Arama sonuçlarınız

1. Metilen

2019 Motosiklet Fiyatları Tahminleri

Sizce 2019 da fuar sonrası başlıca modellerde fiyatlar ne olur? Tahminlerinizi alalım. (Kopyala yapıştır yapıp kendi tahminlerinizi yazabilirsiniz.) Formatı bozmadan istediğiniz motosiklet modellerini de ekleyebilirsiniz. Benim tahminlerim tüm ekonomik verilerden bağımsız tamamen uydurmadır...
  2. Metilen

Bu başlıkta stres atıyoruz (Videolu)

Bir kaç gün önce yolda karşılaştığım ve memeli olduğunu tahmin ettiğim yaşam formu ile yaşadığımız heyecan dolu saniyeleri sizlerle paylaşmak istedim. Videonun tartışılabilecek bir yanı var mı bilemiyorum. İzleyin kendiniz karar verin :) Ben bir süredir aracı kullanan canlının kulaklarını...
  3. Metilen

Lastiğe saplanan çivi

Az önce zinciri temizlerken farkettim. Arka lastiğe yanlamasına girmiş. Şimdilik hava kaçırmıyor gibi görünüyor. Sorum şu. Lastik artık çöp mü yoksa tamir edilip kullanılabilir mi? Maddiyatdan çok güvenlik ön planda benim için. 2 gün sonra yolda sıkıntı yaşamak istemem. NOT: lastikler...
  4. Metilen

Mt 07 Gaz Tepkisi Gecikmesi

Bir süredir aklıma takılan bir konu, eminim nedenini bilen birileri vardır. Özellikle ani gaz açtığım zaman, gaz kolunu çevirmemle motorun verdiği tepkime arasında bazen yarım saniye civarında bir fark oluşuyor. İki silindirin azizliği mi? Yoksa gayet mekanik sebeplerle mi bu gecikme oluşuyor...
  5. Metilen

Ömürlük Motosiklet Tercihi

Merhaba :bestmt: Bilenler biliyor, 2017 nin 3. Ayında Mt-07 ile motosiklet macerama başladım. Aslında cruiser kullanmayı isterken gerek maddi sebepler, gerekse ilk motosikletin verdiği acemiliği daha rahat atlatma amacıyla sürücü kursunda tanışıp sevdiğim MT-07 ile yollara düştük. İyi de bir...
  6. Metilen

Kazaya Çeyrek Kala

Yaklaşık üç hafta önce tamamen kendi kontrolsüzlüğüm yüzünden ciddi bir kaza atlattım. Olayı kısaca anlatıp ibret alma kısmını size bırakıyorum. İlk resimde sağ dikiz aynamda görünen tali yoldan, kontrolsüz bir kamyonet çıktı. Aslında benim açımdan çok büyük bir risk oluşturmuyordu lakin...
  7. Metilen

MT-07 Akrapovic Titanyum önerir misiniz?

Mt-07 nin orijinal egzoz sesi ısındıktan sonra fena değil aslında ancak daha tok bir ses arayışı içerisindeyim. Kullananlar bilir motorla hareket ettikten bir 20 dakika sonra ısınan egzoz, özellikle alt devirlerde ve hafif gaz açıldığında inanılmaz güzel homurtular çıkarıyor. Takmayı...
  8. Metilen

Pahalısı mı ucuzu mu?

Herkese merhaba, bir terslik olmazsa önümüzdeki hafta ilk motosikletimi alacağım. Motosiklet ve beraberindeki masraflar sebebiyle epeyce para harcamam gerekeceği için kask konusunda tereddüte düştüm. Ls2 gibi uygun fiyatlı bir marka tercih edip harcama miktarımı nispeten mantıklı seviyede mi...
  9. Metilen

Iron 883 vs Vulcan S vs XV950

Selamlar herkese; Motorsiklet.net'i bir süredir takip ediyorum bu forumdaki ilk başlığım. Adım Onur ve Denizli' de yaşıyorum. İkinci el absli bir cruiser almak istiyorum. Iron diğerlerine nazaran bir adım önde benim için lakin yaşadığım şehirde Harley'in yetkili servisi yok. Servis için İzmir'e...

Yeni mesajlar