Arama sonuçlarınız

1. motorhead

İl dışından alınana motosiklet devir ve plaka işlemleri

Merhaba, Geçtiğimiz hafta İzmir'den bir motosiklet alıp İstanbul'a geldik. Şimdi Ruhsat devir ve plaka değişimini yapmamız gerekiyor. İşlem sırası nedir? Bi muameleciyi aradım ama kendisi egzoz pulu şudur budur bişeyler dedi. Çok fiyat verdi. Napsak?
  2. motorhead

Motosiklet Sürüş Teknikleri (Ayrıntılı)

Az önce karşılaştığım bir sayfayı buraya eklemek istedim. Kontra Tekniği, Köpek Saldırılarına karşı korunma, Kafa Salınımı(Tank Slapper), Denge ve Yönlendirme, İleri Sürüş Stratejileri, Toplu Sürüş Tekniği, Gece Sürüşü, Gaz Kontrol Tekniği, Frenleme Tekniği, Dönüş Teknikleri... gibi pek çok...
  3. motorhead

Kaza yaptım.Yedek Parça fiyatları için yardım

Arkadaşlar bu sabah evden çıktım.daha bir km yapmamışken yan yoldan çıkan bi arabayla çarpıştık.Bende herhangi bi kırık gibi bişey yok.Sorun şu ki, Ön amortisor yamuldu, değişmesi lazım ve ön far kırıldı. Servise götürücem.Ama fiyat olarak ne kadar tutar acaba?Bu konuda bilginiz varsa lütfen...
  4. motorhead

B+A2 ehliyet ücreti

Merhaba, Yarın, 1 ay önce ehliyet alabilmek için isim yazdırdığım ümraniye ilçe emniyet müdürlüğüne gidip ehliyetimi alabilmek için gerekli işlemleri yapacağım.Merak ettiğim bir konu var.Sanırım ehliyet ücretlerine zam gelmiş.Öğrenmek istediğim; B + A2 ehliyetimi alabilmek için ne kadar...
  5. motorhead

zoraki üye

arkadasın yogun istegi üzerine üye oldum.şu an motorum yok olunca aranızda görüceksiniz beni...adsl yi kapattırdım öss sebebiyle onun için pek fazla aranızda olamıcam..herkese selamlar.. :king: