Arama sonuçlarınız

1. J

Suzuki V-Strom 250 Fiyatı Belli Oldu!

Selamlar, Suzuki V-strom ve GSX-R/S modelleri için fiyatları açıklamış. V-Strom 250 lansmana özel 25,450 TL’den, ( Sadece ilk 50 adet motor için özel fiyattır, sonraki motorlara zam yapılacaktır ) GSX-R 125XA MotoGP modelimiz lansmana özel 19,450 TL’den, ( Japonya’dan tedarik limitli...
  2. J

GIVI 50.2 Kask Intercom Montajı Hk.

Herkese selamlar. İnterneti alt üst ettim ama bulamadım arkadaşlar. Givi'nin 50.2 model kaskını kullanıp buna intercom montajı yapan var mı? Knmaster'ın intercom'unu alacağım ama kaska uyar mı uymaz mı bilemedim. Eğer varsa kullanıp yorum yapabilecek olan çok makbule geçer. Teşekkür ederim...
  3. J

Kış vakti motosiklet alınır mı?

Herkese selamlar... Daha önce konu açmıştım foruma, scooter alma ile ilgili. Yakın zamanda direksiyon sınavını geçtim, ehliyeti de Şubat başında çıkartacağım. Kursta vs manuel motosiklet kullanınca scooterdan vazgeçtim. Şöyle bir göz atınca da en makul modellerden biri olarak SYM Wolf 250'yi...
  4. J

Suzuki Burgman 200 ABS - Yamaha X-Max 250 ABS

Herkese selamlar, Forumda şöyle bir aradım ama net bir konu bulamadım. Eğer varsa ve gözümden kaçtıysa affola. Şimdi sorumu sorayım :) Profesyonel bir motosiklet kullanıcısı değilim. Evde Peugeot Tweet 150 var, şehir içinde mümkün mertebe onu kullanıyorum. Eskiden gelme bir 4 teker sevdam var...

Yeni mesajlar