Arama sonuçlarınız

1. neobirzenci

ns 200 sola çekme hafif kafa sallama neden olur ?

Selam dostlar. Motorda ellerimi bırakınca yoğun bi sola çekme durumu var ayni zaman kafada sallanıyor neyden dolayı yapar böyle merak ettim. Ek olarak arada debriyajdan fıçççss gibi ses geliyor yağlamada sıkıntı var diye dusunuyorum.
  2. neobirzenci

Gezi planı istanbuldan eskişehir-antalya-muğla-izmir bilgi....

Selam dostlar. Haftaya ufak bi türkiye turuna çıkmayı planlıyoruz arkadaşımla, Ben istanbuldan o karabükten gelicek Eskişehirde buluşup konaklamayı düşünüyoruz, sonrası antalya, muğla, izmir, balıkesir vs.. şeklinde geri dönücez. Tavsiye edebileceginiz konaklama olur, gezilicek yer olur, gidiş...
  3. neobirzenci

Pulsar ns 200 tecrübeli dostlardan bilgi lazım(dişli-buji-Titreşim)

1- Arka dişliyi buyutmeyi düşünüyorum, motor 120 km hızda 8500 devirin üstünde gıdıyor ve çok bağırıyor ve titriyor halıyle motoru rahatlatmak ıcın dıslı degıstırmek ıstıyorum. Son hızla işim yok. 2- UStundeki normal bujileri ırıdyum buji ile degiştirsek acaba ne gibi bi katkısı olur hep merak...
  4. neobirzenci

İstanbul ns 200 whatsap grubu varmıdır acaba.

herkese selamlar dostlar ns 200 alıyorum pazartesi kısmetse whatsapp grubu varmı diye merak ettim kullancı arkadaşlar yardım alabilmek için.
  5. neobirzenci

Başka şehirden motosiklet almak ?

Selam dostlar. İstanbul da oturuyorum ve antalyadan motosiklet alıcam aradıgım modeli orda bulabildim bir tek. Bana sıkıntı yaratan durum; paranın %80 ni havale ile yatırıcam kalanı kart ile oducem. Dolanırılma gibi bi durum söz konusu olurmu endişelerim var birazcık, hesabın mağaza üzerine...
  6. neobirzenci

Motoru degiştirmek için doğru zamanmı - Tavsiyeler bekliyoruz

İyi akşamlar dostlar. 14 bin km dir Ybr esd kullanıcısıyım artık motorumu degiştirmek istiyorum ama bütçe sıkıntısından dolayı ve motor fiyatlarının devamlı yükselmesinden dolayı kafam inanılmaz karışık durumda. Durumumu şöyle özetleyim size ; motorumu rahat bir şekilde 4 bine satabilirim...
  7. neobirzenci

Ellerimiz donuyor tecrübeli arkadaşlar tavsiye lütfen

Çift kat eldiven giymeme rağmen ellerim inanılmaz üşüyor, bugun 50 km lik bir yol yaptım motordan indigimde ellerimi hissetmiyordum neredeyse, daha önce bukadar üşüdümüde hatırlamıyorum. Bir kaç farklı ürün var elcik ısıtma ve usbli bant tarzı şeyler ama yeterli kullanıcı yorumu olmadıgı için...
  8. neobirzenci

Allah aşkına biri YBR esd için akü söylesin hangisini alıcam anlayamadım.

İyi akşamlar dostlar. Akü ömrünü bitirdi motordan çıkan akü '' PlusPower n5l-bs'' 3 yıl gitti ayni işlevi vericek akü almak istiyorum ama bulamadım.
  9. neobirzenci

Sas-tec ws impatec korumalar

Arkadaşlar ikisi arasında bir fark varmı. Tech90 sastec kullanıyodu sanki önceden şimdi impatec e geçmişler. Mont ve pantolonun korumalarını degiştiricemde hangisini tercih etmem gerek bilmiyorum.
  10. neobirzenci

Soğuk havadanmı ? akü bozuldu, korna çalışmıyor,devirde dalgalanma yardım.

iyi akşamlar dostlar. Başlıkta belirtigim gibi geçen günlerde aküm bozuldu ayak marşı ile 3-4 gün idare ettim şuan korna bazen çalışmıyor devirde gaz verip bıraktıgımda sıfıra inip eski devrine geliyor ilk kez böyle bişeyi tecrübe ediyorum ne yapmalıyım.
  11. neobirzenci

