Arama sonuçlarınız

1. SavageGarden

Soğuk havada motosiklet nasıl çalıştırılır

Merhaba, Bildiğiniz üzere Honda NC750s bir motosikletim var. Havaların soğuk olması nedeniyle yaklaşık 2 haftadır çalıştırmıyordum. Bugün iyice bi temizleyip, zinciri yağlayıp bi turlayayım dedim. Dedim ama nafile, motosikleti çalıştıramadım. Aküde problem yok. Çalıştırmaya çalışıyor ama bi...
  2. SavageGarden

Honda servis ve yedek parça rezaleti

Merhaba, Özellikle sohbet kısmına bu konuyu açıyorum ki, Honda satın almayı düşünen herkes bir şekilde haberdar olsun. 5 Haziran 2020 günü basit bir kazaya karıştım. Yolumdan giderken, aniden arabasından çıkmaya karar veren bir sürücü, aynaya bile bakmadan kapısını tam önümde açınca, frene...
  3. SavageGarden

Kask Tavsiyesi

Biliyorum forumda çok konusu var. Öte yandan güncel bilgiler ve fiyatlar verebilmek adına yardımlarınızı rica ediyorum. Mevcut durumda Shoei NXR Seduction kask kullanıyorum. Aha şu: https://www.amazon.co.uk/Shoei-RF-1200-Seduction-Helmet/dp/B07645T8BZ 3 senedir kullanıyourm ve memnun idim, ama...
  4. SavageGarden

Motosiklet Kardeşliği

Dün gece birebir yaşadığım durum. Akşam iş çıkışında yakınlardaki spor salonuna gittim. Açık alandaki motosiklet park yerine girdim, Motosikleti stop ettiğim anda omuzuma dostça bir el dokundu. - Abi, plakan düşmek üzere, benim başıma geldi, çok iş istiyor haberin olsun, dedi. Bir de baktım...
  5. SavageGarden

Portatif Motosiklet Çadırı

Selamlar, Güvenlikli bir sitede oturuyorum. Kapalı garaj durumu yok, fakat motosikletler için 4*4 metre alanında açık bir bölge var. Orda, yere sabitlenmiş, açılır kapanır bir motosiklet çadırı kurmak istiyorum. Branda işinden sıkıldım, ayrıca brandayı koyacak yer de yok. Bitkilerin arasına...

Yeni mesajlar