sormuyorum. Motorumda stok hava filtresi ve stok...
  10. barismanco

Hangi Motor Yağı

Merhaba arkadaşlar. Motorum Kawasaki Ninja 250R (2012 model) Motul Motosiklet Yağı - 7100 4T 10W40 = 52TL ( 1L fiyatı ) Putoline Motosiklet Yağı NanoTech4+ 10W40 = 65TL ( 1L fiyatı ) Şimdi bu iki yağda tam sentetik ve araştırmalarıma göre en iyi en kaliteli 2 yağ bu. Benim motorum için...
  11. barismanco

Yağ filtresi tavsiye ?

Merhaba arkadaşlar. Motorum Kawasaki Ninja 250R (2012 model) Yağ ve yağ değişim zamanı geldi araştırdım en modelime en uygun ve kaliteli yağı buldum. Hatta burada da paylaşayım ihtiyacı olanlar faydalansın Castrol Power 1 4T 10w40 - 4 Lt - Motorsiklet Yağı...
  12. barismanco

WD40 sıktım sıkmaz olaydım

Motorum Kawasaki Ninja 250R 2012 model. WD40 aldım bi güzel her yerine sıktım çok güzel tamam ama aynalara sıkmasaydım iyiydi gerçekten pişman oldum. Katlanabilir aynaların köküne sıktım. Eskiden aynalarım taş gibiydi zor hareket ederdi şimdi ise 30 la giderken rüzgardan katlanıyor. Fazla...

Yeni mesajlar