Mt Momentum Fiberclass Kask Kullanan Varmı

Selam dostlar. Mt revenge serisi alıcaktım ama istedigim renkte ve satıcı bulamadıgım için daha karar veremedim ama kask ararken bu modeline rastladım malzeme kalitesi çok iyi renkte istedigim gibi ama hiç bilgi yok varmıdır gören kullanan duyan beyler acil lütfen
  12. neobirzenci

Ekipmanını Göster.

Selam dostlar. Böyle bi konuya denk gelmedigim için ekipman konusunda kararsız kalmış arkdaşlara yardımcı olabilecegini dusundum. Hangi marka,kaç tl ve mennunmusun. Kask : Ls2 f350 190 tl memnun değilim Mont : Xrider siyah mont 235 tl sırtlık dışında gayet iyi memnunum Eldiven : Durt extor 100...
  13. neobirzenci

En uygun fiyatlı motosiklet pantolonu - Durt jean

Evet beyler durt marka kevlar destekli jean diz ve kalça koruması olan bir pantolon fiyatı 120 lira. Kaliteli bişey olmasada normal pantolona 60 lira veriyoruz zaten bi 60 daha verip bunu almak çok daha mantıklı geldi. Daha önce kullanan veya yakından inceleyen varmıdır ? ( param yok dostlar hiç...
  14. neobirzenci

tech90 markasını nası bilirsiniz ?

İyi akşamlar dostlar. Pantolon alma dusuncesindeyim çok fazla usuyorum motor surerken hem guvenlı hem birazda sıcak tutsun diye tech90 pantolonlarına bakıyorum. Alınır mı alınmazmı tavsiyelerinizi bekliyorm
  15. neobirzenci

Uygun fiyatlı bot tavsiyesi. Yardım lütfen..

İyi akşamlar arkadaşlar motosiklet botu almak istiyorum uygun fiyatlı ve ayağımı sıcak tutan bir bot lazım normal bot kullanıyorum ve motoru binmeyi bırak normal durumda bile ayakları çok üşüyen biriyim motorda bu durum çekilmez oluyor rahat edebilecegim ucuz fiyatlı bi bot tavsiyesi istiyorum...
  16. neobirzenci

Montumdan memnun degilim ve guvensiz hissediyorum

İyi akşamlar. Montum tex marka giriş seviyesi ucuz bir 4 mevsim mont ve korumaları falan çok dandik. Tech90 nın impatec ce onaylı korumalarını montuma takmak istiyorum. Daha önce bu işlemleri yapmış arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum.
  17. neobirzenci

Yazlık mont ws vucut koruması

İyi akşamlar dostlar. Ekipmanlara bakarken gozume vücut korumaları çarptı sizce yazları hangisini giymek daha mantıklı olur. Artıları ve eksileri nelerdir.
  18. neobirzenci

LUQUI MOLY yağ hakkında bilgi sahibi olan varmı ? Nedir ne degildir.

Başlıkta belirttiğim gibi bu yağın 10-50 street race model yağı var 70 tl 1 litresi bir arkadaşım şiddetle tavsiye ediyorda sizlere sormak istedim.
  19. neobirzenci

Jant Boyama

Merhaba arkadaşlar motosikletimin jantlarının rengi iyice açık siyah gibi oldu hoşuma gitmiyo açıkçası ve bazı yerlerinden boyası attı beyaz beyaz kötü duruyor. Sprey boya veya farklı bir boya ile kendimiz yapabilirmiyiz bu işler nası oluyor bilgisi olan arkadaşlardan tavsiyesini bekliyorum.
  20. neobirzenci

Asgari ücret ile motosiklet sahibi olmaya çalışmak

İyi geceler arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi asgari ücret ile çalışmaktayım bir markette kasiyer olarak çalışıyorum. Yaklaşık 12.000 km'dir ybr esd kullanıyorum ilk motorum, kısmetse pulsar rs 200 almayı düşünüyorum sizden yardım istediğim konuda bu para biriktirmeye başladım aylık max 750...

Yeni mesajlar