Arama sonuçlarınız

1. R

Maganda R25

Dün başımdan geçen bir olayı analatmak isterim. ilk olarak Dün gece Bursa/Gemlik/Kumla'da artçısı ile siyah R25 arkadaş burdaysa ona selam olsun. Umarım karşı karşıya gelmeyiz. Bakın Bende motor kullandım ama sport bir makinayla geçerken yanda yürüyen kızlara öküzleşmişcesine dönüp bakmadım. hep...
  2. R

Erken askerlik

Normal olarak 98/4 askerim ama ben bunu bu sene içinde 97/4 veya 98/1'e aldırmak istiyorum nasıl yapabilirim ?
  3. R

Mesaide sıkılanlar buraya

Merhabalar. Mesai saatlerinde sıkılan arkadaşlarım için bir sohbet başlığı açmak istedim tüm haberleri okuduktan sonra yazacak birşey bulamayınca bu konuyu açmayı uygun buldum. Benim gibi sıkılan insanlar varsa konusmak isterim maksat muhabbet olsun zaman geçirelim kaynaşalım tartışalım...
  4. R

2 Zamanlı motorlar

Merhabalar gönül ister ki aprilia Rs250 alalım ama hem türkiyede yok hem de alacak maddi durum =) 125-250cc çift zamanlı motor arıyorum ve nerdeyse bildiğim çift zamanlı motor yok. marka model olarak bilgilendirir misiniz tip olarak scooter hariç her şey olur.
  5. R

Motorun içinden gelen ses

Merhabalar elimde Şuan çinli bir model var motor 1-2-4-5 viteslerinde hiç problem yok fakat 3. vitese attığım zaman motordan sesler gelmeye başlıyor pistonlar sanki üst kapağa çarpıyor veya klavyeden hızlıca random atarken çıkan ses gibi tır tır tır tır 4. vitese geçince problem yok sadece 3 te...
  6. R

600F Veya 600RR için Ekipman Önerisi

Merhaba Arkadaşlar Elimdeki motorları (2xGT250R) sattığımdan dolayı (ekipmanlar ile birlikte) şuan sadece 1 adet küçük hacim Çinli bir motor kullanıyorum şehir içi kullanım kolaylığı açısından. Motorsuz kalmayalım diye şimdi size sorum şu Ya 600f yada 600rr alıcam ve ekipman için 2500-3000 tl...
  7. R

MOTO ZİRVE

Selamın aleyküm cümleten. Dedim ki şöyle toplanıp motorcular olarak bi zirve yapalım. Tartışalım aklımızdaki acabaları giderelim. Hem iş yerinden, Ofisinden, Evinden bağlanan insanın canının sıkıntısı gider konuşacak, Yorum yapacak bir konu bulur. Hemde bu konu başlığı sonradan okuyacaklar için...
  8. R

2017 MotoBike Fuarı (İstanbul)

2017 Motobike istanbul fuarına gidicek olan Varsa Bursa üzerinden geçicekseniz Yol arkadaşı olabilirim..Sohbet muhabbet çay kahve derken geze geze gideriz hava durumu güzel gözüküyor bursa üzerinden gidicek varsa Özelden veya burdan bana ulaşabilirsiniz.
  9. R

Güvence Hesabı

Merhabalar arkadaşlar dün haberlede izlediğim bi olay. Ben bana çıkmaz falan diyerek haraket ettim ama bi deniyim dedim eski sattığım motorumdan 325TL gibi bi tutar kalmış ve sigorta şirketindeymiş. Şimdi ise en yakın zamanda gidip alıcam belki sizede faydası dokunur hayırlı...
  10. R

motorum birden stop etti

Selamın aleyküm bursa dürdane bayırından inerken motor kendini biranda kapattı ve videodaki gibi oldu neden oldu bilmiyorum benzin var yağı 100 km önce değişti ?? yardım ederseniz çok memnun olurum ---------- Mesajlar birleştirildi - 12:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:44 ----------...
  11. R

Motordaki sorunum..

Selamın aleyküm hayırlı akşamlar ben kanuni gt 170 kullanıcısıyım bursa dürdanede bayırından aşağı inerken motor kendini biranda kompresöre aldı benzin bittiğini zannedip direk debriyaja basıp sağ kaza şeridine geçtim sinyallerimi yaktım depomu açtım en az 5 litre benzin vardı sonra tekrar marşa...
  12. R

Lastik ebat büyütme konusunda yardım.

selamın aleyküm sevgili abi ve ablalarım bende kanuni gt170 var arka 130/70/17 ön ise 110/70/17 (orjinalinde) orjinal lastiğinin ömrü doldu ve bende diablo rosso 2 almayı düşünüyorum ama bakınca set olarak 140/70/17 110/70/17 mevcut bayağıda indirim yapmışlar 650 tl gibi bi fiyata inmiş eğer bu...
  13. R

Kanuni GT170'teki Devir sorunum

Merhaba abilerim ablalarım ve kardeşlerim ben arda bursada yaşayan 18 yaşında bi motorcu kardeşinizim. motorsiklet.net teki ilk konum aradım fakat bulamadım 1 adet konu vardı ondada konu troollenip çok başka yerler gelmiş neyse şöyle lafa gireyim. Daha önceden Küba xcg 150 cbr 250r hyosung...

Yeni mesajlar