Arama sonuçlarınız

1. G

Günlük Git Gel 75 km yol Motosikletle Sizce Mantıklı Mı

Dostlar Denizli Babadağ günlük gitgel yapacağım, deneyimim 100 CC. A2 ehliyetim var motorum yok.Bu yola güneşli yagissiz günlerde gitgel yapılır mı? Bütçe biraz dar motor alayım mı sizce.Aracla masraf günlük 130 TL
  2. G

Motosiklet Sürücülerinin Kural Tanımamazlığı

Dostlarım s.a. acemi başlayıp acemi olarak ara verdiğim motosiklet kariyerim sonrası, acemi bir otomobil sürücüsü olarak 2/3 yıldır yoluma devam ediyorum.Deneyimlerim güneydoğu İl ve İlçeleri yoğunluklu olmakla birlikte tüm anadoluda tablo benzer.Büyükşehirlerde ana arterlerle ilgili bir...
  3. G

Hero Düet Alınır Mı?

Dostlar 2016 model bakımı orta üst arası 14.000 km hero düet motor 4000 e alınır mı?Amaç satip ucbes birşey kazanmakta alinir mi ? Kulanmak için olur mu fiyat nasil sizce
  4. G

Otomobil Yardım (ne varsa motorcularda var)

S.a forumumuzla alakalı olmamakla birlikte,samimiyetinize istinaden biraz derdimi açayım dedim dostlar. Geçen hafta Mersin'den bir araç aldık.2012 ford fiesta titanyum otomatik.Neyse ekspertiz raporu vs herşey temiz.Aracın devrini aldık şehirde gezinip ertesi gün Gaziantep tarafına yola...
  5. G

Bir anlık his

Hafta sonu twitter Altınelbiseliadam hesabından bildirim geldi.Baktığımda video linkine Gökhan Erenle başlayan....afalladım açıkcası, eksi sevgiliyi görmek gibi.Hani birçok yaşanmışlık vardır...Bugün de youtube açınca aylardır motosiklet videosu izlemememden mütevellid motosiklet videoları...
  6. G

Yine Üzücü Bir Haber

http://www.hurriyet.com.tr/motosiklet-ile-otomobil-carpisti-2-olu-1-yara-40889264
  7. G

33 Yasinda İlkkez Otomobil Koltuguna Binen Kardesinize Bir Moral

S.a.Dostlar ailevi sebeplerden ötürü otomobil kullanmam gerekiyor ve 33 yasinda bugün ilkkez ehliyet kursunda direksiyona gectim.Malum motosikletten bir deneyim var ancak ne direksiyona ne diger degiskenlere adapte olamadim.Acikcasi gerildim.Araci kaldirma noktasinda kavrama noktasini filan...
  8. G

Otomobile Başlamak

Arkadaşlar acemi bir motorcu olarak ailevi sebeplerden otomobile de yönelmek durumundayım. Yaş 33 daha direksiyona gecmis adam değilim. Ehliyetle surece başlayacağım tavsiyelerinizi bekliyorum. Mevzuyu kursa baslamadan teorik olarak motive olma baglaminda okuyup anlayabileceğim onerilere...
  9. G

Kalede Düşen Adam

http://www.hurriyet.com.tr/video/kalede-duserek-hayatini-kaybetmisti-kaleden-dusme-anina-ait-video-ortaya-cikti-40701462 arkadaşlar bu olaya ne diyorsunuz.Allah günah yazmasın ama geçen Çanakkale Truva ati olayından sonra bu olay doğal seçilim dedirtiyor.
  10. G

Yeni Yıl

Arkadaşlar yeni yılınız kazası belasız sağlıklı olsun.Sevdiklerinizle nice mutlu yıllar görmek dileğiyle.
  11. G

N11 Lokma Takimi

https://urun.n11.com/cok-amacli-setler/19-parca-lokma-takimi-tornavida-seti-super-bits-set-mini-P212546014 Arkadaslar indirimle bu ürünü aldım basit motor işleri için işimi görür mu? CG MOTOR zincir kılıfı sökme vb.
  12. G

Garaj Girişi İçin Öneri

Arkadaşlar apartmanın altında kapalı bir depo benzeri alan var,zeminden tahmini 50 cm filan yüksek buraya motoru sabah akşam indirip çıkarmak için nasıl pratik bir çözüm bulabilirim.Simdiden teşekürler
  13. G

Seni de unutmayacağım

Yer ; Kilitbahir köyünün 3 km dışı,şehitlik tarafı.Benzin bitmiş,birader artçımdı , dedim , sen bekleme Kilitbahir'e yürü oradan Eceabat a geçip 1,2 lt al benzin geldi dakika geçmeden bi scutere el ettim.Durdu baktık hortumsuz olacak gibi değil tahliye,teşekkür edip yoldan geçerken biraderi...
  14. G

Çanakkalede Goldwig Geçisi

Bugün bir etkinlik vardı sanırım ilkez bu kadar Goldwig gördüm gözüm ruhum senlendi valla.Yabanci plakaydi çoğu..
  15. G

Kalın Lastik Daha Hızlı ve Güvenlik Mi Demek

Arkadaşlar asfalt yol koşullarında motosikletin lastik yanaginin büyüklüğü ile hız ve yol tutuş arasında nasıl bir bağlantı var? Şimdi ben 100 cc CG kullanıyorum yeni nesil comuterler bile nispeten daha kalın lastikli başka bir motora geçişte bu fark nasıl hissedilir?
  16. G

Motosiklet Tutkusu

Forumdaki dostlardan birisi yeni bir motosiklet aldığında özellikle de eski model bir motosikletin cokcok temiz kullanılmışı bulunmussa baya ilgi çekiyor.Ben bu durumu motosikletle kurulan duygusal bağa yoruyorum.Dusuk cc bir scuter de olsa litrelik Racing de olsa ilgi çekiyor
  17. G

Hero Motosikletleri

Beyler sokakta bugün 4/5 tane hero yazan motosiklet gördüm feto ile bir bağı olabilir mi ?
  18. G

Dobloya Arkadan Çarptım

Iyi geceler dostlar bugün akşam saatlerinde durur hızda tamamen kendi hatamdan kango doblo cinsi bir araca sağ arka lambadan çarptım ve düştüm.Arabanin arka far kırık icindeki lambası mi tamamı mi dikkat etmedim,bende ve motorda birsey yok önemli boyutta.Aracin sahibine yarın siz masrafini...
  19. G

Motosiklet Camiasına Uzak Olsaydınız

Arkadaşlar biliyorum biraz farazi olacak ama,motosiklet kullanmıyor olsaydınız yada bu camiaya uzak olsaydınız, bakışınız nasil değişirdi? Kendi gozlemlerim motosiklet kullanıcılarının daha fazla oranda kural dışı ve kontrolsüz davrandığı yönünde eğer motosiklet kullanmıyor olsaydım bu hissi...
  20. G

Motorsiklet Devrinde Ruhsat

Dostlar motoru bir abimden devir alalı 1 yıla yakın zaman oldu,birkaç ayda sigortasız kullandım sonrasinda yaptırdım.Simdi ruhsat için ne yapmam lazım.Ruhsat kendiliğinden gelir demişlerdi ama...

Yeni mesajlar